Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Expérience catastrophique produit et…

Expérience catastrophique produit et service après vente.
J’ai acheté une lampe à 700€, commandée par une app. Moins de 3 ans après l’app ne fonctionne plus et a disparu du appstore.
Réponse du service client à ma réclamation : achetez une nouvelle lampe à 700€ avec 25% de réduction !!!

18 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uprofessionelle og racistiske …

Uprofessionelle og racistiske medarbejdere
Jeg var der med min veninde (som bruger tørklæde), og synes simpelthen at det er utroligt at man tror at man kan drive en forretning på denne måde. Vi sad på stolene og gik igennem billeder af stof, så kommer medarbejderen op til os og siger på engelsk, “this is a store”… vi kigger på hinanden og fortæller hende at vi snakker dansk. Så fortæller hun os at hvad vi laver er upassende…? Min veninde og jeg vælger at går, og jeg fortæller hende at det er fint, og ikke vil bruge vores tid her. Hun siger så “jeg synes altså ikke at jeg er uhøflig”… det er da meget fint at du synes det, tænker jeg, men hendes tone, ansigtsudtryk og hende ordforbrug fortæller lidt noget andet, som om hun “væmmes” ved os. Siger ret meget om hendes principper og personlighed, når hun føler sig “truet” af 2 unge piger med anden etnisk baggrund, så måske bør man lige tjekke op på det, hvis man ønsker om at drive en succesfuld forretning… dog, ville jeg ønske at jeg fik navnet på hende, men sådan er det vel.

12 november 2025

Audo Androgyne Sofabord - dårlig kvalitet

Fik leveret Androgyne Sofabord. Da vi skulle sætte træbenene på marmorbordet flækkede stenen - det skete selvom vi fulgte manualen nøje. Jeg er ret chokeret over, at prisen matcher slet ikke kvaliteten. Har også en veninde, som har oplevet det samme. Jeg vil anbefale, at hvis man skal købe et dyrt marmor bord, hvor kvaliteten følger med, er Audo ikke virksomheden.

2 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bedrageri: markedsfører hylder af asketræ som egetræ

Bedrageri: sælger hylder af asketræ markedsført som egetræ.

Jeg har købt 8 Gridy Fungi Shelves fra Audo Copenhagen. Jeg sliber hylderne ned for at give dem en ny finish og finder hurtigt ud af at 3 af de 8 hylder er lavet af asketræ og ikke egetræ som der både står på indpakningen og hjemmesiden.

Jeg henvender mig til Audo Copenhagen som først benægter, men derefter indrømmer at nogle hylder (dem med mørk finish) er lavet af ask (en meget billigere og mindre attraktiv træsort end eg). Dog skulle dette være beskrevet tydeligt på indpakningen. I mit tilfælde er det hylderne med klar lak der er lavet af ask, og det står ikke beskrevet nogle steder på indpakningen.

Til dette svarer Audo at de vil tage det til efterretning hos deres produktionsafdeling og at de ikke har mere at sige til sagen. Ingen undskyldning, ingen løsning, og ingen anerkendelse af at de har begået bedrageri og falsk markedsføring.

6 februari 2025

Jeg har 2 genopladelige lamper

Jeg har 2 genopladelige lamper, hvor den ene pludselig ikke kan oplades. De er udenfor 2 års garantien, så forretningen kunne ikke hjælpe, men anbefalede direkte kontakt til AUDO Cph.
De svarede at det nok var pæren, og den kunne desværre ikke skiftes.
Min mand flyttede batteriet fra den fungerende lampe til den der ikke kunne oplades, og så lyste den. Ergo var det batteriet. Jeg dokumenterede det for dem, og bad om mit batteri evt pris på et.
De svarede aldrig tilbage.
Jeg kan absolut ikke anbefale at købe vare fra AUDO Cph. Deres service er elendig.

11 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bottle Grinders quickly became sticky and unpleasant

Bottle Grinders quickly became sticky and unpleasant to use despite being kept clean and attempting various cleaning methods.

Audo CPH literally acknowledged it "We are aware that the surface on our Bottle Grinder may become slightly sticky" and didn't offer any solution.

9 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Audo Copenhagen, "Halløj på badehotellet" i det virkelige liv?

Audo Copenhagen er en butik/restaurang/bar med stor potentiale. Det er derfor meget sørgeligt at se, at man ikke formår at højne kvaliteten og attraktionskraften på en bedre måde.

Et eksempel.

Min bedre halvdel og jeg havde tilmeldt os et arrangement den 25. oktober 2024, som blev kaldt Audo Social Club. Vi kom med en forventning om lidt livemusik og gode cocktails. Hvad vi mødte var:

3 personer i baren, der havde mere fokus på en større selskabs AW i et nærliggende lokale. Personer fra dette lokale strømmede til baren for at hente drikkevarer (fri bar). Gæster, ligesom os selv, var ikke i fokus, og man fik følelsen af at være mere til besvær end at føle sig velkommen. Efter en del ventetid og besvær lykkedes det os at få to glas mousserende vin. Audo Copenhagen havde tænkt sig at have livemusik, men det, vi så, var en parodi og synd for artisten. En sangerinde stillede sig pludseligt på trapperne med en lille højttaler og forsøgte at synge. Volumen var dog utroligt lav, og samtidig kom der hele tiden folk ud fra AW-lokalet, der forstyrrede. Det hele lignede en parodi, og det var, som sagt, synd for artisten, som nok kunne synge, men hele situationen med dårlig belysning, forstyrrende omgivelser og utilstrækkelige forberedelser endte i en mindre katastrofe.

Vi drak vores vin og forlod "katastrofeområdet" for at undgå endnu mere pinlighed.

At Audo Copenhagen leverede en så dårlig oplevelse var en stor skuffelse. Vi bor i området, ønsker Audo Copenhagen at få et så dårligt ry? Har Audo Copenhagen "råd" til at gøre sig til grin?

Igen, det var længe siden, vi har set noget så pinligt, og det vil virkelig tage lang tid, før vi sætter vores fod på Audo Copenhagen igen.

25 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

After waiting over 3 weeks for our…

After waiting over 3 weeks for our lamps to get shipped the order was canceled due to wrong invetory... Customer service has been almost non-existent in this process. Won't be buying from them again, that's for sure.

16 september 2024

Customer service never replied

The 1200 $ lamp I ordered was shipped 1 month after purchase and when it arrived it had marks of dirty fingers embedded in the lamp shade made of felt. I have sent 3 complaints without answer and called 5 times - no agents are available at any time.

5 februari 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.