Auto Verkoop PlanReviews

1,4

Onbetrouwbare partij. Een afspraak gemaakt, enkele keren contact gehad per telefoon met een mooi afspraak verhaal maar bleek gebakken lucht. Nooit iemand gezien of nooit meer wat gehoort en na herhaa... Toon meer

Via de mail contact gehad over verkoop auto. Overeenstemming bereikt. Dag van ophalen ben ik gebeld geworden dat er twee zieken waren en zou de volgende dag terug gebeld worden. Maja, u raadt het al o... Toon meer

Zeer slechte ervaring! Het bod wat uitgebracht was, was zeer redelijk. Maar dan.... Tot 6x toe geprobeerd een afspraak te maken en ik zou ook 6x terug gebeld gaan worden. Niet 1x terug gebeld... Toon meer

Heb contact gehad, alle informatie gegeven. Na 3 dagen gevraagd of ze nog informatie nodig hadden of dat ze konden aangeven hoe verder, geen reactie. Na 7 dagen maar weer even gevraagd. Krijg je zo ee... Toon meer

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slecht. Offerte binnen 2 uur? Nee. Bod? Veel te laag

Slechte ervaring, de man had zijn dag niet. De belofte dat binnen 2 uur een offerte wordt gegeven, klopt niet. Het stond in de mailbevestiging na aanmelding van de auto. Zelfs na 2 dagen nog niets. Bij zelf bellen wordt de telefoon aangenomen zonder een naam te zeggen (geen idee wie de handelaar is).
Vervolgens ongezien een bod doen dat veel te laag is; de helft van de vraagprijs. Gaat het?
Geen recensies tussen eind januari 2020 en september 2020.
Volgende keer een beetje meer aandacht voor de klant, ik doe geen zaken met u.
Wellicht heeft u als lezer een betere ervaring.

16 september 2020

Deze man handeld onder autoverkoop…

Deze man handeld onder autoverkoop plaza en auto verkoop plan en is niet bang om je met een smoes een defecte auto te verkopen.
Na beloftes van reparatie niet nakomen heb je geen poot om op te staan en zit je als je pech hebt met een defecte wagen opgescheept.

Laat je auto keuren bij een garage en ga niet met deze man in zee als je een wel heel erg strakke deal kunt sluiten.

14 januari 2020

5 Sterren van mij

5 Sterren van mij! Verkoop van mij auto ging soepel, makkelijk en snel, eerlijk gehandeld tot een deal gekomen en netjes afgehandeld!

14 december 2019

Wat een fijn bedrijf is dit,in een dag…

Wat een fijn bedrijf is dit,in een dag me auto verkocht!! zeer behulpzaam afspraak is afspraak en je weet waar je aan toe bent.
Heel erg bedankt de heer Unal en zeker tot de volgende keer.👍

20 mei 2019

Mooi praatjes maar geen actie!

Reageerden in eerste instantie erg snel, maar het is nooit gelukt om een afspraak te maken. Iedere keer weer een smoesje. Twee weken verder en de auto staat er nog. Reageren op een gegeven moment nergens meer op. Laatste keer dat ik met dit bedrijf zaken doe. Mooi praatjes maar geen actie.

1 mei 2019

Vlot en netjes

Correct contact. Snel: gisteravond aangemeld, vandaag auto verkocht. De procedure verloopt zoals werd voorgespiegeld. Keurige vrijwaring ter plaatse. Contant geld. (Had voor mij ook over de bank gemogen, vind ik zelf makkelijker). Alleen de prijs die gisteravond en vanmorgen werd geboden werd uiteindelijk niet betaald. Ik moest toch 7% zakken met de prijs. Maar in zijn geheel een aanrader, want vlot en netjes.

16 januari 2019

Snelle afhandeling.. aanrader!

Snelle afhandeling. Goed contact gehouden en zeker aan te raden voor anderen die snel van hun auto af willen. Aardige behulpzame koper. Netjes en snel vrijwaring gekregen met contante betaling. Zeer tevreden..!! Aanrader!!

18 december 2018

Auto verkoopplan kan ik bij iedereen…

Auto verkoopplan kan ik bij iedereen aanbevelen.
Via Whatsapp snel contact en goede service.
Auto werd thuis opgehaald door zeer vriendelijk personeel en betaling/overschrijving ging perfect.
Kortom een aanrader voor iedereen die zijn/haar auto wil verkopen.

20 oktober 2018

Uitstekend en snel geholpen

Uitstekend en snel geholpen! Door zeer vriendelijk medewerkers. Ik kan dit alleen maar aanbevelen als je je auto wilt verkopen. Zeer betrouwbare mensen die hun bod ook handhaven. Goede service bedankt.

1 oktober 2017

👍 geslaagd autobedrijf

Ik heb laatst mijn auto verkocht, ze hebben mij vriendelijk te woord gestaan en de mooiste vondt ik aan dit bedrijf dat ondanks ze pech hadden met de oprijwagen ze tóchh op de afgesproken tijd de auto zijn komen ophalen..dit vind ik wel een dikke duim waard!

30 september 2017

In verglijking met de grote …

In verglijking met de grote inkoopbedrijven vond ik het super veilig afhandeling van deze jongens. Geen overeenkomsten waar je aan vast zit of achteraf verrasingen. Direct veilig en effectief. Volgende auto verkoop ik weer via autoverkoopplan.nl

29 september 2017