Autohero Österreich Reviews 928

4,4

1. Autodealer

Info over Autohero Österreich

Autohero - Auto kaufen: Endlich einfach

Bestellst du dein Auto bequem von deiner Couch aus. Wähle aus unserer großen Auswahl aller Marken und Modelle. Jedes Auto ist geprüft, aufbereitet und hat 1 Jahr Garantie. Traumauto gefunden? Wir liefern dir dein Auto auf wunsch auch nachhause. Und mit unserer 21 Tage Geld-zurück-Garantie hast du genug Zeit es in deinem Alltag so richtig kennenzulernen.

Das ist Autokauf, der glücklich macht! Finde jetzt dein Auto bei Autohero.

Autohero - Auto kaufen: Endlich einfach

Unser Ziel: Den Gebrauchtwagenkauf absolut sicher und transparent zu gestalten.
Wähle online, in aller Ruhe, aus mehr als 600 Gebrauchtwagen dein optimales Auto. Bei Autohero weißt du genau, wofür du dich entscheidest. Jedes Auto wird von unseren Experten geprüft und aufbereitet – sollten dennoch Gebrauchsspuren vorhanden sein, zeigen wir dir diese ganz offen in den Fahrzeugbildern. So kannst du dein neues Auto online genau unter die Lupe nehmen. Mit Zahlung bei Übergabe zahlst du erst, wenn wir dir dein Auto geliefert haben. Außerdem bietet dir Autohero eine 21 Tage Geld-zurück-Garantie – statt einer kurzen Probefahrt kannst du dein Auto auf Herz und Nieren prüfen. Wir helfen dir gerne bei der Suche nach dem optimalen Auto und gewähren dir 1 Jahr Garantie, damit du mit deinem neuen Gebrauchtwagen völlig unbesorgt losfahren kannst. Sicher und berechenbar – das ist Autokauf bei Autohero.

Darauf kannst du dich bei Autohero freuen:

21 Tage Geld-zurück-Garantie | Geprüft & aufbereitet | Inkl. 1 Jahr Garantie

21 Tage Geld-zurück-Garantie | Geprüft & aufbereitet | Inkl. 1 Jahr Garantie
Das darfst du bei Autohero erwarten: geprüfte Gebrauchtwagen, Lieferung bis vor die Haustür, 21 Tage Geld-zurück-Garantie, 1 Jahr Garantie auf jedes Auto und Bezahlung erst bei Übergabe des Fahrzeugs. Optional bieten wir dir gerne eine Garantieverlängerung, Finanzierungsmöglichkeiten, Inzahlungnahme deines alten Autos und einen Zulassungsservice an. Mehr erfahren? Gerne! Alle Informationen und mehr findest du auf autohero.com.

4,4

Uitstekend

Samir de chauffeur die de wagen vandaag…

Samir de chauffeur die de wagen vandaag bracht en de andere meenam was vriendelijk, zorgzaam en legde alles goed uit!
Super service

9 april 2025

Antwoord van Autohero Österreich

Vielen Dank für Deine tolle Bewertung und Dein Vertrauen in Autohero! Es freut uns sehr, dass Du mit unserem Service zufrieden bist. Dein positives Feedback motiviert uns, weiterhin unser Bestes zu geben. Wir wünschen Dir viel Freude mit Deinem Auto und sind jederzeit gerne für Dich da!

Tevreden aankoop met Koenraad Trenoye

Vandaag haalde ik mijn auto op en de ervaring was 100% top! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, werd ik vriendelijk verwelkomd door Koenraad. Hij nam de tijd om de auto te laten zien en alle handleidingen zorgvuldig door te nemen. Ondanks enkele problemen bij de betaling, bleef Koenraad rustig en handelde alles professioneel af. Zijn geduld waardeer ik enorm. Hij begeleidde me tijdens een testrit, mijn eerste keer in een automaat, en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop. Hoewel de verkoopdienst aan de telefoon wat opdringerig was, maakte Koenraad bij de levering alles goed. Zijn passie voor het werk is duidelijk voelbaar. Een geweldige ervaring en uitstekende service!

24 juli 2024

Audi Q3…

Gisteren werd mijn nieuwe Audi Q3 geleverd. De bezorger Samir, was fantastisch, duidelijke uitleg over de procedure. De batterij van 1 sleutel was leeg, deze is meteen on the spot vervangen. Uitleg gehad over de auto, de garantie en ook over de inruil van mijn auto.

Bedankt voor de geweldige eerste ervaring met Autohero, Samir!

PS: Samir, jou Nederlands is beter dan mijn Frans 😉🤭

22 juli 2024

Hallo Shelley,
Hartelijk dank voor je lof.
Ik hoop dat u nog lang plezier zult hebben van uw nieuwe auto.
Met vriendelijke groeten,

Prima service

Vandaag werd mijn auto afgeleverd. Positieve ervaring met zowel de klantendienst als de persoon die kwam leveren. Mijn zoon vond de levering in de glazen truck ook fantastisch.

2 juli 2024

Hallo Katharina,
Hartelijk dank voor je lovende woorden.
Ik hoop dat u en uw zoon nog lang plezier zullen hebben van uw nieuwe auto.
Met vriendelijke groeten,
Nenad Rakic

Ik ben echt tevreden van een wagen en…

Ik ben echt tevreden van een wagen en dankjewel voor alles.

13 mei 2024

Hallo Dimitri,
Nenad Rakic

Michel leverde mijn auto goed op tijd…

Michel leverde mijn auto goed op tijd alles verliep vlot vriendelijke man en leuke wagen geleverd top

5 maart 2024

Hallo Kevin,
Nenad Rakic

Op vrijdag 1 maart werd mijn nieuwe…

Op vrijdag 1 maart werd mijn nieuwe Mazda mooi op afgesproken uur geleverd. De auto zag er fantastisch uit en Geoffrey was vriendelijk en professioneel. Hij overloopte de auto en nam de tijd om alles goed uit te leggen. Goeie ervaring met autohero. Mooie prijs en vlotte service.

1 maart 2024

Hallo Johan,
Nenad Rakic

Mooie prijs voor auto van 4 j met…

Mooie prijs voor auto van 4 j met 43.000 km. Goede prijs voor oude gekregen. Vandaag kwam Michel de auto leveren en inspecteerde de oude auto en inkeverprijs bleef hetzelfde. Alles dus goed en vlot verlopen.

29 februari 2024

Hallo Bart,

Alles was netjes afgehandeld

Alles was netjes afgehandeld. Autohero stuurt voldoende emails met nuttige informatie.
Levering door Samir. Ondanks dat hij franstalig was, sprak hij voldoende nederlands zodat we goede afspraken konden maken.
Top

1 februari 2024

Hallo Jori,
bedankt voor je geweldige recensie!
Ik wens je veel plezier met je nieuwe auto.

Leuke ervaring!

Duidelijke verkoop, snelle afhandeling!
Levering door Koen, super vriendelijk, snel en gaf nog extra uitleg! Dankjewel Koen om mijn eerste auto te leveren en het zo’n aangename ervaring te maken.

25 juli 2023

Hallo Caitlin,
bedankt voor je recensie!
Ik hoop dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe auto.
Nenad Rakic

Toon reviews in alle talen. (928 reviews)