Fra vinterdæk til sommerdæk, samt serviceeftersyn, som altid god betjening, fra start til slut. Rimelig ventetid, med en kop kaffe. Blev orienteret om reparation af bremser, m.m. og aftalt nyt be... Toon meer
Fantastisk god kundeservice og virkelig serviceminded personale😃👍 Vil klart anbefale Dem fremadrettet til venner og familie😁 Fantastisk sød og serviceminded sælger, som har solgt mig verdens bedst... Toon meer
Vi har købt en ny bil gennem kia i nykøbing f. Vi har fået en fantastisk behandling og vejledning ved køb af vores nye bil. Godt gammeldags købmandskab, uden at være anmasende og pressende, men med... Toon meer
Vi startede hos Rasmus, og noget senere sluttede vi hos Rasmus og købte en Kia Niro. Super god købsoplevelse med masser at tid til snak tilbud opfølgning og endelig købet. Selve afhentningen af bilen... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Autoriseret forhandler af Kia og MG Vi tilbyder service af alle bilmærker.
Havnepladsen 2, 4800 , Nykøbing Falster, Denemarken
- JN@autocentro.dk
- autocentro.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fra vinterdæk til sommerdæk, og anden service
Fra vinterdæk til sommerdæk, samt serviceeftersyn,
som altid god betjening, fra start til slut.
Rimelig ventetid, med en kop kaffe.
Blev orienteret om reparation af bremser, m.m.
og aftalt nyt besøg som jeg ser frem til.
Elendig oplevelde
Jeg købte en brugt bil oktober 2024( Peugeot 2008 ) som engrossalg, derefter aftalte vi en pris jeg skulle give ekstra for at få den igennem syn, de ringede et par dage efter at de ikke kunne gøre det for den pris, så prisen blev hævet.
da jeg fik bilen sagde de at de dæk der var på, havde de måtte smide ud ( de sagde de var møre ), selvom at jeg havde gennemgået dem med min gode ven da vi havde prøvekørt bilen, og ikke fundet det mindste galt med dem, og vi var nede og kikke på alle 4, både min ven og jeg, de var værken særlig slidt eller nogle synlige revner.
de skulle også skifte en rem et sted, igen troede jeg blindt på dem ( stor fejl ).
de første 3 uger jeg havde bilen var jeg indlagt, så lage ikke mærke til den tabte en del olie, det opdaget jeg først da jeg havde den forbi FDM`s testcenter i Næstved.
da den var oppe på liften VÆLTEDE det ud med olie, og jeg måtte køre direkte til min mekaniker.
efter 2 gange hos ham, fandt vi ud af at da de havde skiftede den rem, havde de brugt den gamle pakning igen, og den var overhoved ikke tæt.
( Det kostede mig 4687,50kr )
jeg ville bare glemme min oplevelse med Autocentro og bare komme vider igen stor fejl.
her for 3 dage siden falder min nummerplade af, og det viser sig at de bare har KLISTERET den på, ikke skruet den som love siger den SKAL. ( og det var prikken over ièt derfor denne dårlige anmeldelse) det er jo til grin og ikke lovligt, men sådan har helle min oplevelse været med dem, KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALE AT HANDLE MED DEM

Antwoord van Autocentro
Super hurtig tilbagemelding med hensyn til at sætte mine sommer dæk på, super service af Helene
Sikke en dejlig oplevelse igen
Sikke en dejlig oplevelse igen
Havde min Rio til service, alt blev udført til ug med kryds og slange
Det var som at få en ny bil
Den fik også en gang undervognsbehandling som også var meget flot
Den dufter af ny bil
Som altid bliver man behandlet meget fint og med humor
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos…
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Autocentro i Nykøbing F i forbindelse med køb af vores bil. Fra første kontakt med Helene blev vi mødt af venlighed, professionalisme og ærlig rådgivning.
Hele processen var gennemsigtig og tryg, og vi følte os godt vejledt hele vejen – både omkring bilen, prisen og papirarbejdet. Bilen levede fuldt op til det, vi var blevet lovet, og den var klargjort i flot stand ved afhentning.
Det er tydeligt, at de går op i både kvalitet og kundetilfredshed. Vi følte os hverken presset eller overset – tværtimod blev der taget sig god tid til at besvare vores spørgsmål.
Vi kan varmt anbefale Autocentro i Nykøbing F til andre, der leder efter en bilhandel, man kan have fuld tillid til. Tusind tak for en handel😉
Venlig hilsen Lisbeth og Bengt
Virkelig god service
Virkelig god service. Jeg havde problemer med min el bil. Kom ind fra gaden og fik hjælp med det samme.
Havde problemer med min bil
Havde problemer med min bil. Have ikke bestilt en tid, men i Rødbyhavn var der ingen problemer med at komme til. Super service , dygtige personer og altid hjælpsom. De fik hurtigt lavet dytten. Kan kun anbefale dem
Den kundenære kundeservice hos AutoCentro
Det er ikke noget, de går og udbasunerer, det er ikke en del af deres markedsføringsstrategi og du hører dem ikke omtale det til hverdag. Kundeservice hos Autocentro udøves i praksis uden omsvøbe og uden store armbevægelser. Og det er den helt kundenære kundeservice, forstås. Kommer du ind med et akut problem, er der tilsyneladende intet andet vigtigere for Jimmy, Helene, Brian og resten af AutoCentros team, og du og dit problem er i fokus indtil, det er løst. De husker dit navn, din bil og din historik, og de agerer prompt, smilende og med en afmålt humoristisk tilgang. Jeg handlede en KIA Niro for 2-3 år siden og har løbende haft henvendt mig ved skranken. Nogle gange med et mindre, rent praktisk problem, nogle gange med et lidt større produktionsrelaterede problem. Hver gang gik jeg derfra tilfreds med den løsning, som var mulig at opnå, om det var et irriterende børnesygdomsproblem i en ny bilmodel, løst på Jimmys kontor, et lille praktisk problem, løst med et snuptag af Helene eller et fejl - 40 problem, løst med en skruetrækker på P-pladsen af Brian ("2 sekunder, jeg henter lige min jakke").
Det er kundeservice, som man husker og værdsætter - den kundenære kundeservice hos AutoCentro Nykøbing F. og Rødbyhavn.
Fantastisk løsningsorienteret service.
Fantastisk løsningsorienteret service.
Havde brug for akut batteriskifte på min bil. Batteriet valgte at dø mens jeg var på bilfrie på sydhavsøerne, og autocentro leverede kæk of hurtig service med et smil. Vi nåede knapt at inspicere de udstille biler før batteriet var skiftet.
5/5 klar anbefaling herfra.
Meget tilfreds kunde
Virksomheden har fokus på service samt ordentlighed og medarbejderne er nærværende og kompetente.
Autocentro Rødbyhavn.
Autocentro Rødbyhavn.
Super værksted, med super betjening og respekt for at man skal hurtigt videre igen.
Værkføreren Anders er bare kanon.
Fin service & søde mennesker!
Jeg kommer til regelmæssig service.
Mit eneste problem er, at jeg som notorisk brokkehoved, ikke har noget at brokke mig over.
Konklusion: Fin service og aftaler overholdes. 😊
Autocentro Nykøbing F
Autocentro Nykøbing F. Kan anbefales på alle måder. Super god kundeservice, høj flexibilitet. Og ikke mindst, bliver vi altid taget godt imod i receptionen
Fik en god service som jeg plejer
My purchase of an EV6 Demo
My purchase in October 2024 of an EV6 Demo was excellent. Rassmus was good to deal with and he gave me a fair trade for my 12 year old Caddy. All employees are very polite and friendly. My car was ready when promised and beautifully clean with a large red bow. I have recommended them to several people.
Yesterday I had my car in for its first service. I had to cancel another appointment to make the agreed time, but arrived early, but my car sat well beyond the agreed start time and was not ready when it was supposed to be finish, however the mechanic had time to take his lunch break before he would finish the job. I needed my car to drive my wife to a medical appointment, but had to wait for him to finish his lunch. I am not confident the work was done as promised, but have no way of checking .
To be fair, Brian recognised I was rather upset by the delay and gave me a small discount on the price.
I would give service 2-3 stars,
Står ved aftalt pris på udskiftning af reservedel.
Havde aftalt tid og prisoverslag for rutinemæssigt skift af tandrem på en KIA picanto. Der tilstødte et problem under udskiftning, men den aftale pris blev respekteret uden tilløb til diskussion, til trods for at der gik ca 1,5 time udover hvad der var forventet på denne opgave.
Se, det er jo sådan en oplevelse der gør at man tør komme igen...!
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra!
Vi har købt en brugt EV6 af Jimmy, og har ikke fået andet end en fantastisk service. Vi glemte oven i købet en telefon i bilen, hvorefter Jimmy kørte den hjem til os en lørdag aften. 100% mere service end man havde kunne forvente.
Alt der blev aftalt er overholdt, alle vi har været i forbindelse med har været flinke, søde og reelle.
Så, overvejer du at handle her, så gør det endelig! Det er ikke den sidste bil vi køber af Jimmy.
Vi har lige købt ny /brugt bil hos…
Vi har lige købt ny /brugt bil hos autrocentro i Nykøbing F vi har fået en fantastisk behandling af alle og kan varmt anbefales med venlig hilsen jd
Mega god service af Rasmus 😊
Great service
Our car broke down near Nykøbing-Falster. Autocentro had a full calender, buy still repaired our brakes the same day. They even did it during morning hours, saving our day. Nice people and a job well done at a fair price. I would award 6 stars if I could.
Lees meer over geverifieerde reviews.