vest besteld en niets ontvangen. eigen schuld eigenlijk . Nu stuur ik 1 mail / mnd om de status op te vragen . Krijg altijd een reactie . Ik heb zo plezier voor mijn geld . Antwoorden zijn zo grappig... Toon meer
We hebben een zg stoffen houthakkersjas XL twv 48 euro besteld, kregen steeds niet werkende track and trace berichten. Na enkele mails kregen we een totaal anders goedkoop flutregenjasje maat XS. Foto... Toon meer
Hallo, Heeft u al aangifte gedaan tegen vera moda ? Dit kan gemakkelijk online ook heb ik zelf verder gekeken en kwam er achter dat ze Goodiesforyou als kvk gebruiken gevestigd te Kruisboog 27, 466... Toon meer
En dan nog minder dan 1 ster. Bestelling nooit geleverd, mails worden beantwoord met, denk ik, automatisch antwoord. Ze verwijzen naar koerier, levering ligt bij buren enzenz, blabla excuus op excu... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
OPLICHTERS- BEDRIEGERS
OPLICHTERS- BEDRIEGERS
Bestel nooit iets !!
Ze versturen gewoon compleet andere producten naar je op. Hierna is de enige contact optie per mail, maar hier krijg je gewoon standaard gegenereerde mailtjes op terug waar je niets mee opschiet.
Ze hebben nog tal van andere websites waarop ze het zelfde trucje uithalen.
Zo nep als maar kan zijn maar ben erin…
Zo nep als maar kan zijn maar ben erin getrapt, voortaan kijk ik eerst hier op de site om te weten hoe het is 😉
Na 4 maanden eindelijk mijn jasje…
Na 4 maanden eindelijk mijn jasje gekregen. Prijs veel te hoog en het jasje, maat L veel te klein. Heb normaal maat S. Vind het wel een leuk jasje maar het geld niet waard. Heb 4 maanden op en neer geappt en werd beantwoord door AI. Bestel niet hier!!!!!! Gooi je geld dan maar meteen in de prullenbak
Oplichters
2 oktober al iets besteld, nooit iets ontvangen. Krijg ook geen reactie of geld terug. Hier niet bestellen!! Zijn oplichters.
Beste mensen bestel er zeker niets want…
Beste mensen bestel er zeker niets want je bent uw geld kwijt en krijgt niet wat je besteld hebt. Ze maken je van alles wijs omdat de hetgeen je besteld hebt niet kan geleverd worden. Zelfs het artikel waarop je wacht moet met het vliegtuig komen en er zijn allerlei zogezegde problemen waarom je niets maar ook helemaal niets ontvangt
Nep site
Nep site. Nooit iets bestellen! Alle producten uit de online catalogus zijn niet leverbaar. Geen contact mee te krijgen. Grote oplichters!
Oplichting!
Ze hebben nog tal van andere websites waarop ze het zelfde trucje uithalen. Let dus op, en bestel hier in ieder geval niets.
Een ster is nog te veel
Een ster is nog te veel, ze gebruiken de tactiek om goedkope meuk te leveren die je niet hebt besteld. Vervolgens proberen ze nog meer geld af te troggelen met zogenaamde goedmakertjes, bah wat een corrupte webwinkel
Mensen, koop hier aub niets want je wordt bedrogen!
Eigenlijk is een ster nog teveel
Eigenlijk is een ster nog teveel. Niets maar dan ook niets deugd. Blijf ze bestoken met reacties. Dat is wat ik kan adviseren.
OPLICHTERS NIKS BESTELLEN
Dit zijn oplichters meer dan 2 weken moeten wachten voor winterjas krijg nu kindermaat regen jas uit China via aliexpress en je kunt ze niet berijken. Aub niet bestellen HIER !!!
Gewoon gangsterpraktijken.
Gewoon gangsterpraktijken.
Koop hier aub niets.
Pure ecommerce zwendel.
Laten u in de kou staan als consument
Absoluut te vermijden
Check de rewiews: 96% volledig negatief !!!!
Say no more
scammers
nooit hier bestellen. opichters eerste klas.. geen geld terug gave retour sturen kost je 20€ en bij temu of ali is t het de helft goedkoper vezending duurt net zo lang.. slecht dropshipping site
helaas lees ik nu pas de reviews
helaas lees ik nu pas de reviews, een bestelling geplaatst in november, vaak gemaild en steeds weer zelfde mailtje terug " heb geduld".Ik hoop dat er nog iets opgestuurd wordt, maar heb hoe langer het idee dat dit opgezet spel is, Martine
Vieze oplichters ik heb winterjas…
Vieze oplichters ik heb winterjas beateld krijg kinder zomer jas ik will me geld terug
Oplichters 3 manden jas besteld nog…
Oplichters 3 manden jas besteld nog niet ontvangen, ik stuur e mail en krijg de zelfde antwoord, ik adviseer iedereen niet bij deze Oplichters iets kopen .
Dom van mij geen review gelezen
Dom van mij geen review gelezen, begin november een winterjas bestelling gedaan ,en ze sturen een totaal ander product, het lijkt er niet eens op,mail contact en wat krijg je standaard antwoord en retour Filippijnen eigen kosten ,kortom pure oplichting en geld kloppers
Oplichters
Lang gewachten voor producten. Dat is geen Nederlandse winkel. Adres is van privé huis in Nl maar er zit geen berdrif daar. Zeer slechte kwaliteit, producten veel anders dan op foto! Trup!
Intussen al ruim 2 weken wachten op…
Intussen al ruim 2 weken wachten op veiligheidschoenen.
Iedere vraag om de verzendlink doortesturen word beantwoord met standaardmail waar je niks mee kunt....
Al nagekeken en ook retouren is zot duur... ik voeg me bij het leeuwendeel van mijn revieuwvoorgangers oplichting eerste klas dit !
Mijn advies zoek verder je vind het zeker elders met betere service !
NIKS KOPEN HIER!
Van tevoren helaas geen reviews gelezen. Stom! VERMIJD DEZE WEBSITE! Veel te lange levertijd waardoor mijn bestelling veel te laat is binnengekomen.
Als je je pakket terug wil sturen zijn de retourkosten € 20,00
Pure oplichting. Hopelijk leest iemand deze review en behoed ik een ander voor de fout die ik wel gemaakt heb.
VERMIJDEN
VERMIJDEN, VERMIJDEN, VERMIJDEN. Waarschuwing, dit bedrijf is een grote oplichter. Ze brengen je bestelling rechtstreeks naar Temu en sturen je die troep uit China!