Laptoptas besteld en precies goed…
Laptoptas besteld en precies goed beschreven thanks voor de services.
Bij Aventury geloven we dat iedere reis, groot of klein, begint met de juiste uitrusting. Daarom bieden wij een zorgvuldig geselecteerd assortiment rugzakken, reistassen, laptoptassen en reisaccessoires die comfort, functionaliteit en stijl combineren. Onze missie is om kwalitatieve producten toegankelijk te maken voor iedereen die onderweg is, of dat nu voor werk, studie, vakantie of een outdoor avontuur is. We kiezen onze producten met zorg en streven naar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Daarom bieden wij gratis verzending, een 30 dagen retourbeleid en een klantenservice die klaarstaat om je vragen snel en persoonlijk te beantwoorden. Wij blijven ons assortiment continu uitbreiden en verbeteren, zodat jij altijd kunt rekenen op praktische en duurzame producten die aansluiten bij jouw dagelijkse leven en avonturen. Bedankt voor het vertrouwen in Aventury. We hopen dat je veel plezier beleeft aan je aankoop en kijken uit naar jouw eerlijke review. Team Aventury
Populierendreef 970, 2272 HW, Voorburg, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Laptoptas besteld en precies goed beschreven thanks voor de services.
Recentelijk twee nieuwe tassen besteld voor vakantie en inmiddels ook gebruikt. Super veel ruimte, handig in gebruik en lekker licht. Erg blij mee!
We hebben 2 backpacks besteld en we zijn er super blij mee we zijn 2 weken op vakantie geweest en hebben de tassen goed getest zeer goed en sterk materiaal.
Thanks Aventury
Correct, snel, dus zoals "beloofd".
Ook vlotte communicatie via mail, wat NIET evident is dezer dagen!
Product ook 100% zoals omschreven, geen "importbrol" zonder kwaliteit!
Goede kwaliteit spullen en snelle verzending. Erg tevreden met onze aankopen bij Aventury, bedankt!
Fijne winkel met goede service.
Bestelling verliep soepel en alles werd netjes en snel geleverd. Klantenservice is vriendelijk en denkt mee. Zeker een aanrader!
🤩Zeer tevreden. Zoals verwacht goede kwaliteit. Netjes afgewerkt en snelle geleverd.
Goed kwaliteit spullen die ik heb kunnen gebruiken tijdens mijn hike. Alles kwam op tijd binnen, dus helemaal tevreden met Aventury!
Producten zijn precies zoals afgebeeld! Super goede kwaliteit. Ben er heel blij mee. Echt een aanrader!