Min oplevelse med Azad har været super…
Min oplevelse med Azad har været super god! Han er nærværende og lyttende, super imødekommende og giver brugbart og konkret stof til eftertanke. Ham vil jeg helt klart anbefale!
Som certificeret NLP Coach, Hypnose Practitioner og Psykosomatisk Terapeut hjælper jeg dig med at bryde fri fra begrænsninger, hæmmende overbevisninger, traumer og dårlige vaner – så du kan blive den bedste version af dig selv. Med min unikke kombination af teknikker guider jeg dig til at opdage dine indre styrker, overvinde selvsaboterende mønstre og skabe varig forandring. Uanset om du ønsker at styrke karrieren, parforholdet, helbredet, kommunikationen eller generel trivsel, kan jeg hjælpe dig med at nå dine mål.
Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Kæmpe anbefaling herfra.
Azad Karatas er en god lytter og han ved hvordan han skal hjælpe dig. Aldrig har jeg følt mig så lyttet på og forstået.
Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg har haft 7 behandlinger hos Azad, som indeholdte behandling af traumer, selvsaboterende tanker og kropsterapi.
Behandlingen i sig selv foregår i trygge rammer og med et utroligt behageligt menneske, der har meget bred viden om sit felt!
For hver behandling følte jeg mig bedre tilpas i mit sind, opløftet og klar til at gå ud af døren og få det bedre.
Jeg er i dag et med bedre sted og har fået rigtig gode redskaber med til at håndtere svære tider!
Jeg kan ikke anbefale Azad nok, især hvis I har teenagebørn, der står midt i den udfordrende periode af livet kaldet "hår periode". Min datter og jeg har haft fornøjelsen af at vælge Azad, og det har virkelig været en investering, som vi ikke vil fortryde.Azad formår at skabe en tryg og støttende atmosfære, hvor teenagere kan udforske og forstå deres identitet. Hans tilgang er ikke kun professionel, men også empatisk og respektfuld. Det er tydeligt, at han forstår de kompleksiteter, som unge mennesker står overfor i dagens verden. Hvis I som forældre ønsker det bedste for jeres teenagebørn, vil jeg varmt anbefale Azad. Han har været en livsreddende ressource for os, og vi er taknemlige for den støtte og vejledning, han har bidraget med under denne vigtige fase af vores datters liv.
Azad og jeg arbejdede med at jeg skulle lære mig selv bedre at kende, få et bedre selvværd og mere livsglæde.
Jeg har fået en hel masse positive ting ud af det- bl.a har jeg lært mere om sunde grænser og hvordan man sætter dem, blevet bedre til at opfylde mine egne behov og hvordan jeg selv kan fremkalde følelser indeni med mine tanker og forestillinger. Jeg er også blevet meget mere nysgerrig, særligt på kropsterapi, som jeg helt sikkert skal prøve igen.
Azad er varm, åben, anerkendende, ærlig og passioneret omkring det han laver, som man mærker er mere end bare et arbejde for ham, og derfor vil jeg anbefale ham til alle der ønsker at lave en forandring i deres liv. 🙏🏻
Lees meer over geverifieerde reviews.