Banner for AutoConcept Insurance AB

4,1

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej ! Jag tecknade en garantiförsäkring när jag köpte en beg bil på bilfirma . Ett större fel i växellådan upptäcktes när jag lämnade in bilen på verkstad. Garantin täckte en del av kostnaden .... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sjukt smidigt. Verkstan vägrade först ens pröva ansöka på garantin pga dåliga erfarenheter av konkurrenter till Autoconcept, och ville tvinga mig att betala själv för en reparation. Efter mycket disku... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min bil startade inte, och efter felsökning på verkstaden visade det sig att dieselpumpen var trasig. AutoConcept täckte reparationskostnaden, vilket kändes mycket bra. Min första kontakt me... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar

Geschreven door het bedrijf

Vi har levererat trygghet till den nordiska fordonsmarknaden sedan 1999. Med över 25 års erfarenhet inom fordonsförsäkring och skadereglering erbjuder vi skräddarsydda lösningar i samarbete med globala partners. Som en av Finansinspektionen godkänd försäkringsförmedlare är vi en viktig aktör på den nordiska marknaden. Våra garantier och försäkringar är utvecklade med bilägares trygghet i fokus – för att ge ett starkt skydd och täckning när du behöver det som mest.

Contactgegevens

Vill du ha extra trygghet på vägen?

Läs mer och teckna en försäkring direkt på vår hemsida.

4,1

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Snabb och bra hantering

Snabb, bra hantering och försäkringen täckte min reparation helt👍

26 februari 2026

Antwoord van AutoConcept Insurance AB

Hej Stephan, och stort tack för din recension. Vi är glada att vi kunde hjälpa till med ditt skadeärende och att allt upplevdes som smidigt.

Om du skulle få problem med bilen i framtiden igen är du varmt välkommen tillbaka!

Mycket bra!

Hej William, stort tack!

Vi är glada att vi kunde hjälpa till.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb och smidig hantering av mitt…

Snabb och smidig hantering av mitt ärende.

19 februari 2026

Antwoord van AutoConcept Insurance AB

Hej Fredrik, vi tackar för detta och är glada att allt gick snabbt och smidigt.

Snabbt reglerat

Snabbt reglerat

12 februari 2026

Antwoord van AutoConcept Insurance AB

Hej Klas! Stort tack för din recension. Vi är glada att vi kunde hjälpa till och att allt gick snabbt.

Bra och snabb service

Snabb och okomplicerad service.

12 februari 2026

Antwoord van AutoConcept Insurance AB

Hej Daniel, stort tack för detta. Vi är glada att vi kunde hjälpa till och att du upplevde allt som enkelt och smidigt.

Mycket nöjd med Autoconcept

Hej !
Jag tecknade en garantiförsäkring när jag köpte en beg bil på bilfirma .
Väldigt bra service/kommunikation, trevligt bemöntande och snabb återkoppling !
Rekommenderas

20 februari 2026

Antwoord van AutoConcept Insurance AB

Hej och tack för detta Anna! Vi är glada att vi kunde hjälpa till när växellådan krånglade. Om något mer skulle ske i framtiden är du välkommen att höra av dig så hjälper vi till!

Funkade smidigt

Funkade smidigt. Jättesnabb hantering och det löste sig med en annan verkstad än de som är listade på webbsidan. Men du ska kolla med dem innan 🙂

Antwoord van AutoConcept Insurance AB

Hej Linus! Stort tack, vi är glada att allt gick snabbt och enkelt. Hör man av sig till oss kan vi hjälpa till att rekommendera den verkstad som kan lösa problemet bäst och snabbast.

Inga problem

Inga problem, smidigt

18 februari 2026

Antwoord van AutoConcept Insurance AB

Hej Mathias, stort tack för detta. Vi är glada att vi kunde hjälpa till och att allt upplevdes som smidigt!

Snabb återkoppling

Enkel rådgivning om hur man går till väga och ett trevligt bemötande. Snabb återkoppling till både mig och verkstaden så vi fick tillbaks bilen utan dröjsmål.

16 februari 2026

Antwoord van AutoConcept Insurance AB

Hej Robin, stort tack för detta. Vi är glada att vi kunde hjälpa till och att din upplevelse var positiv.

Snabbt svar

En snabbt besked

13 februari 2026

Antwoord van AutoConcept Insurance AB

Hej Hassan, och stort tack för 5 stjärnor. Vi är glada att vi kunde hjälpa till!

Ersatte 80%

Ersatte 80% , är väldigt nöjd!

18 februari 2026

Antwoord van AutoConcept Insurance AB

Hej, och tack för din recension. Vi är glada att vi kunde hjälpa till med ditt skadeärende!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

När jag ringde kundtjänst så skulle jag…

När jag ringde kundtjänst så skulle jag inte få ersättning enligt henne. Men jag kunde chansa på att göra en anmälan. Hon sa att jag skulle anmält skadan innan o lämna in på på verkstad för felsökning. Men jag kunde ju fixa det själv. Men dom godkännande det snabbt iaf när jag anmält. Det var bra o klokt. Hade ju blivit mycket dyrare o lämna in bilen på verkstad i onödan.

5 februari 2026

Antwoord van AutoConcept Insurance AB

Hej Jarmo, och tack för din recension.

Vid skada ska man alltid ringa oss först, sedan hjälper vi dig vidare i telefon. Du får då fylla i en skadeanmälan, sedan tar vi emot en skadeanmälan av verkstaden också, därefter kan vi ge ett beslut.

Vi är glada att du skickade in en anmälan och att allt löste sig till slut!

Trevliga o kunniga personal

Trevliga o kunniga personal

22 januari 2026

Antwoord van AutoConcept Insurance AB

Hej Tony, stort tack för din recension. Vi är glada att vi kunde hjälpa till med ditt skadeärende!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vakuutus ei korvannut vahinkoa

Vakuutus ei korvannut vahinkoa, vaikka korjaamo diagnosoi autosta vian vaihdelaatikossa. Turvaani kuuluu "kaikki vaihteiston sähköiset ja mekaaniset viat". Huomioikaa tähän vakuutukseen haksahtavat, että tämä yritys korvaa ilmeisesti vahinkoja vasta kun toimintakyky autossa on täysin menetetty = jää tien päälle. Vedotaan korvattavissa vioissa vain äkillisiin vikoihin, vaikka autoni vika alkoi äkillisesti, yritykselle äkillinen vika tarkoittaa toimintakyvyn menetystä. Mikäli auto vielä liikkuu niin tällöin auto on yrityksen mukaan ehjä, vaikka korjaamo löytäisi autosta vian. Olen kerran aiemmin käyttänyt kyseiseen autoon tätä turvaa ja tällöin noin 50% korvattiin, mutta korvaussumma oli niin pieni, että ilmeisesti ei tarvitukaan toimintakyvyn menetystä ja luotiin asiakkaalle positiivinen kuva yrityksen palvelusta..Ehdotin nyt tähän arvokkaaseen korjaukseen vastaantuloa 50%, mutta eivät tarttuneet siihenkään. Mieluummin jättävät autoon vian ja toivovat, että vika pysyy ennallaan, eikä tilanne pahene turvan voimassaoloaikana.

Antwoord van AutoConcept Insurance AB

Hello, and thank you for your review and feedback.

It is correct that we cover the repair costs for all electrical and mechanical components listed in your warranty certificate — but not when a “fault” has occurred and the vehicle is still functioning.

In order for compensation to be approved, there must be a sudden damage that makes the vehicle undrivable. For example, if your gearbox starts making unusual noises, this would not be considered a sudden failure, and you would need to return once something has actually broken.

We understand that this may feel unfortunate in situations like this, but unfortunately we cannot cover the repair costs for a gearbox that is only experiencing minor issues — it needs to be broken for us to be able to assist.

You are warmly welcome to contact us again if the vehicle becomes undrivable, and we will gladly help you. If you believe we have made an error or would like more information about your case, please feel free to contact us at info@autoconcept.fi
and we will assist you further.

Kind regards, AutoConcept

Inget krångel

Väldigt bra bemötande. Vi fick hjälp med vår skada omedelbart utan krångel.

4 februari 2026

Antwoord van AutoConcept Insurance AB

Hej, stort tack för detta. Vi är glada att vi kunde hjälpa till :)

/AutoConcept

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Att det va inget krångligt med att få…

Att det va inget krångligt med att få hjälp

23 januari 2026

Antwoord van AutoConcept Insurance AB

Hej Simon, stort tack din recension. Vi är glada att vi kunde hjälpa till med ditt skadeärende.

Supersmidigt

Supersmidigt o betalade inget

19 januari 2026

Antwoord van AutoConcept Insurance AB

Hej Rebecka, stort tack för din recension. Vi är glada att vi kunde hjälpa till med reparationskostnaden.

Med vänlig, hälsning,
AutoConcept

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.