1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Kleding is rotzooi

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, de reviews op deze site gelezen. Volgens hun site kon je binnen 24 uur de bestelling annuleren. Dit heb ik toen gedaan (via 2 van hun mailadressen), maar dit is volkomen genegeerd. Pas na 4 dagen kreeg ik een reactie dat de bestelling die dag verzonden was en ze dus niet meer konden annuleren. Omdat ik via creditcard betaald had met de bank de zaak in gang gezet om mijn geld terug te krijgen. Dit ook aan hun doorgegeven. Toen kreeg ik de raarste aanbiedingen zoals 50% korting daarna zelfs 85% korting. Of ik moest het maar aan familie of vrienden geven. Gelukkig heb ik mijn geld terug en de spullen die ik ontvangen heb is inderdaad nagemaakte rotzooi.

24 juli 2021

Ze sturen kleding 6 maten te klein en…

Ze sturen kleding 6 maten te klein en rotzooi en wanneer je wilt retourneren krijg je te horen wanneer het te klein of niet mooi is, mag u niet retourneren. Te gek voor woorden. Gelukkig betaald via creditcard, daardoor geld retour.

2 mei 2021

In juli 2 zomerkleedjes besteld en…

In juli 2 zomerkleedjes besteld en betaald.... NOOIT aangekomen maar ben wel mijn geld kwijt.
Ik kreeg nog een mail dat ik de bestelling dringend moest gaan afhalen op het postkantoor maar toen ik vroeg naar een pakketnummer heb ik NOOIT antwoord gekregen.
1 ster is nog teveel ; 00000000000 NUL is nog teveel !!

13 november 2020

Één ster is teveel

Één ster is teveel. Wat een oplichters zijn dit. Bestel niet bij dit bedrijf, zit in China en niet Duitsland. Of je bestelling komt nooit aan of kwaliteit is zo vreselijk slecht!! Ik ben m'n geld kwijt!

25 oktober 2020

ZEER ZEER slecht

ZEER ZEER slecht! Oplichters. Foto's zijn niet de producten die je krijgt. Het wordt in China nagemaakt met de allergoedkoopste materialen en totaal andere pasvorm. Daarnaast komt het zeer laat aan. Grote oplichters die aangepakt moeten worden.

22 oktober 2020

Absoluut niets bestellen!

Volgens de regels van Augennstern zelf, kun je een ongewenste aankoop op hun kosten terugsturen (wanneer je bij de bestelling de porti hebt betaald). Het bedrijf stuurt je absolute rotzooi en terugsturen is onmogelijk. Zelfs wanneer je de porti naar China zelf zou willen betalen, geeft Augennstern fijntjes aan dat, wanneer het pakket niet aankomt, ze uiteraard geen geld terug kunnen geven. Ha ha. Je kunt het pakket dan ook niet terugsturen naar het adres dat op het pakket staat, geeft het bedrijf aan.
Dit bedrijf schendt alle regels voor verkopen op afstand. Desondanks wordt het niet aangepakt. Aan Paypal heb je absoluut niets. Stuur je een klacht naar het e-mailadres klacht-antwoord van Paypal dan krijg je geen antwoord, ook niet wanneer je vraagt waarom er geen antwoord komt.

16 oktober 2020

We hebben 7 weken geleden besteld en…

We hebben 7 weken geleden besteld en ondanks mails etc. Geen enkele reactie. De track en trace werkte niet. Ik denk dat als de credit,maatschappij t niet meer kan terug halen wij weer een avondje uit eten armer zijn. Ik ga voortaan met elke aankoop reviews lezen. En hoop dat u dit ook doet zodat deze firma’ s geen handel meer hebben.

14 augustus 2020

Ik zal heel duidelijk zijn

Ik zal heel duidelijk zijn: bestel hier nooit iets!
Betaling gedaan in juni via Paypal voor 3 t shirts
het is nu medio augustus en heb nog steeds niets ontvangen. Heb gemaild, ook met paupal, maar allemaal niets op 1 mailtje na dat het in Nederland is aangekomen en er bijna is en oh ja..10 % korting de volgende keer.
Nooit niet dus: trap er niet in!

13 augustus 2020

Slechte kwaliteit en waardeloze service

Waardeloos! 5 shirts besteld en 4 ontvangen - allen van waardeloze kwaliteit, allemaal polyester, terwijl op de website katoen stond weergegeven. Toen ik er melding van heb gemaakt, kreeg ik te horen dat ik de shirts maar aan vrienden moest geven??? En dat ze 20 procent terug willen geven. Ja duhhhh, ik heb 1 shirt niet gehad en dit is 20% van de bestelling. Nu maar even afwachten of ik die 20% überhaupt terug krijg!

13 augustus 2020

Zeer slecht

Zeer slecht! Lang gewacht op levering, zelf moeten mailen om te vragen of er überhaupt nog geleverd ging worden. Daarnaast echt rommel! Komt absoluut niet overeen met foto's en beschrijving.
Niet bestellen!

7 augustus 2020

Let op!! Kurze Ärmel V-Ausschnitt Hemden und…

Kurze Ärmel V-Ausschnitt Hemden und Blusen & Hemden
€17,92 Normaler Preis€29,40 SonderpreisSparen €11,48
COLOR — 158360 Weiß
Ziet er op de foto goed uit maar in werkelijkheid heel goedkope stof en de linkermouw was niet afgezoomd. Volgens mij verkopen ze afgekeurde partijen op. Een retouradres heb ik niet gevonden. Wie pakt deze oplichters aan?

17 juli 2020

NICHT BESTELLEN! Betrog

27-6 4 shirts besteld, vandaag geleverd! NIET BESTELLEN geen 1 shirt is goed afgewerkt, eentje te kort, 3 mouwen afgeknipt niet omzoomt 1 zelf onderkant niet omzoomt. 1 heeft er te langer mouwen (maar nog wel te kort om er als nog een zoom in te maken.) Hele dunne stof, deze kwaliteit is nog geen euro per stuk waard. Het komt niet uit Duitsland maar uit Hong Kong. Retour betekend dat je de verzendkosten naar Hong Kong moet betalen!!!!

27-6 4 Shirts bestellt, heute geliefert! NICHT BESTELLEN Nein 1 Shirt ist gut verarbeitet, eines zu kurz, 3 Ärmel geschnitten, nicht gesäumt 1 selbst nicht gesäumt unten. 1 hat längere Ärmel (aber immer noch zu kurz, um einen weiteren Saum zu bilden). Sehr dünner Stoff, diese Qualität ist nicht einen Euro wert. Sie kommt nicht aus Deutschland, sondern aus Hongkong. Rückgabe bedeutet, dass Sie müssen die Versandkosten nach Hong Kong bezahlen !!!!

14 juli 2020
Toon reviews in alle talen. (471 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken