Goeiemorgen,garantieprobleem
Goeiemorgen,
Zie update onderaan bericht!
Ik heb een condensor besteld voor mijn auto op deze website.auto-onderdelenshop.be
Het onderdeel werd mij opgezonden vanuit duitsland na een paar dagen,tot zover alles oke.
Na montage van het onderdeel en vacumeren bleek er een lek te zijn,dat had de garagehouder zeer vlug gevonden ,gezien het een slechte las was aan de condensor.
Na daarvan melding gemaakt te hebben,stuurden ze mij een document op(garantieaanspraak)van autodoc!(mijn factuur 91€ was ook van autodoc.)
Die ik moest laten invullen van de garagehouder,met reden van garantie,enz.
De garagehouder heeft daar netjes ingevuld ,slecht onderdeel,slecht gelast zie foto.
Dus foto bijgevoegd,met stempel van de garage.
Na meer dan 10 dagen emailen,bellen,3 keer,enkel mogelijk in het engels.
Hebben ze nu bijkomende fotos uit verschillende hoeken gevraagd,ik heb er een paar doorgestuurd.
Maar het is dus 100%een fabrieksfout.
Ik ben het moe van telkens te moeten emailen met km stand!!!wat dit daar mee te maken heeft ,onbegrijpelijk.
En te bellen.
Sta ik dus nog even ver.
Ze hebben al gevraagd,als ik extra kosten gemaakt heb,en als ik deze terug wil,natuurlijk heb ik extra kosten maar ik heb uitdrukkelijk gezegd,dat ik enkel mijn geld,of een nieuwe condensor wil. ik heb ook geprobeerd om een review te plaatsen op hun website,maar deze is er nooit opgekomen ,bij deze wil ik hier toch anderen waarschuwen voor deze website.
Uiteindelijk op 2 oktober heb ik dan toch een nieuwe toegestuurd gekregen na nog meer emails en een telefoongesprek.
Dus is het uiteindelijk toch goed gekomen,deze keer was het wel een goed onderdeel,na montage werkt alles na behoren.
Mvg
Jo