1. Financieringsmakelaar

Aureabase is a CFD Software providing traders with access to a diverse range of financial instruments, including forex pairs, commodities, indices, cryptocurrencies, and stocks.

Houd rekening met het volgende

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

IK SCHRIJF U OM MIJN FRUSTRATIE TE…

IK SCHRIJF U OM MIJN FRUSTRATIE TE UITEN OVER EEN OPNAAMTRANSACTIE DIE AL MEER DAN 40 DAGEN IN BEHANDELING IS. ONDANKS DAT IK HET VERBETERDE VERIFICATIEPROCES HEB VOLTOOID, IS MIJN GELD NIET VRIJGEGEVEN.

IK HEB MEERDERE KEREN CONTACT OPGENOMEN OM HULP EN VERDUIDELIJKING TE VRAGEN, MAAR IK HEB GEEN TIJDSCHEMA VOOR DE OPLOSSING ONTVANGEN. ZE HEBBEN NIET GERESPONDEERD OP MIJN LAATSTE E-MAIL, WAT TELEURSTELLEND EN ONACCEPTABEL IS.

DEZE VERTRAGING HEEFT MIJ FINANCIEEL EN MENTAAL ERNSTIG ONGEMAK GEVOORD, EN IK HAD BEHOEFTE AAN EEN DUIDELIJKE UITLEG EN EEN DUIDELIJKE TOEZEGGING OVER WANNEER MIJN GELD ZOU WORDEN VRIJGEGEVEN, MAAR ZE STUREN JE ALLEEN MAAR AUTOMATISCH GEGENEREERDE BERICHTEN.

HUN KLANTENSERVICE IS VERSCHRIKKELIJK, HUN VERIFICATIEPROCES IS VOLLEDIG INCONSISTENT EN ZE BIEDEN GEEN ECHTE ONDERSTEUNING WANNEER JE DAT ECHT NODIG HEBT.

IN MIJN WANHOOP ONTDEKTE IK VIA EEN FAMILIELID EEN BEDRIJF EN BESLOOT IK, ONDANKS MIJN SKEPTICISME, CONTACT MET HEN OP TE NEMEN.
VANAF HET EERSTE MOMENT ZAG IK DAT DIT BEDRIJF ANDERS WAS DAN DE ANDERE. fleur magnus 29 gmial c0m IS DE BESTE MANIER OM CONTACT MET MIJ OP TE NEMEN. ZE NAMEN ME SERIEUS, LUISTERDEN NAAR ME EN GAVEN ME EEN PROFESSIONELE BEOORDELING VAN MIJN ZAAK. ZE PRESENTEERDEN ME EEN DUIDELIJK EN BEGRIJPELIJK PLAN, ZONDER VALSE BELOFTEN.

DE COMMUNICATIE WAS TIJDENS HET HELE PROCES VOORBEELDIG. IK WERD REGELMATIG OP DE HOOGTE GEHOUDEN, ELKE STAP WERD MIJ UITGELEGD EN IK HAD HET GEVOEL DAT IK WEER CONTROLE HAD OVER DE SITUATIE.
NA EEN PAAR WEKEN KWAM HET GOEDE NIEUWS: ZE HADDEN HET VOLLEDIGE BEDRAG VOOR MIJ TERUGGEHAALD. DE OPLUCHTING EN DANKBAARHEID DIE IK VOELDE, ZIJN MOEILIJK IN WOORDEN TE VATTEN. DIT KANTOOR HEEFT MIJ NIET ALLEEN MIJN GELD TERUGGEGEVEN, MAAR OOK HET GEVOEL GEGEVEN DAT IK NIET ALLEEN WAS.

8 augustus 2025

NIET INTRAPPEN

NIET INTRAPPEN, zijn boeven.
Laten je wat geld inleggen.
Half jaar later laten ze je je account opzeggen, laten eerst zien dat je 8000,- hebt verdient. Jaja.. vorige maand was het nog 379,- van de 250,- die we hadden ingelegd.. maar goed, zal wel..
Ten slot moet je 1600,- betalen om je geld terug te krijgen.. was er niet mee eens.. geld is nu weg van m’n account en hoor er niets meer van…
Gelukkig is het maar geld en geen gezondheid.. hun karma zal zal wel komen… bedriegers zijn het.. UITKIJKEN DUS EN NIET INTRAPPEN NET ALS ONS.

14 juli 2025

Puur scam

Puur scam, ze blijven je bellen om meer in te leggen ,maar als je uitbetaling vraag dan is je account ineens weg

Ik heb uitbetaling aangevraagd maar krijg niks, account is ook weg. En geloof me ze zijn echten scam!! Hun reactie hieronder zijn pure leugens!

Je ben gewaarschuwd

25 april 2025

Antwoord van Aureabase

Wij vinden het zeer spijtig om uw bericht te lezen. Bij Aureabase hechten we veel waarde aan transparantie, veiligheid en een betrouwbare klantenservice. Wij bellen onze klanten nooit ongevraagd en vragen nooit om extra stortingen onder druk. Bovendien worden uitbetalingen bij ons correct en tijdig verwerkt, mits aan de standaard verificatieprocedures is voldaan.

Als u denkt slachtoffer te zijn geworden van fraude onder onze naam, neem dan direct contact met ons op via support@aureabase.com. Helaas komt het voor dat oplichters zich voordoen als gerenommeerde platforms, en we willen u graag helpen dit op te lossen en verdere schade te voorkomen.

Uw melding nemen wij serieus en we horen graag van u zodat we dit verder kunnen onderzoeken.

Niet intrappen.

Niet intrappen..
wij zijn er ook ingetrapt.
Beloven van alles en uit eindelijk word je rekening geblokt.. je kan er niet meer in..
Vreemd he.. zoveel waarschuwingen gehad en weg geld.. ze vroegen meer in te leggen.. ja daag.. laat eerst maar groeien en als het daadwerkelijk werkt dan leg ik wel meer in.. nee bleven bellen en uit eindelijk zijn we gewist in hun systeem..
weg geld.. TRAP ER NIET IN ZOALS WIJ.
Was gelukkig klein bedrag van ons.

26 april 2025

Het Aureabase Team

Dit bedrijf is Frauduleus (SCAM)

Dit bedrijf is Frauduleus en puur uit op oplichting.
Via advertenties met bekende nederlanders lokken ze mensen. Ze laten je een bank account aanmaken bij N26 omdat Rabobank niet happig is op Crypto handelen... Dus geld wordt via N26 naar Crypto.com platform overgemaakt en via daar naar Aureabase. Jouw persoonlijke Wallet / Trading account. Je maakt veel winst en men vraagt of je meer wil investeren. Goede resultaten dacht ik dus ik investeerde meer. Na behoorlijke winst wilde ik mijn investering terug halen en verder blijven traden met mijn behaalde winst. Helaas werd het geld zogenaamd geblokkeerd vanwegen AML verificatie (AMLVerifications zit ook in het complot). Alle bewijs stukken aangeleverd en een bedrag gestort ter controle. Verificatie werd ggoed gekeurd, maar er ontbrak een crypto verzekering die verplicht was. Crypto verzekering betaald en toen kwamen ze met dat er een GAS fee betaald moet worden om de Crypto vrij te kunnen maken. Toen ik aan gaf dat er geen geld meer was omdat ik alles had geinvesteerd, was plots mijn account niet meer bekend en toen ik dat melde kreeg ik geen reactie meer. Toen ik ging bellen werd telefoon niet meer opgenomen en binnen 5 minuten was het telegram account en email adres van de Aurea Base Financial Advisor verdwenen. PURE OPLICHTING !! O ja ze betalen mensen voor positieve reviews over hen. Check zelf hun website er is geen contact gegeven te vinden. Niet bereikbaar enkel als je een account aanmaakt... maar dan is het te laat...

14 april 2025

Een grote oplichters zooi

Een grote oplichters zooi
Geld gaat alleen hun kant op als je uit wilt laten betalen zijn ze niet zo vriendelijk meer
Envervolgens Word gewoon je account gesloten zonder enig overleg of email
Zo snel als je geld gestort is heb je geen zeggenschap meer

10 april 2025

Antwoord van Aureabase

Dear Martin, are you sure that we are the company that you are reviewing? We do not deal with your money. We provide you software. Can you provide more information to us via office@aureabase.com about your problem, we will try to assist you as best as we can.

oplichterij is het inderdaad !!!

oplichterij is het inderdaad !!!
ik ben er ook ingetrapt !!
doe het niet !
is er iemand die zij ingelegde geld al terug heeft gehad ??

7 april 2025

Antwoord van Aureabase

Dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te horen dat u zich zo voelt – dat is uiteraard nooit onze bedoeling.

Bij Aurea Base streven wij ernaar om elke klant op een eerlijke en transparante manier van dienst te zijn. Als u vragen of zorgen heeft over een transactie of account, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen via mail. Ons team staat klaar om uw situatie zorgvuldig te bekijken en samen naar een passende oplossing te zoeken.

Wij waarderen uw geduld en hopen dit op een nette manier met u te kunnen afhandelen.

GROTE OPLICHTERS

Ben er in getrapt met mijn stomme kop. Uit U.K kan je er wel vanuit gaan dat het 90% vuile oplichters zijn. Dus zodra ze je bellen en Engels beginnen te praten, dan hoorn erop en niet in mee gaan. Ook wordt ik nou dagelijks door volop vreemde nummers en die blokkeer ik allemaal,maar de volgende dag bellen ze gewoon weer met nieuwe nummers. VERBRANDEN MOET JE ZE !!!

6 februari 2025

Antwoord van Aureabase

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. We vinden het oprecht jammer dat u dit gevoel heeft overgehouden aan uw contact met ons of mogelijk een partij die zich als ons voordoet.

Bij Aurea Base hechten we veel waarde aan eerlijke communicatie en een veilige omgeving voor al onze klanten. Helaas komt het voor dat frauduleuze derden zich uitgeven als officiële vertegenwoordigers, en dat is iets waar wij ons actief tegen verzetten.

Wij nodigen u graag uit om contact op te nemen met onze officiële klantenservice via support@aureabase.com zodat wij kunnen nagaan of u daadwerkelijk met ons platform te maken had en hoe wij u verder kunnen helpen. Uw privacy en veiligheid staan bij ons voorop.

Bedankt voor uw melding en wij hopen samen tot duidelijkheid te komen.

ik had mezelf aangemeld

ik had mezelf aangemeld , kreeg met een medewerker contact om bij het handelen te helpen en wegwijs te maken
alleen mijn ingelegde geld is verdwenen en gemaild maar krijg geen enkel bericht dat aureabase er wat aan doet of hulp bied
dus lijkt het op oplichting

3 februari 2025

Antwoord van Aureabase

Bedankt voor uw melding en wij hopen samen tot duidelijkheid te komen.

Let op

Let op. Ze hebben een mooi verhaal maar het lijkt toch niet helemaal zuivere koffie En ook trustpilot mag zich dit aanrekenen. Ik ging er vanuit dat zij de reviews wel zouden controleren.

27 januari 2025

Antwoord van Aureabase

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je twijfels hebt over de betrouwbaarheid. Bij Aureabase hechten we veel waarde aan transparantie en eerlijke communicatie. Als er iets is waar je tegenaan loopt of vragen over hebt, staan we altijd open voor een gesprek om dit op te helderen.

Trustpilot is een onafhankelijk platform en wij hebben geen invloed op hun verificatieproces, maar we nemen jouw opmerking serieus. Laat ons gerust weten hoe we je verder kunnen helpen.

Het Aureabase-team

Reviews in alle talen tonen. (23 reviews)