Autoglow yder uden tvivl den bedste service! De sender varerne med det samme, bestil i dag og modtag i morgen. De er hurtige til at hjælpe uanset, hvilke spørgsmål man har til diverse produkter. Kan... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Gutterne hos Autoglow, ved hvad de snakker om. Man kan se hvor meget de ligger i at vælge de helt rigtige produkter at sætte på hylderne, ved at der ikke bare er smidt en masse på shoppen. Udva... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
KÆMPE ANBEFALING!!🤩 Bestilte natten til fredag hos autoglow, allerede fredag morgen var ordre pakket og klar til levering, lørdag morgen stod pakken hos pakkeshop til afhentning. Det er det man k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hjælpsomme og meget professionelle. Det rigtige sted hvis du har har brug for vejledning eller har spørgsmål til pleje af din bil eller til deres produkter. De produkter jeg fik anbefalet har levet op... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Autoglow.dk er din danske webshop for bilpleje i høj kvalitet – både til private og professionelle. Vi tilbyder et bredt udvalg af bilplejeprodukter som autoshampoo, fælgrens, insektfjerner, interiørpleje og skylleforsegler, samt alt i bilplejetilbehør og mikrofiberklude.
Contactgegevens
Erhvervsvangen 4, 5792, Årslev, Denemarken
- info@autoglow.dk
- autoglow.dk
SUPER 💪
To brødre der vælger produkter med omhu og det mærker man selv når man står med det i hånden 👍🏻 super service når man ringer hvis man har et eller flere spørgsmål total hurtig levering stort ros herfra forsæt den gode stil kommer til at handle ved jeg mange gange 👍🏻😁

Super god oplevelse
Super god oplevelse, havde købt produkter på hjemmesiden og manglede lidt hjælp til udførelsen. Han tog sig tiden og gav en super rådgivning. Kan kun anbefales.

Fremragende service.
Fremragende service.
Hurtig response på chat og løsning af min forglemmelse ved valg levering sted/pakkeshop.
Løst på en hurtig og professionel måde.
I er helt sikkert noteret i den gode bog og kan regne med dette ikke bliver min sidst ordre.
Rigtig godt arbejde 👍.
Mvh. Michael.

Super hurtig levering
Som altid en fornøjelsen at handle hos jer.
Hurtig levering og god service som altid.
Bestilte torsdag aften og søndag kom det til levering.

Rigtig god service!
Rigtig god service, gode priser og hurtig levering!

Antwoord van Autoglow.dk
Købte her til black week
Købte her til black week, fantastisk service, og en rigtig rigtig skarp pris. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der, kun ++++++herfra.

Virkelig god service
Virkelig god service, intet og sæt en finder på der, de er altid til hjælp hvis du har et spørsmål om noget så sætter de tid af til det for hjælpe, virkelig et skønt sted og komme,

Antwoord van Autoglow.dk
Hvorfor skulle jeg købe andre steder ?
Hvorfor skulle jeg købe andre steder ?
God pris 👍
God betjening 👍
Det jeg bestiller er der ALTID til tiden, så derfor kan varmt anbefales 💪👍
Mvh Klaus Friis Auto og Klargøring

Gode produkter
Hurtig levering og produkter der bare leverer. Er især imponeret over jeres tørrehåndklæder👌

Produkt som beskrevet.
Produkt som beskrevet.! Leveret dagen efter bestilling.! Fed webshop, overskuelig og stort sortiment.. "I´ll be back"

Antwoord van Autoglow.dk
Alt godt her fra mvh S.O
Alt godt her fra!
Rigtigt go´ stad og handle og få alt de hjælp man har brug for..
Dygtigt personale de ved hvad de taler om :-)
Jeg kommer SIKKERT igen og handle hos Autoglow !
Glemt og sige og de lever så hurtig og i orden tingene..

Antwoord van Autoglow.dk
Fantastisk produkter og god service
Fantastisk produkter og Hurtigt levering,
Samt Super god service og svare hurtigt på alle spørgsmål.

Antwoord van Autoglow.dk
Jeg er virkelig tilfreds med autoglow
Jeg er virkelig tilfreds med autoglow. Virkelig hjælpsomme mennesker, der står til rådighed for hjælpe en, lige meget hvor mange spørgsmål man har. Super serviceminded og effektive mennesker. Kun gode oplevelser herfra! ⭐️

Antwoord van Autoglow.dk
I er hurtig til at sende det man har bestilt.
I er hurtig til at sende det man har bestilt. Handler helt sikkert med Jer igen.
God oplevelse
God oplevelse. Bestillingen afsendt hurtigt og pakket skønt ind! God service og priser - anbefales.

Antwoord van Autoglow.dk
Troels og Mads er de eneste
Troels og Mads er de eneste, jeg sætter min tillid til, når det gælder bilplejeprodukter. De har uden tvivl sans for det, de laver 🙏🏽

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.