1. Autoverhuur

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Rezervirajte rent a car bilo gdje u svijetu! Auto Europe Vam pruža kvalitetnu uslugu, udobnost i najniže cijene na tržištu! Najam auta već od 5€ po danu!

1,5

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

autohuur Petani Albanie

In september huurden we via Auto Europe een wagen bij Petani Albanië. Wagen op zich was OK. Er werd echter 500USD borg van onze rekening gehaald die we nooit teruggezien hebben, ondanks vele mails én antwoorden van de "customcarerentalservice" dat we geduld moesten hebben !!!!!

17 september 2025

Truuk om creditcard te weigeren en dure verzekering af te sluiten

Bij het ophalen van de auto werd mijn creditcard geweigerd. Dit kon alleen worden opgelost met een dure verzekering voor het eigen risico (520 euro premie ), In Nederland hadden we al een verzekering voor het eigen risico afgesloten, er was voor ons dus geen noodzaak om nog een verzekering af te sluiten. Aangeboden om de borg op een andere wijze te voldoen (Cash, pinbetaling, andere creditcard) . Niets kon, dus de dure verzekering genomen. Bij terugkomst gebeld met ING creditcard, deze zagen gelijk dat ze met opzet een verouderd systeem hadden gebruikt waardoor de tweestapsverificatie niet mogelijk was. (bleek uit de code die meegaat bij het betaalverzoek) . Hierdoor bleef er een foutmelding komen bij de betaling. Dit was bewust want het bedrijf kon zo geen enkele creditcard betaling uitvoeren. AutoEurope, de tussenpersoon, niet thuis. Hun reactie was accepteer het of ga naar een ander, probleem was we hadden vooruit al betaald. Tegen deze vorm van fraude is niets te doen. Je krijgt de auto niet mee totdat je de extra verzekering hebt afgesloten.

30 juni 2025

Oneerlijke handelspraktijken van Auto Europe

Auto Europe is een ondernemer die maffia achtige praktijken hanteert. Gisteren miste wij het vliegtuig naar Sardinië. doordat er problemen waren bij de bagage intake op Schiphol. Dus dan maar een dag later met vakantie. Natuurlijk wel gelijk even aan Auto Europe doorgeven dat we de voor bijna 600 euro gehuurde auto een dag later komen ophalen. Dit doen wij direct. Echter krijgen wij de volgende reactie. U hebt de auto niet op tijd opgehaald , daarmee is de boeking komen te vervallen en brengen wij ook nog eens 250,- euro annuleringskosten in rekening. Je gelooft niet wat je hoort , maar ze menen het echt. Dit even opgezocht en dit blijkt een aanvechtbare oneerlijke handelspraktijk te zijn . Daar dan maar weer tijd aan besteden als we weer terug zijn van vakantie. Dus beter niet boeken bij deze mensen want als er buiten jouw schuld om je niet op tijd bent om je auto op te halen ben je niet alleen je geld kwijt maar geven ze je ook nog eens een torenhoge boete. Dat is echt de wereld op zijn kop .

31 juli 2025

De klant wordt bestolen!

Ik heb een klacht ingediend bij Auto Europe aangezien ik € 1214,74 betaald heb voor een Hertz huurauto. Hertz geeft aan slechts € 1041,94 van Auto Europe ontvangen te hebben. Een klacht daarover bij Auto Europe resulteerde erin dat de reactie van Auto Europe is dat Hertz de slechterik is in dit alles. Hertz ontvangt te weinig geld van Auto Europe en nu verleend Hertz slechte service volgens Auto Europe. Twee bedrijven die van een consument € 172,80 stelen. Dit is schandalig.

27 juni 2024
Reviews in alle talen tonen. (39 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken