Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har kun haft sorger trods høj pris på 415x. Brugte 23% af køretid på at finde hjem, lånte en 310 af nabo som kørte lige tilbge til ladestation, svar fra Kolding have og park. " kunde har selv mont... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

430X NERA Uegnet til udendørs anvendelse. allerede efter 1 1/2 sæson er der problemer med fugt i displaý og ir på printkort. Husqvarna afviser garanti med begrundelse, at et GPS signal viser at robot... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået installeret en automover 305 det kører bare helt perfekt fra første minut. Er utrolig nem at programmere. Masser af gode funktioner i robotklipperen bla. frostvagt mm. 3 valgte klippe om... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte en automower 415X for 3 år siden. Inden for de første par måneder skulle den ene hjulmotor skiftes. Nu er den så blevet tre år gammel og et af printkortene er gået i stykker. Pris, kvalite... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Grasmaaierwinkel
  2. Tuincentrum
  3. Grasmaaier reparatieservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Husqvarna offers a full range of forest and gardening outdoor power tools including lawn mowers, chainsaws, robotic mowers and more for both professional users and homeowners.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Har haft en 315x jeg selv instaleret

Har haft en 315x jeg selv instaleret. Da vi flyttede måtte der en større til 430x. Jeg var ikke i tvivl om at det skulle være automower igen. Der har ingen problemer været med hverken 315x der nåede at køre 2 år samt med 430x der pt er på anden sæson.

22 mei 2021
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Rigtig god, men kun når den virker

Rigtig god, men kun når den virker
Har udgaven 315, som har virket super godt de første 2½-3 år. Herefter begyndte den ene fejl efter den anden at dukke op. Trods opdateringer hos forhandleren. Udskiftninger af afgørende dele, som nu i dag toppes af udskiftning af motherboard. 4 markante dele er nu udskiftet, på 14 måneder og på min regning. Samlet udgifter omkring 6000,-. Mildt sagt ikke i orden!
Vil jeg købe en ny fra Husqvarna? Nej, med mindre de giver bedre garanti.
Det skal tilføjes at den har kørt ca. 20% mindre end forventet og holdt i god stand. Ifølge forhandler.

15 juni 2020

Husqvarna ... PAS PÅ !!!

For at et Husqvarna produkt kan være godt, så kræver det at Husqvarna organisationen er velfungerende og villig til at tale med kunderne, samt at den tilknyttede serviceorganisation er kompetente og troværdige.
Ingen af de i Danmark tilstedeværende Husqvarna serviceelementer er servicemindede eller troværdige.
Hvis du ønsker at købe en Husqvarna, så køb den IKKE i Danmark, men overvej evt. at købe den via et Tysk selskab med en Dansk hjemmeside. Har fik jeg en billigere pris, super service og en organisation der var interesseret i mig som kunde.
Den Danske Husqvarna organisation svigtede mig som kunde totalt, men Tyskerne tog ansvar og fixede problemet.

8 maart 2020

Fantastiske produkter

Husqvarna får 5 ud af 5 stjerner herfra, Husqvarna har nogle yderste fremragende produkter, til en særdeles god pris. Udover deres produkter yder de en fantastisk service ved opsætning af deres produkter som robotplæneklippere.

2 maart 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.