Astomed Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är otroligt nöjd med mitt besök hos Asotmed. Nicole var mycket professionell, lyhörd och engagerad genom hela processen. Hon tog sig tid att svara på alla mina frågor och fick mig att känna mig bå... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har haft en mycket positiv upplevelse av Astomed. Personalen är professionell, mycket kunnig och alltid tillmötesgående. De är snabba på att svara på mejl och ger tydlig information och bra serv... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Idag fick jag mitt certifikat som nagelterapeut, Jag är väldigt glad 🥰🥰🥰🥰💅 Att bli nagelterapeut är enklit , men för att bli en artist och speciell måste du gå den underbara grundutbildning ho... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag köpte min lasermaskin från Astomed och hela upplevelsen har varit superbra från start till mål. De är väldigt hjälpsamma och svarar alltid snabbt när jag behöver något – oavsett om det gäller fråg... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cosmetische producten leverancier
  2. Cosmeticawinkel
  3. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  4. Lasermateriaal leverancier

Geschreven door het bedrijf

Sedan 2005 har Astomed levererat skönhetsutrustning och produkter till kliniker i hela Norden. Vår vision är att stödja klinikernas framgång med de bästa produkterna på marknaden, samtidigt som vi givetvis följer alla lagar och regler.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

101 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Olika svar från olika personer i…

Olika svar från olika personer i företaget. De hade glömt att nämna viktiga detaljer i deras kommunikation vilket gjorde att jag inte fick mina produkter i tid och därmed gjorde att jag förlorade en kund för jag inte hade mina produkter.

11 september 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och super bra produkt…

Snabb leverans och super bra produkt super nöjd kund

7 augustus 2026

Antwoord van Astomed

Tusen tack för din fina recension! Så härligt att höra att du är så nöjd. Vi ser fram emot att få fortsätta ha dig som kund hos oss på Astomed!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid ytterliga och gör allt för att…

Alltid ytterliga och gör allt för att underlätta.
Trogen kund i 4 år nu

10 augustus 2026

Antwoord van Astomed

Tusen tack för dina fina ord och för ditt förtroende genom åren! Det betyder otroligt mycket för oss att ha dig som kund och vi ser fram emot många fler år tillsammans.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Leveransen och information

Leveransen och information om det behöver förbättras.

30 juli 2026

Antwoord van Astomed

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du delar med dig och tar självklart med oss dina synpunkter. Vi arbetar ständigt för att förbättra kundupplevelsen och hoppas kunna ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt bra och snabb service

Väldigt bra och snabb service, snabba leveranser.

12 augustus 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Astomed

Tusen tack för din fina recension! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med oss som leverantör.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

De skickar inte beställningen förrän…

De skickar inte beställningen förrän fakturan är synligt betald på deras konto

28 april 2026

Antwoord van Astomed

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi förstår att det kan upplevas frustrerande. För vissa beställningar gäller att ordern skickas först när betalningen har registrerats, enligt våra betalningsvillkor. Har du frågor om din order är du varmt välkommen att kontakta oss, vi hjälper gärna till.

Bra Mötande

Bra Mötande
Snabbt tel svar
Snabbt leverans

30 juni 2026

Antwoord van Astomed

Tack för din fina recension! Vi blir så glada att höra att du är nöjd och uppskattar både vårt bemötande och snabba service. Vi ser fram emot att fortsätta ha dig som kund hos oss på Astomed.

Ett enda ord

Ett enda ord. Kim…!

6 juli 2026

Antwoord van Astomed

Tack för din recension! Vi ska se till att hälsa Kim, hon kommer att bli så glad!

Alltid bra bemötande

Alltid bra bemötande, behjälpliga, fantastiska utbildningar och erbjudande.
Rekommenderar 👌👍

6 juli 2026

Antwoord van Astomed

Stort tack för din fina recension! Att du vill rekommendera oss är det finaste betyget vi kan få. Vi ser fram emot att fortsätta ha dig som kund hos oss på Astomed.

30 juni 2026

Antwoord van Astomed

Tack för din fina recension! Vi blir så glada att höra att du är nöjd.

nöjd kund

Snabbt svar vid frågor snabbt leverans smidigt

22 juni 2026

Antwoord van Astomed

Nöjda kunder är det bästa vi vet! Tack för din fina recension!

Tack för snabb leverans

Tack för snabb leverans, väldigt nöjd med ert sammarbete.
Evolution Skin Clinic

22 juni 2026

Antwoord van Astomed

Tusen tack för de fina orden! Det betyder mycket att få vara en del av ert arbete, och vi ser fram emot att fortsätta vårt fina samarbete.

Bästa Astomed!

Bästa Astomed!
Servicen är utmärkt, snabb leverans och alls är underbara ❤️

16 juni 2026

Antwoord van Astomed

Vilken underbar kommentar från dig. Tack snälla för att du tog dig tiden att dela med dig. Det gör oss så så glada att du känner dig nöjd med oss som leverantör ❤️

Dit is Trustpilot