1. Automaterialenwinkel
  3. Autobedrijf/Garage
  4. Auto-accessoire winkel
  5. Autoreparatie en -onderhoud
  6. Autoservice

Bedrijfsomschrijving voor Autoglas Concurrent Hoogwaardige service: Autoglas Concurrent biedt betaalbare, kwalitatieve autoruitvervanging met een 4-jarige garantie. Klantgemak: Mobiele service zorgt voor vervanging op locatie, thuis of op het werk. Transparantie: Duidelijke prijsinformatie en richtlijnen op de website. Brede dekking: Geschikt voor alle automodellen, met gecertificeerde partners in Nederland en België. Hoge klanttevredenheid: Positieve beoordelingen op platforms zoals Kiyoh en TrustPilot. Waarom kiezen voor Autoglas Concurrent? Autoglas Concurrent is een betrouwbare keuze voor het vervangen van autoruiten. Wij bieden hoogwaardige aftermarket autoruiten die voldoen aan dezelfde normen als merkglas, maar tegen lagere kosten. Dit maakt onze service aantrekkelijk voor prijsbewuste klanten die geen concessies willen doen aan kwaliteit. Unieke kenmerken Onze mobiele service onderscheidt ons: gecertificeerde monteurs komen naar uw locatie, wat tijd en moeite bespaart. Daarnaast biedt Autoglas Concurrent flexibele opties, zoals het bestellen van alleen de ruit voor doe-het-zelvers of professionele installatie binnen drie werkdagen. Onze transparante website geeft duidelijke informatie over prijzen en wanneer vervanging nodig is. Klantgerichte aanpak Met een uitgebreide database die alle automodellen dekt, van populaire tot zeldzame voertuigen, bedienen we een breed publiek. Klanten waarderen de snelle service, professionele installatie en de 4-jarige garantie. Positieve beoordelingen op platforms zoals Kiyoh en TrustPilot bevestigen onze betrouwbaarheid.

3,7

Gemiddeld

Prima service en goede prijs/kwaliteit verhouding

Gisteren is de voorruit van mijn BMW Z4 naar volle tevredenheid door Autoglas Concurrent vervangen. Het online kiezen van de juiste voorruit inclusief de raamlijsten was eenvoudig. Een afspraak was snel gemaakt en de mogelijkheid om de ruit thuis te laten vervangen is een pluspunt. Verder een prima prijs/kwaliteit verhouding voor de aanschaf van de nieuwe ruit en de vervanging op locatie.

17 september 2025

Bij het vervangen van mijn voorruit is…

Bij het vervangen van mijn voorruit is de carrosserie langs de raam beschadigd door het zaagje om de raam los te zagen. Bij melden van het probleem wordt er niet gereageerd.

14 oktober 2024
Logo Autoglas Concurrent

Antwoord van Autoglas Concurrent

Wat vervelend om te horen dat uw klacht niet bij de juiste persoon terecht is gekomen die dit direct kon oppakken. Goed dat u uw feedback deelt. Dit stelt ons in staat alsnog met u in contact te kunnen komen en dit netjes op te lossen. Wilt u aub contact opnemen met onze klantenservice via service@autoglas-concurrent.nl? Alvast bedankt!

Heel tevreden

Heel aardige en vakkundige monteur. Goede communicatie. Snelle service. Tesla Model 3 voorruit vervangen bij mij voor de deur. Een stuk goedkoper dan de grote bedrijven.

13 september 2024

Nou alles ging helemaal goed

Nou alles ging helemaal goed, afspraak maken, een professionele monteur week later op de stoep, na 2 uur klaar, kreeg een tikkie en klaar was mn ruit! Ongelooflijk fijn zo’n service. Als ik dat vergelijk met andere carglass (..) bedrijven een absolute 10. En dan die prijs: TOP (3x goedkoper dan mn eigen garage). Ik ben nu niet meer bang voor een barst in mn ruit LOL

30 augustus 2023

Barst in mijn voorruit

Barst in mijn voorruit, ik zocht een website waar ik direct een prijsopgave voor mijn auto kon vinden; dat vond ik op autoglas-concurrent.nl, de prijs leek me redelijk, alleen kon ik nauwelijks reviews vinden van dit bedrijf. Alleen op een vage site kiyoh.com, die zélf juist als hele slechte review-site beoordeeld wordt, mensen klagen dat negatieve reviews niet geplaatst worden.

Toch de gok maar gewaagd, de juiste ruit aangeklikt en de optie dat het wel een weekje mocht duren (dan was het goedkoper). Dezelfde avond nog werd ik gebeld, de volgende dag al werd in een uurtje mijn voorruit vervangen door één van de aangesloten monteurs, Peter. Prima vent, zeer geroutineerd, de ruit zat er prima in en hij was trots op zijn vakwerk.

Een uurtje later stond hij weer voor de deur, hij was een paar schroefjes vergeten en hij wilde zijn klus wel perfect afmaken.

Kortom: goed en goedkoop, en omdat ik anderen daarvan mee wil laten profiteren heb ik maar een trustpilot account aangemaakt en deze review geplaatst. Nu maar hopen dat de andere monteurs net zo goed zijn als Peter!

19 maart 2021