Kim er en fantastisk dygtig, fleksibel og rar automekaniker, som gør sit arbejde virkelig godt. Vi bruger altid Kim til husstandens to biler og kan varmt anbefale ham til alle.
Bedrijf heeft geantwoord
... men det bliver ikke sidste gang. Meget behagelig, kompetent og helt som aftalt. Virkelig god oplevelse.
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg skulle have ordnet gearkassen på min Mercedes, Kim var fra starten klar over hvad der skulle ske. Så det blev gjort til UG. Havde også en motorlampe der lyste. Havde fået skiftet luftmasse måleren... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min bil begyndte pludselig at skifte mellem automatisk og manuelt gear under kørslen. Bilen var derefter på besøg hos Citroen (Tranbjerg), som mente at koblingen + gearskifte aktivator + stoplysko... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Autotekniker v/Kim Skytthe får du en lokal og ærlig mekaniker samt tekniker, som kan hjælpe med alle bilreparationer, service og andre mekaniske opgaver. Som tekniker er jeg god til at fejlfinde på biler og finde årsagen til svære problemer. Her hjælper jeg både private, men også andre værksteder med fejlfinding. Så hvis du står med en udfordring eller fejl på din bil, så tøv ikke med at kontakte mig.
Brunbjergvej 8, 8471, Sabro, Denemarken
Super kompetent service, teknisk viden på højt niveau, rimelig pris. Jens

Antwoord van Autotekniker v/Kim Skytthe
Lige fra første besøg hos Autotekniker
v/ Kim Skytthe har vi oplevet en professionel service.
Uden tvivl de bedste anbefalinger herfra.

Antwoord van Autotekniker v/Kim Skytthe
Alt fungerede. Tidsbestilling på nettet. Opfølgende opringning fra værkstedet vedrørende detaljer. Lånevogn stod klar opvarmet og afrimet. Serviceeftersyn med montering af detaljer. Afhentning til tiden. Venlig og imødekommende betjening

Antwoord van Autotekniker v/Kim Skytthe
Jeg havde brug for en anden mekaniker, da min sædvanlige havde travlt.
Jeg fik anbefalet Kim, og havde en god oplevelse.
Han var fleksibel, og arbejdet blev udført godt og til en lavere pris, end han først havde anslået.

Antwoord van Autotekniker v/Kim Skytthe
Hjulskift med opbevaring klaret nemt og hurtigt. Kim er super venlig og hjælpsom. Kommer gladeligt igen.

Antwoord van Autotekniker v/Kim Skytthe
Hurtig og prof betjening og første klasse arbejde
5 ud af 5 for mit første og bestemt ikke sidste besøg hos Autotekniker - Kim Skytthe. God, hurtig og pålidelig service ! Vi ses igen 👍

Antwoord van Autotekniker v/Kim Skytthe
Har brugt Kim for første gang og må sige at det var virkelig en positiv oplevelse. Professionel betjening samt råd og vejledning om hvordan jeg bedst passer på min bil. Så er vil i fremtiden være min faste mekaniker og kan kun anbefale ham.
Rasmus

En skam man ikke kan give 10 ⭐'er 😅👍💪 Vi ses 🙋🏻♀️

Antwoord van Autotekniker v/Kim Skytthe
Altid hurtig og god service, dejligt med gode råd også efter lukketid

Antwoord van Autotekniker v/Kim Skytthe
Rigtig god modtagelse ved ankomst med bil, tid til at lytte til anmærkninger om bilen. Færdig til den lovede tid, rimelig pris for arbejdet. har lige været til syn med den, og som ventet ikke en anmærkning. Tak for godt arbejde.
Vh. Tage Sørensen

Antwoord van Autotekniker v/Kim Skytthe
Dygtig og real mekaniker. God og hurtig til at finde fejl på bilerne. Havde fået en sten i hjulkapsel som blev fjernet uden beregning. Fik lavet et olieskift, prisen var lavere end andre mekaniker jeg plejede at bruge inde i Aarhus. Fik tilbudt lånebil. Bilen blev tilbage leveret med fyldt sprinkler væske - god service👍
Kim får de bedste anbefalinger herfra, han er meget dygtig, omhyggelig og troværdig. Han laver kun hvad der er nødvendigt, og er samtidig fair med sine priser.

Antwoord van Autotekniker v/Kim Skytthe
Fik et stort eftersyn efter bilkøb , og kim konstaterede nogle fejl som forhandleren blot havde slettet. Det er for mig en seriøs Mekaniker , som både er ærlig og professionel 💪
Han kan klart anbefales

Antwoord van Autotekniker v/Kim Skytthe
Kim er virkelig dygtig til hans arbejde. Han udføre det perfekt hver gang. Kan kun rose ham til skyerne. Han får min varmeste anbefaling. Han giver altid den bedste service og forklarer alt til den mindste detalje, hvilket andre godt kunne lære noget af. Bliv ved med det gode arbejde👍

Antwoord van Autotekniker v/Kim Skytthe
Fantastisk og kanon service. Kan kun give mine bedste anbefalinger

Antwoord van Autotekniker v/Kim Skytthe
Verdensklasse håndtering af min Nissan Qashqai, købt gennem forhandler . Men de opgav og gav Kim chancen , der har siden hans fejlfinding og udbedring ingenting været og bilen køre fantastisk 🙂

Antwoord van Autotekniker v/Kim Skytthe
Lees meer over geverifieerde reviews.