1. Schoenmaker
  2. Laarzenreparatie
  3. Tassen en koffers reparatieservice
  4. Schoenpoetsservice

Atelier de BanQ is hét atelier voor reparatie en restauratie van luxe schoenen, tassen en accessoires. Van Louis Vuitton tot Chanel en Louboutin: wij brengen jouw favoriete items weer in perfecte staat terug, met vakmanschap en oog voor detail.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Mijn oude Louie Vuitton speedy…

Mijn oude Louie Vuitton speedy gebracht, dacht dat ik het kon vergeven met die tas. Toevallig de beste man tegen het lijf gelopen en hij verwees mij naar zijn shop. Inmiddels de tas weer in eigen handen, zo goed als nieuw. Erg blij mee, duidelijke communicatie, vakmanschap en kwaliteit.

Zeker een aanrader!

18 april 2026
Logo Atelier de BanQ

Antwoord van Atelier de BanQ

Beste Guusje,

Wat leuk om te lezen, dank je wel! Mooi dat we je Speedy weer nieuw leven hebben kunnen geven — dat soort tassen verdienen het om gedragen te blijven worden.

Fijn ook dat je de communicatie en het vakmanschap zo hebt ervaren. Daar doen we het voor 🙂

Heel veel plezier met je tas en hopelijk tot ziens!

Atelier de BanQ

Vakmanschap tot in perfectie – tas weer als nieuw!

Wat een vakmanschap! Een leertje van mijn Louis Vuitton tas was doormidden en ik dacht eerlijk gezegd dat dit niet meer mooi te herstellen was. Atelier de BanQ heeft het echter zó netjes gerepareerd dat je echt geen verschil meer ziet. Alles is bovendien weer volledig origineel en strak gemonteerd, precies zoals het hoort. De tas ziet er weer als nieuw uit.

Daarnaast is de service heel prettig: duidelijk, eerlijk over de mogelijkheden en met veel aandacht voor detail. Je merkt dat ze echt passie hebben voor wat ze doen.

Absoluut een aanrader als je een luxe tas hebt die wat liefde nodig heeft. Ik kom hier zeker terug!

10 april 2026
Logo Atelier de BanQ

Antwoord van Atelier de BanQ

Beste Simone,

Dank je wel voor je mooie woorden en het vertrouwen. Fijn om te horen dat je tas weer naar wens is hersteld en dat je tevreden bent met het resultaat.

Graag tot een volgende keer!

Atelier de BanQ