Klantenservice zie je nauwelijks meer zo goed als bij Aya. Heel persoonlijk contact via de mail! En daarnaast ook heel mooie bikini’s
Ik zat al langere tijd met de AYA bikini's in mn hoofd: mooi verhaal (sustainable) en mooie soorten, maar wel een beetje prijzig voor een studentje :) Uiteindelijk toch gedaan als cadeau (en investeri... Toon meer
Heel uniek product. Mooie kwaliteit en vrouwelijke stijl. Precies wat ik zocht voor deze zomer! Ook leuk om deze producten soms te spotten op fijne marktjes, zoals de Vogue Market of Sunday Market in... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
The sustainable swimwear collection. For all the women out there to feel like a goddess and be treated like one… Find your design, join the AYA LABEL and be a goddess!
Postbus 59762, 1040LG, Amsterdam, Nederland
- info@ayalabel.com
- ayalabel.com
Klantenservice zie je nauwelijks meer…
Prachtige bikini's
Dit zijn nou echt mooie bikini's. Het materiaal, de pasvorm.. echt top kwaliteit. En super lieve behulpzame klantenservice.
Vermist pakket
Pakket was vermist bij postnl. Medewerkers van Aya Label hebben dit super snel opgepakt en bleven contact houden. Heel erg netjes opgelost!
Mooie bikini's en goede customer service
Mooie, goed zittende bikini's en hele goede customer service. Het topje wat ik besteld had was te klein en helaas was het maatje groter niet meer beschikbaar. Toen ik het Aya team had gemaild gingen ze meteen aan de slag om me te helpen.
Prachtige bikinis
Aangezien ik zelf een duurzaam kledingmerk heb (RILABEL) vind ik het erg belangrijk om ook bij andere duurzame merken te shoppen. AYA kwam ik per toeval tegen en daar ben ik heel blij om! Werkelijk prachtige bikinis! Kwaliteit is goed, fit is mooi. Daarnaast heb ik even contact gehad met de klantenservice en ik was zeer tevreden!
Als je vragen hebt ...helpen ze je…
Als je vragen hebt ...helpen ze je direct
Wat een topservice
Super klantenservice
Wat een top klantenservice! Ze reageren snel en doet echt hun best om je te helpen. Super! Ook de bikini is superfijn en zit heel mooi. Heel erg blij mee
Perfecte pasvorm
Ik ben helemaal weg van mijn nieuwe bikini van AYA LABEL! De kwaliteit is super goed, zowel het materiaal als de afwerking. Het ontwerp is absoluut prachtig, met een perfecte pasvorm! Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop en voel me elke keer speciaal als ik mijn bikini draag.
Top bikini
Mijn bikini zit super mooi en is ook van goede kwaliteit. De prijs-kwaliteit verhouding vind ik erg goed. Ik zou zelf zeker weer bestellen en raad het ook aan jullie aan :).
Geweldig!
Echt een kwalitatief super mooie bikini voor een goede prijs. Echt een aanrader mocht je nog nieuwe bikini’s zoeken. Ook een snelle verzending!
Prachtige bikini's
De bikini's zijn prachtig met een origineel design en van uitstekende kwaliteit. Ik kan ze zeker aanraden! Bovendien is de klantenservice zeer behulpzaam, wat bijdraagt aan een positieve ervaring. Ze zijn ook perfect als cadeau voor anderen of voor jezelf
Mooiste en beste bikini's die ik al…
Mooiste en beste bikini's die ik al gehad heb! In LOVE met deze brand.
Aanrader!
Super mooie bikini's van goede kwaliteit! Zeker een aanrader, en ook enorm leuk als cadeautje. De service is altijd heel fijn en snel. 10/10 recommend!
Mega goede kwaliteit
Mega goede kwaliteit! Hele mooie bikini's en super snel geleverd. Blij mee!!
Geweldig!
Hele fijne klantenservice, werd gelijk super goed geholpen toen ik een probleem had. Designs ook heel mooi, echt een dikke aanrader!
Super mooie designs en hele goede kwaliteit!
Ik ben zeer tevreden met mijn bikini's! Super mooie designs en hele goede kwaliteit. Echt een aanrader!!!
Supermooie bikini's
Supermooie bikini's - heb er al één die heel lang meegaat en echt nog in perfecte staat is, drie jaar geleden gekocht. Wilde er nu weer één bestellen maar had hulp nodig bij de maat, echt direct supersnel geholpen. Vandaar dat ik ook deze review invul :)
De bikini's zijn van mooie kwaliteit
De bikini's zijn van mooie kwaliteit, maar vallen wel wat kleiner, dus houd hier rekening mee als je een bikini bestelt. Hele fijne persoonlijke klantenservice en snelle levering! Ze denken met je mee als er een probleem met je bestelling is. Ik ga hier vaker bestellen!
aanrader!
Ik had laatst voor het eerst een bikini besteld en ben nog nooit zo blij geweest met een bikini! Hij zit perfect, voelt fijn aan en zakt totaal niet af tijdens het zwemmen. Zeker een aanrader!
Snelle levering en goede klanten…
Snelle levering en goede klanten service! Past perfect en voelt aan als hele goede kwaliteit!!