Lett å bestille, raskt levert, bra produkt. Flasken ble desverre skadet I forbindelse med transporten, og ca. en dl. hadde lekket ut i esken. Produktet måtte over på annen sprayflaske. Grunnet dette... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Rask levering.Imponert over effekten til snow controll 2.0.og meget drøy i bruk.kombinert med en skumkanon som faktisk funker på stille hjulet.Men karcher passer ikke til Ava.
Veldig fornøgd med autodude, har handla masse fra denne sida😊 gode priser og eg konkurransedyktige. Og oppstår det noke problem så er dei veldig behjelpelige og svarer raskt!😊🤩
Gode priser og rask levering. Var transportskade på min forsendelse. Autodude ryddet opp i det innen 15 min etter jeg sendte de mail. Det kaller jeg kundeservice.
Nordens største bilpleiebutikk. Alt du trenger til bilpleie - Til en lav pris - Rask levering - AUTODUDE
Trondheimsvegen - Kløfta 59, 2040, Kløfta, Noorwegen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Reklamerer på de sender samme dag, 6 dager siden jeg bestilte en poleringsmaskin, posten har fortsatt ikke mottatt pakken fra de, dette er for dårlig!

Antwoord van AUTODUDE.NO
Lett å bestille, raskt levert, bra produkt.
Flasken ble desverre skadet I forbindelse med transporten, og ca. en dl. hadde lekket ut i esken. Produktet måtte over på annen sprayflaske. Grunnet dette blir det kun tre stjerner.

Antwoord van AUTODUDE.NO
Supre produkter, hyggelig priser og rask levering
Har nå gått 3 dager siden jeg bestilte varer hos dere, og de har ikke engang blitt sendt.. jeg forstår nå hvorfor prisene hos dere var bedre enn hos konkurenter.. Har alltid handlet hos Bilnerden og varene sendes alltid samme dag, så mulig jeg er for godt vandt her men 🤔

Antwoord van AUTODUDE.NO
Jeg har tidligere gitt pepper til Autodude og den gang med god grunn. Jeg har handlet en god del siden den gang og brukt support litt til produktanbefalinger og er nå veldig godt fornøyd. Har også fått refundert noen penger i forbindelse med en handel. Tenker at det derfor er greit å gi de en mye bedre score nå.
Ønsker allikevel å gi litt konstruktiv kritikk. Understående er ikke bare et problem på black friday og andre travle dager.
De er fortsatt elendig på leveringstid. Avtalen de har med speditør på grensa mellom Sverige og Norge er for dårlig. Varene kan bli liggende ei uke før de går videre. Selv Temu kan levere raskere fra Kina. Dette har sikkert noe med pris å gjøre. Skulle ønske de hadde et valg ved betaling om ekspress leveranse mot ekstra betaling slik at man kunne fått varer i løpet av 2-3 dager da det er nødvendig. Tror også de hadde vært tjent med å være ærlig på leveringstid på sine nettsider. De sier 1-4 dager, men nesten alltid vesentlig lenger tid før pakken kan spores. Stort sett så haster jo ikke slike bestillinger og folk hadde sluppet å bli skuffet over at de ikke overholder leveringstiden. Klarer de å få dette på plass kommer den siste stjerna.

Antwoord van AUTODUDE.NO
Fikk en flott mail fra leverandør om at pakken var sendt. Posten har fortsatt ikke mottatt noen pakke. Dette minner litt om en liten familiebedrift som leverer pakkene sine på posten en gang i uka? Vi handler på nett for beleiligheten, det er ikke beleilig å måtte vente fort over en uke på varer. Her må vi opp i ringa, og snuse på 2025.

Antwoord van AUTODUDE.NO
Bestilte for 7 dager siden. Ikke fått noen bekreftelse eller hørt noe.
Ikke seriøs butikk dette!
Alle vare var på lager ved bestillig.
Men dette har de vel heller ikke styr på!
Betalte med Vipps og ser at penger er resevert.

Antwoord van AUTODUDE.NO
Aldri noe tull med bestillinger. Svært raskt og effektivt. Stadig gode priser på større volum eller rabatter på varer en ønsker handle. Digger nettsiden med litt tips og visuelle brukerveiledning. Helt enkel knallbra.
Imponerende godt produkt. Annbefales
Dei leverer altid++++
Billig er dei og👍👍👍🙂🙂🙂
Passet perfekt til Ava slangen og grei pris også…
Kjempe fornøyd😁fin pris. Blir levert utrolig fort. Fantastisk service. Har handlet mye fra Autodude og de leverer altid kjapt og har rimelige gode produkter i alle klasser😊👍
Dette er en butikk med mye bra produkter, så her er det bare og handle folkens. 👍
Lees meer over geverifieerde reviews.