Mijn bestelling had ik snel in huis. Ik miste wel een bestel bevestiging maar omdat de bestelling er snel was, was dat achteraf niet zo erg. Van de olie zelf, ben ik echt fan van. Ik gebruik he... Toon meer
Jarenlang heb ik verschillende producten geprobeerd tegen mijn kale plekken, zonder succes, totdat ik de haarolie van Ayani Organics ontdekte. Binnen enkele weken zag ik nieuwe haargroei. De natuurlij... Toon meer
Olie al 3 weken in gebruik, sinds deze week merk ik enkele nieuwe kleine haartjes. De gebruiksaanwijzing heb ik gevolgd, 2x per week de olie op de hoofdhuid in masseren. Ik heb zelf haa... Toon meer
Geweldig resultaat met haarolie! Ik heb de olie nu 2 maanden gebruikt en ben echt onder de indruk van het resultaat. Mijn haar is zichtbaar voller geworden,vooral op de plekken waar ik eerder dun h... Toon meer
Our brand is deeply rooted in a rich history and cultural heritage, blending traditional Indian ingredients with the lushness of the Amazon to offer you the best of both worlds.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
De olie gebruikt voor m’n wenkbrauwen…
De olie gebruikt voor m’n wenkbrauwen en merkte al gauw dat ze voller werden.
Geweldig om te zien!
Geweldig om te zien! Door de olie is mijn haar weer gaan groeien op de plekken waar ik geen haar meer had.
Binnen enkele weken zag ik al resultaat.
Goeie service beste producten
Top haar olie
Ik ben echt onder de indruk van deze haargroei olie! Ik gebruik het nu al enkele weken en kan duidelijk zien dat mijn haar sterker en gezonder is geworden.Mijn haar groeit er ook sneller door.
Olie heeft een aangename geur en voelt licht aan op mijn hoofdhuid.
Top resultaat!!
Wat een geweldige aankoop
Wat een geweldige aankoop. Ik heb de olie al een paar weken gebruikt en al duidelijk resultaat te zien. Niet vettig en aangename geur !
Echt een aanrader!
Ik ben absoluut fan van de haarolie
Ik ben absoluut fan van de haarolie! Mijn haar voelt sterker en ziet er voller uit. Bovendien is de olie hellemaal niet vettig, wat een enorme pluspunt is. Ik gebruik het nu al een paar maanden en kan geen genoeg krijgen van de resultaten! Dit is echt een must-have voor iedereen die droomt van gezonder en voller haar!!!
haarolie maakt haar zacht
Haarolie is niet vettig. Makkelijk in gebruik en heeft mijn haar zacht gemaakt. Ik heb geconstateerd dat er minder haar uitvalt. De haarolie heeft kruiden en de geur is aangenaam. Ik ben heel tevreden over deze haarolie.
Gebruik al ongeveer 7 weken de…
Gebruik al ongeveer 7 weken de haarolie. Mijn haar wordt er voller van en ik zie ook nieuwe haartjes groeien. Haaruitval is nog niet weg, maar heb goede hoop, aangezien ik de olie nog maar kort gebruikt. Fijn dat er natuurlijke ingrediënten in de olie is verwerkt. Top!
Zabieda
Heel blij met de olie
Heel blij met de olie. Al aantal weken gebruikt en resultaat is echt te zien. Veel meer volume en dikker haar.
Zeker aan te bevelen
Heel goed voor droog en dun haar
Heel goed voor droog en dun haar. Binnen een aantal weken merk je al vollere en gezondere haargroei. Zeker een aanrader
Heel fijne haar olie
Heel fijne haar olie, heb heel erg last van droog haar, na 2 weken heb ik geen pluizig haar meer.
Raad zeker aan om gebruik van te maken 🌟🌟🌟🌟🌟
Goede haarolie gebruik nu al een paar…
Goede haarolie gebruik nu al een paar weken,en mijn huid was eerst zichtbaar,nu is mijn haarlijn voller en daarom raadt ik jullie aan om deze product te gebruiken👌👌
Haarolie
Fijne haarolie, niet vettig.
Merk dat mijn haaruitval veel minder is geworden
Fijne olie die niet te vet is
Fijne olie die niet te vet is, geeft een mooie glans aan mijn haar.
Ben zeer tevreden met deze haar olie.
Ben zeer tevreden met deze haar olie.
Mijn haar glans weer .
Top product 👍
Fijne haarolie waar het resultaat gauw merkbaar is
Fijne haarolie waar het resultaat binnen 2 weken zichtbaar is👏🏽Geen droog haar meer en geen last van haaruitval.Mijn haar is veel voller geworden.Ik ben onwijs tevreden en wil het iedereen aanbevelen.
Heerlijk product
Heerlijk, natuurlijk geurende olie, voor je hoofdhuid en haar. Na het uitspoelen voel je de zachtheid en zie je de glans. Mooi en handig flesje. Topproduct!
Aanrader
Hele goede olie, niet te vettig om te gebruiken en ruikt lekker naar de gebruikte kruiden. Als man gebruik ik dit voor mijn haar en baard en merk duidelijk verschil!