Autogeurtjes Reviews

4,6

Goed assortiment, snelle verwerking en levering. Eigenaar doet duidelijk moeite om de koop een positieve ervaring te laten worden. Tip: bij sommige (auto-) parfums worden geen geur omschrijvingen g... Toon meer

Mijn pakket was erg lang onderweg. Niet schuld van autogeurtje maar puur door vervoerder Klantenservice van autogeurtje heeft netjes contact met mij opgenomen en een nieuw pakket verstuurd zodat i... Toon meer

Uiteindelijk de levering naar uiterste tevredenheid opgelost en ontvangen. Hiervoor mijn dank aan Rogier Kramer . Het New Car geurtje moet ik nog aan wennen, want de 1e dampen kwamen niet zo lekker... Toon meer

Heb verschillende VIP Caribi auto geurtjes besteld, en de levering was super snel. En de geuren zijn exact dezelfde als mijn originele eau de parfums. 737 is Alien van Mugler, 130 is La Panth... Toon meer

1. Auto-accessoirewinkel

Ontdek de lekkerste autogeurtjes Op weg van en naar je werk. Boodschappen doen. Op vakantie … je zit best vaak in achter het stuur. Misschien wel vaker dan dat je thuis op de bank zit. Het is daarom dus belangrijk om ook in je auto een fijn en aangenaam sfeertje te creëren. En een lekker fris autogeurtje helpt je daarbij. Wie we zijn Wij zijn Autogeurtjes.nl en wij houden van frisse auto’s. Van schone wagens. Van auto’s die nieuw of naar bloemetjes ruiken. We hebben een fijne neus voor de lekkerste luchtjes. En met diezelfde neus hebben we nu ook een breed assortiment aan autogeurtjes samengesteld. Een collectie vol voordelige geurhangers, luxe parfums en handige luchtverfrissers waarmee je altijd in een relaxte omgeving de weg op gaat. En waar we in geloven Wij geloven in geuren. Wij geloven dat een aangenaam geurtje impact heeft op je humeur. Je wordt er rustig van. Opgewekt en vrolijk. Dat scheelt weer stress als je uren in de file staat. Echt waar. En niet alleen jij profiteert er trouwens van, ook je passagiers voelen zich lekkerder en een stuk relaxter in je auto. Wel zo fijn als je kinderen vaak ruzie maken op de achterbank. Altijd een frisse geur voor jou Na een tijdje is je neus gewend aan de geur in je auto. Of die geurhanger is simpelweg uitgewerkt. Je vergeet dan natuurlijk een nieuw luchtje te scoren en dus rijd je nog maanden rond met zo’n boompje aan je achteruitkijkspiegel. Hoeft niet! Met ons abonnement krijg je namelijk gewoon op tijd weer een nieuw autogeurtje. Zonder er zelf over na te hoeven denken. Zo krijgen je zintuigen een kick en stap je altijd fris en fruitig achter het stuur.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snelle en goede service

Snelle en goede service, de spray is zeer verfrissend voor in de vrachtwagen. Iedere morgen ruikt het fris als ik instap. Leuk presentje erbij gehad, omdat ik de 2e keer bestelde bij autogeurtjes.nl. Ik kom zeker terug met een volgende bestelling. Dank jullie wel.

23 februari 2024

Top product, zeker als je van cola hou

Snelle levering, super netjes verpakt met veel aandacht en liefde voor het product,
Ik kreeg een cadeautje extra erbij.
Dit was een leuke verrassing.
Product helemaal naar wens. Zoals omschreven in de productinformatie.
Op de foto lijkt het product groter, maar in de omschrijving krijg je te lezen hoe groot het werkelijk is. Erg blij mee en ruikt heerlijk.

12 februari 2024

Een cadeau op zich om uit te pakken

Een cadeau op zich om uit te pakken, waar zoveel zorg en liefde in is gestopt en dat voor een autogeurtje! Dit zegt wat over de bedrijfsvoering en hoe de eigenaar zijn bedrijf wil onderscheiden van de rest! Vaak zijn het de kleine dingen die het doen, zoals het handgeschreven kaartje en een leuke attentie. Ga zo door mensen!

2 februari 2024

De bestelling en verzending ging prima…

De bestelling en verzending ging prima en de geur van de Vip geurhanger was ook goed maar na ruim een week is de geur al bijna verdwenen.

3 januari 2024

Antwoord van Autogeurtjes

Hoi Sophie, Wat jammer om dit zo te horen. Om welk geurtje gaat het? Wij sturen je dan zo snel mogelijk een nieuw geurtje toe!

Supersnelle verzending

Supersnelle verzending, LEUK ingepakt, heerlijke geurtjes superblij met mijn bestelling die ik ontvangen heb bedankt 😊

12 januari 2024

Antwoord van Autogeurtjes

Hoi Ayse, Leuk dat je een geweldige review hebt geplaatst bij ons :) Ik hoop dat je er veel geurig plezier van hebt!

Top service

Klantenservice van autogeurtje heeft netjes contact met mij opgenomen en een nieuw pakket verstuurd zodat ik alles nog op tijd binnen had voor de kerst. Geurtjes zelf nog niet getest, liggen ingepakt onder de kerstboom maar alleen al voor de TOP service een dikke 10

8 december 2023

Hee Jolanda,
Dankjewel voor de bestelling, voor het geduld en deze geweldige review!🤩 Wij hopen dat de cadeautjes goed bevallen! Ook zat er een cadeautje voor jou bij 😏 wij wensen jullie komende dagen fijne feestdagen toe! 🎄

Happy😊 Klant

Makkelijk te bestellen, leuke aanbiedingen, Snelle levering, goed verpakt en een klein cadeautje bij mijn bestelling 🥰

15 december 2023

Antwoord van Autogeurtjes

Hee Wendy, dankjewel voor je leuke review! 😊 wij wensen je veel geurig plezier en een fijne feestdagen! 🎄

Zeer snelle levering.Ik geef t met de…

Zeer snelle levering.Ik geef t met de kerst cadeau 🎁 En hoop dat mn vriend er blij mee is

13 december 2023

Hoi Karin,
Dankjewel voor je bestelling en je review! Wij hopen net zoals jij dat je vriend de Sauvage geurtjes lekker vind! 😊 Fijne feestdagen voor jou en je vriend! 🎄

Fantastische service

Auto geurtjes doet extra z'n best om je pakketje leuk in te pakken. Daarnaast zijn de producten ook van top kwaliteit

23 november 2023

Antwoord van Autogeurtjes

Hoi Nick, Leuk om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling! Hoe bevallen de geuren tot nu toe? Wij hopen gauw jouw naam terug te zien in de bestellingen.

Snelle goede service

Snelle goede service, En kreeg er ook nog een cadeautje vd zaak bij! Ja, hier ga ik vaker bestellen, lekkere geurtjes.

20 november 2023

Aanrader!

Top bedrijf! Goede communicatie, snelle levering en na advies van de eigenaar een fijn geurtje uitgekozen. Aanrader!

7 november 2023

De door mij ontvangen geurtjes zijn zeer betaalbaar

Het New Car geurtje moet ik nog aan wennen, want de 1e dampen kwamen niet zo lekker op mij over.
De andere twee kan ik zeker aanraden.
De door mij ontvangen geurtjes zijn zeer betaalbaar.

3 november 2023

Antwoord van Autogeurtjes

Hee Robbert, heel erg bedankt nog voor je aankoop en voor de geweldige review! Dit maakt mij zeker blij.

Snelle levering. Leuk verpakt en kortingscode voor volgende aankoop ontvangen. Auto ruikt heerlijk!

16 oktober 2023

Antwoord van Autogeurtjes

Hoi Esmeralda, Leuk om te horen dat je auto heerlijk ruikt naar Cherry of Strawberry ;). Veel geurig plezier van je Autogeurtjes!

Heerlijk

Heerlijk ! Ik bestel altijd hier en de levering is altijd snel, de geurtjes blijven lang hangen en ruiken super lekker. Al regelmatig besteld en dit is zeker niet de laatste keer

21 september 2023

perfect

omg! alleen het uitpakken al, is een grote verassing, en dan het geurzakje wat erbij zit.😍 Super snelle verzending en kan niet anders zeggen dan top!

12 september 2023

Antwoord van Autogeurtjes

Hi Stephanie! Zo leuk om dit te lezen!! Doet mij echt veel vreugde jou zo enthousiast te zijn. Veel geurig plezier van je VIP geurtjes en de Little Joya :)

Echte aanrader!

Producten netjes verpakt, zelfs een gratis geurtje erbij. Alles direct uit voorraad en dus snel binnen, erg tevreden!

23 juli 2023