Lækkert mærke med tusinde styles! Attode er et vanvittigt lækkert mærke med mange forskellige og lækre designs. det er vildt lækkert at de både har basics men også ting som er hele outfittet... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mega go oplevelse med alle mine køb fra attode. Har nu købt en del ting derinde og det har aldrig skuffet, så kan kun sige videre at man hurtig kan bruge hele sin opsparing derinde🤩 Kh en meget glad... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
I really like the clothing but the item i purchase doesn’t fit. The return portal gives an error message everytime i try to start it and no one is reacting to my emails or instagram DM. I live in the... Toon meer
Jeg har købt to par raw denim jeans derfra, og bukserne er i virkelig god kvalitet, og pasformen er rigtig god. Der er også knapper til at stramme dem ind i siden, hvilket var helt perfekt i min sit... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Welcome to ATTODE, where we embark on a journey to redefine your wardrobe. Embracing a modern attitude for a creative life, our designs seamlessly blend comfort, minimalism, and elegance into every meticulously crafted cut. Our vision is rooted in the creation of blank, minimal pieces designed to stand the test of time, forming the backbone of contemporary unisex streetwear. With a commitment to longevity, our clothing transcends fleeting trends, becoming an enduring part of your personal style narrative. At the heart of our rebranding is the philosophy of self-expression. Our unisex and timeless pieces serve as a canvas for you to articulate your individual personality without uttering a word. No need for explanations – ”Aesthetic speaks for you”.
Denemarken
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg havde længe kigget på deres denim bukser og besluttede mig for at det var på tide at prøve dem, da jeg så de holdte pop-up.
Service var helt i top og man blev mødt af en masse glade energiske mennesker! Derudover er tøjet af høj kvalitet samt sidder det helt fantastisk! Bedste køb jeg har gjort mig i lang tid!!!
Ekspedienterne var meget imødekommende og tøjet er bare af mega fed kvalitet og pasform
Attode er virkelig stilet og har aldrig gået bedre og mere behageligt klædt
Vildt fed stil, vildt fede gutter og gutinder bag produkterne, og ligeledes en vildt god stemning i deres pop-up shop 🔥
Men jeg synes, det er lidt ærgerligt, at der hænger løse tråde, som ikke er hæftede eller klippet af, på meget af det tøj, de havde hængt frem. Deres tøj er egentlig absurd god kvalitet i forhold til prisen, så det er lidt ærgerligt, at min kammerat og jeg måtte stå og lede efter de bukser og den T-shirt med færrest dårlige syninger.
Vi endte med at købe et par bukser og sagde til hinanden: "Amen, hvis det bare er der, de går op, så kan vi altid sy dem." Så alt i alt et pissefedt firma med nogle absurd fede produkter af langt højere kvalitet end resten af branchen – i hvert fald dem i deres prisklasse. Men der er lige noget med syningerne, der skal styr på 😄
Vi gik selvfølgelig også derfra med mere end bare bukserne 😄 Attode laver jo ren 🔥
Men hey ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – de gør det sku pissegodt alligevel 💪
Det sødeste personale. Tak for hjælpen
Hilsen Jelling😍
Sindssyg god stemning og service - lækkert at mærke tøjet i virkeligheden og kunne prøve det på inden køb!
Mega hyggelig pop-up. Det var en meget venlig og rar oplevelse. Jeg blev guidet gennem processen med, størrelser, settings, og i hvilke situationer man skal have en vis form for tøj på.
Helt klart den bedste kvalitet af tøj jeg har haft, samt de mest tilpassede bukser jeg har haft mht. min stil.
Kan intet andet end, at anbefale og give dem et besøg. Rart sted, at få varmen, samt kigge på fedt tøj i mens.
Var inde i pop-up shoppen, da jeg ville prøve deres bukser. Personalet virkede søde og vildt hjælpsomme.
Dog opdagede jeg at man i prøverummets spejl, kan se op til (hvad jeg tænker er et kontor) hvor personalet opholder sig, hvis de ikke er nede i butikken. Min tanke er at hvis jeg kan se dem, kan de også se mig😅. Det er ikke ment som kritik, da jeg tænker at det ikke er bevidst. Men igen en virkelig god oplevelse med både personale og produktet🫶🏼
Sødt personale og fede varer til billig pris
Venlig personale, imødekommende, flot indrettet og hjælpsomme
Lees meer over geverifieerde reviews.