Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Absolutely absent customer service. I was trying to get through on the hotline to complain - nobody ever picked up the phone, nobody answers emails. There is no way to submit a complaint about th... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Avantpark! Deres skiltning er SÅ ugennemskuelig, at man åbenbart SKAL betale 500 kr for at parkere, hvis man holder ud over de 60 minutter, de tilbyder gratis.... Alternativt har man et "valg" ime... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Valet Parkeerservice

Geschreven door het bedrijf

Avantpark er et digitalt P-selskab, som stræber efter at gøre det så nemt, sikkert og fair at parkere som muligt. Vi benytter os af nummerpladescannere hvilket gør, at man får en præcis registrering for sin ind- og udkørsel på P-området.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lad være med at betale ulovlige bøder

Har her 14 dage efter at have holdt og ladet på en Clever lader ved Sosu H i Herlev fået en bøde grundet kamera registrering.
Firmaet er bygget op på at begå kriminelle handlinger ved at tilgå Motorregistret ulovligt og vil gerne opfordre alle til ikke at betale de ulovlige bøder samt registrer firmaet i Transportministeriet "Send dokumentation for eftersendte opkrævninger fra private parkeringsselskaber"
hvor der oplyses om Avantpark og deres kriminelle handlinger.

11 april 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tastefejl

En klage over, at jeg havde fået opkrævning, men åbenbart en tastefejl i nummerpladen. Avantpark var storsindede nok til at eftergive den.

10 april 2026

Kulance

Vi fik en afgift grundet total uvidenhed. Afgiften var reel nok vores problem var dog at vi ikke vidste at der var skiftet registrering af parkering. Grunden var at min svigermor lige var gået bort og kunne ikke fortælle os om den nye måde at parkere på. Vi kontaktede pr. telefon og fik super service af Aida som guidede os og registrede os for en længere periode. Vi skrev til Aventpark om vore sitiuation og som venligt annulerede afgiften pr. kulanse. Tak for forståelsen

1 maart 2026

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice, hurtig svar og søde mennesker som besvarer henvendelser og klager. 5 stjerner fra mig

27 maart 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at du har fået hurtig og imødekommende hjælp. Vi gør os umage for at give alle en god og fair behandling, så din feedback er meget værdsat.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Med venlig Hilsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der var fejl i mit reg nr

Der var fejl i mit reg nr, der manglede et bogstav, hvilket gjorde jeg fik 4 bøder over få dage. Da i ikke havde gjort mig opmærksom på fejlen men godkendt min ansøgning annullerede i alle bøder.
Tusinde tak for venlig betjening fra jeres kontor damer

12 maart 2026

Antwoord van Avantpark Danmark

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at få annulleret bøderne, og at du oplevede venlig og effektiv betjening fra vores kontor. Det er vigtigt for os, at fejl bliver håndteret fair, og det betyder meget, at du har haft en positiv oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det – vi sætter stor pris på det! :)

Avant Park

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

The parking company is really good

The parking company is really good. I recently got a fine for a issue they resolve the issue for me in very quick.

They are really quick in response

Thank you avent park.

14 maart 2026

Antwoord van Avantpark Danmark

Thank you so much for your kind review!

We’re happy to hear that we could resolve your issue quickly and that you were satisfied with our response time. Our team strives to provide fast and helpful service, so it’s great to know it made a positive difference for you.

Thanks again for sharing your experience!

Best regards,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Deres medarbejdere vejleder dig til at fejle så du får bøder

Havde man kunne give 0 ville jeg det.
Jeg bor i et område som benytter avantpark. Jeg har været involveret i et trafikuheld og havde derfor en lånebil. Den ringer jeg ind i deres telefontid og fortæller at jeg har.

Derfra fortæller medarbejderen mig, at jeg i fremtiden skal sende en mail med det samme, for at undgå der kommer afgift inden telefonen åbner.
Da jeg aflevere min lånebil, låner jeg en ny bil af noget familie, jeg skriver så til den famøse mail, og får et autosvar på at der går 2 dage før min henvendelse bliver besvaret. Da jeg på dag 2 går ned til min familielånte bil er der så en afgift i forruden. Jeg tænker fair nok, de har sikkert ikke registreret den, så jeg ringer for at få dem til trække det tilbage.
Der fortæller SAMME medarbejder mig så at den afgift kan hun ikke gøre noget ved. Fordi jeg skulle have registreret den som gæsteparkering indtil jeg fik en bekræftelse fra dem på mail. Logisk giver det god mening, men hvorfor kunne jeg ikke få den information da jeg ringede ind første gang? Nu har virksomheden simpelthen tænkt sig at jeg skal betale 875, for at have fulgt deres egen medarbejders instruks. Det er jo for sindssygt at man som virksomhed, kan tillade sig at vejlede ens brugere til at lave fejl for at kunne tjene afgifter på det. Hun har fortalt mig om deres klageproces.men hvordan en I €@€!€ kan det være rigtig at man skal det igennem, når man har talt med dem, og er de gir en information man følger. Sindssyg bondefangeri og det bør simpelthen ikke være lovligt at drive forretning eller have medarbejdere som misinformerer i en grad der ender med at koste mig knap 900kr.
Føj for en skammelig forretning

19 maart 2026

Hej David,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi forstår godt, at situationen med lånebilen og opkrævningen har været frustrerende. Det er korrekt, at man skal sende oplysninger ind for at få registreret licens på et køretøj, men vi håber på forståelse for, at oprettelsesprocessen i nogle tilfælde kan tage tid – typisk op til et par hverdage,

Vi vil dog gerne præcisere, at det ikke er korrekt, at man skal skrive ind før telefontidens start for at undgå en afgift – denne information indgår ikke i vores vejledning. Vi beklager, hvis der har været uklarhed, da det er vigtigt for os, at alle kunder får korrekt information om parkering og gæsteparkering.

Opkrævning i e-boks.....

Jeg har netop modtaget en opkrævning på 589 kr i E-boks......
Jeg stiller mig undrende overfor at opkrævningen ikke sidder i forruden som den skal ifølge lovgivningen.
Hvordan hænger det sammen Avant Park?

9 maart 2026

Hej Wendy,

Tak for din anmeldelse – jeg forstår godt, at det kan virke forvirrende, når man modtager en opkrævning uden først at have set en afgift i forruden.

Forskellen ligger i typen af sag: En klassisk parkeringsafgift gives ved en konkret overtrædelse og placeres fysisk på bilen.

Den opkrævning, du har modtaget, vedrører derimod manglende parkeringslicens. I sådanne tilfælde sker kontrollen typisk digitalt via nummerpladeregistrering, og hvis der ikke findes en gyldig tilladelse, oprettes sagen efterfølgende. Derfor sendes opkrævningen via e-Boks i stedet for at blive lagt i forruden.

Vi bestræber os på at sikre tydelig skiltning på området, så det fremgår, hvilke regler der gælder, herunder krav om registrering eller licens. Har du spørgsmål til den konkrete sag, er du meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan gennemgå sagen nærmere.

AvantPark

Parkerings svindel

Det skal være en - stjerne! For det er jo rent svindel og mafia metoder.. Vi holdt lidt for længe,7.8.24, på Stænder torvet i Roskilde, og modtog efterfølgende en opkrævning pr mail på 875 kr. Det ved vi nu er ulovligt en parkerings afgift skal placeres på bilen ellers er den ulovlig. Så jeg vil bare sige til alle der er turister i Roskilde og andre steder hvor der bruges disse mafia metoder lad være med at betale du er i din gode ret til at ignorere den ulovlige opkrævning,
ps! da vi er pensionister prøvede jeg at få afgiften nedsat men det kunne naturligvis ikke lade sig gøre. Så pas på derude undgå at parkere på AVANTpark pladser!

11 maart 2026

Kære Anni,

Tak for din anmeldelse. Vi forstår, at det kan virke frustrerende at modtage en opkrævning.

Vi bestræber os altid på tydelig skiltning og information, så alle vores kunder kender reglerne på stedet. Har man spørgsmål til en konkret sag, er man altid velkommen til at kontakte os, så vi kan gennemgå det.

Sindssyge regler og bødestraf

Ja, jeg overskred P-reglerne, fordi de er fuldstændig idiotiske på Vapnagård i Helsingør. Du har 15 min fra du køre ind på pladsen til at finde en parkeringsplads, nå op i din lejlighed med og så registrerer din nummerplade.

Jeg holdte på pladsen i 25 min længere det kostede 875kr som er fuldstændig sindssyge urimelige priser for at overtræde en så lille og ligegyldig regel… og så spørger i nok hvorfor registrerer du ikke bare bilen, nu hvor du bor der? Det gør kan jeg ikke fordi det er min kæreste som bor der jeg har adresse et andet sted og så skal hun stå som bruger af min bil og derved kan jeg ikke få permanent tilladelse til min bil selvom vi er kærester og bor hvert sted 50/50 total indblanding i folks privatliv

6 maart 2026

Hej Jack,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi forstår, at det kan føles frustrerende med tidsbegrænsningen, vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at det ikke er et krav at i har QR koden i lejligheden, du kan have en kopi liggende i bilen som kan gøre det lettere, og hurtigere at registrere din bil ved ankomst.

Vi administrerer parkeringen i området i henhold til de regler, der er fastsat, og vores mål er at sikre, at alle kan parkere korrekt og retfærdigt.

Fy føj

Indført hvor mine forældre bor - kan og vil ikke svare på basale spørgsmål for hvilke regler der er ved parkeringen - parkering i DK er det vilde vesten og et ret tag selv bord for "selskaber" som dette raver til sig - burde være kriminelt. Og nej - har ikke fået en bøde - for holder mig generelt fra at handle eller komme hvor disse møgfirmaer møver sig ind - blot lidt svært når de nu desværre også er hvor mine forældre bor (lejligheder)

7 maart 2026

Hej Per,

Vi bestræber os altid på at informere om de gældende regler og skiltning, så det er tydeligt for alle, hvordan parkeringen administreres.

Vi administrerer parkeringen efter de regler, der er fastsat på området, og vores mål er at sikre en fair og korrekt håndtering for alle beboere og besøgende. Har man spørgsmål til konkrete regler eller situationer, er man altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan give svar og vejledning.

Scam

Har aldrig oplevet noget lignende. Jeg har ventet på min kammerat i 10 minutter ved en parkeringsplads, og fik en uge senere sendt en faktura over eboks på 589kr som de opkræver. Jeg sendte en klage og fik ikke medhold. Ingen forståelse og fuldstændig unfair. Ren og skær scam.

13 februari 2026

Kære Nidal,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi forstår, at det kan føles frustrerende at modtage en opkrævning, når man blot ventede i kort tid. Vi vil dog gerne præcisere, at oplysninger om områdets orienteringstid fremgår på skiltene ved indkørsel til området. Desværre giver det at vente på en anden person ikke ret til ekstra tid ud over det, der er tilladt ifølge skiltningen, og derfor blev opkrævningen opretholdt efter klagen.

Vi bestræber os altid på at være klare og tydelige med reglerne, så alle kan parkere korrekt, og vi tager naturligvis feedback til efterretning for at forbedre kommunikationen.

God og personlig kundeservice

4 maart 2026

Kære Consumer

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god og personlig oplevelse. Vi lægger stor vægt på at møde vores kunder i øjenhøjde og give den service, vi selv ville ønske at få – så din feedback gør os både stolte og motiverede.

Mangel på kundeservice

Jeg har klaget over en “usynlig p-bøde”, som min kæreste fik ved at parkere 5 minutter på en af jeres p-pladser. Ingen p-bøde i ruden, jeg modtog dog en bøde i min e-boks. Klagen blev åbenbart ikke behandlet, da jeg i stedet modtog en rykker mod manglende betaling. Så jeg klagede igen, og har endnu intet hørt.

24 december 2025

Kære Ida,

Vi beklager oplevelsen af manglende tilbagemelding.
Vi oplever ikke at have nogle ubehandlede sager, og beder dig derfor
Kontakt os med dit sagsnummer, så følger vi op på sagen.

Rigtig god dag.

Bøde/afgift

En bøde/afgift skal sættes i ruden og må ikke eftersendes. Kan ikke forstå sådanne metoder. Skiltning er ikke klar og tydelig.

19 februari 2026

Kære bo,

Vi følger altid den gældende lovgivning, hvor en afgift skal placeres synligt på bilen eller gives til ejeren/brugeren af køretøjet.
Vi forstår, at skiltning kan opleves forskelligt, men vi sikrer, at vores parkeringsområder er i overensstemmelse med reglerne og skiltene er forståelige.

SOSU-H

Jeg går på skolen i SOSU-H, har begrænset midler og denne måned har jeg fået 3 parkeringsbøder. Jeg fatter ikke disse mennesker tilbyder en service som er så skadelig for studenternes økonomi. Vi har ingen faste pladser og hver eneste dag skal vi registrere vores bil inden en vis tid hvis ikke så får vi en bøde. Ingen hensyn. Jeg registrerer min bil hver eneste dag, men alligevel får man bøder. Deres system burde sende en reminder i tilfælde man glemmer at registrerer vi går trods alt på skolen her, vi er ikke på besøg.

16 februari 2026

Kære Andre,

Vi forstår at en sådan situation kan føles frustrerende, Vi administrere udelukkende parkeringen ud for de regler og rammer der er sat for området, hvis du ønsker at vi gennemgår din sag nærmere, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Med venlig hilsen,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dags dato værreste parkeringselskab avantpark!! Scam

Det er til dags dato det værreste parkerings selskab som findes i København. De har ikke styr på noget som helst, og giver usynlige bøder ved hjælp af kamera og nummerplade scanning. Jeg holdte i 6 minutter foran hvidovre hospital, indgang 5 for at besøge en ven, og min kammerat sad i bilen og ventet helt rolig. De valgte og sende mig en bøde som gik bag på mig, og jeg forklaret dem at det ikke giver mening, og ingen parkeringsvagt har været forbi bilen og ligge en bøde. Parkerings selskabet Avantpark, er bedøvende og kaster bøder som de vil. Jeg er klar på at få det her selskab ned med nakken.

17 december 2025

Kære Eli,

Vi følger de gældende regler for parkering på vores områder.
Vi har desværre ikke mulighed for at sagsbehandle her på Trustpilot, men du er velkommen til at kontakte os direkte, hvis du ønsker, at vi gennemgår din sag nærmere.

Med venlig hilsen,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fik en parkeringsbøde for delvis forkert indtastet registrering

Fik en parkeringsbøde for ved en fejltagelse, at have oplyst et forkert Regestreringsnummer for P-tilladelse på stedet.
Avantpark kunne godt se, at det var muligt, at der var tale om en skrivefejl ved anmeldelsen. Og på kulantvis fik jeg eftergivet bøden. Tak for det!

13 februari 2026

Kære Asta,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi ved, at den slags situationer kan være frustrerende, og vi sætter pris på, at du tog kontakt til os, så vi kunne få sagen gennemgået. Når der opstår tastefejl i forbindelse med registrering, vurdere vi sagen grundigt og finde en rimelig løsning.

Det glæder os, at vi kunne hjælpe og nå frem til en god afslutning i din sag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Et helt igennem usympatisk firma

Et helt igennem usympatisk firma. Min hustru kørte ved en fejl ind på en grund ved Hvidovre hospital for at besøge sig gamle mor der var faldet. Er ikke vant til at færdes i området. Pladsen er overvåget af avantpark med kamera og er dårligt skiltet. Hun opholdt sig i 6! minutter uden reel parkering. Vi fik opkrævning. ( Ikke via seddel under vinduesvisker som man jo skal. Jeg forklarer fejltagelsen overfor firmaet, men de vælger at fastholde beslutningen. Helt igennem usympatisk og grådigt firma. Er heldigvis medlem af FDM:).

Ja, og har fået svar fra Avantpark efter de har gennemgået sag. Et standardsvar uden der er taget stilling til den indsigelse man er kommet med ift fejltagelse og usynligt skilt. Et firma uden ordentlighed, sund fornuft og moral. Brug venligst ikke dette firma til at overvåge din parkeringsplads.

22 januari 2026

Kære Lau,

Tak for din henvendelse.
Vi er kede af at høre, at I har haft en dårlig oplevelse. Det er naturligvis aldrig vores intention at skabe frustration i en svær situation.

Hvis i ønsker vi gennemgår sagen kan i indsende en indsigelse via vores hjemmeside - Avantpark.dk

Rigtig god dag.

Med Venlig Hilsen
Avantpark

Lees meer over geverifieerde reviews.