Gebruik deze regelmatig voor overboekingen van 🇳🇱 naar 🇧🇷. Vaak is het geld binnen enkel uren al op de reling in Brazilië en altijd binnen 24 uur. Zeer goedkope manier tegen een goede w... Toon meer

Ik heb eerst via een overschrijving geld op "mijn Azimo Account" moeten zetten, en toen het er stond ging alles heel snel. De meeste tijd ging op in het overschrijven naar het Azimo account (1.5dag),... Toon meer

In het begin heb ik Azimo eerst voorzichtig geprobeerd en goede service en geen problemen ervaren. Nu na inmiddels vele keren gebruik gemaakt te hebben van Azimo kan ik oprecht 5 sterren geven.

4,5

Uitstekend

58K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Nooit meer...…

Na een vlotte registratie verwachtte ik ook een even vlotte transactie. Maar dit is echt een nachtmerrie. Mijn kleinectransactie nazr Thailand in het weekend loopt meteen vertraging op ( gebeurt wel meer, ook bij andere platformen). Maar enige uitleg ontbreekt. Op een mail naar klantenservice wordt niet gereageert. Na 3 volle dagen annuleer ik de transactie. Binnen enkele uren wordt ik gemaild met standaard antwoord. Geen sorry. Geen uitleg.en de ontvanger wacht boos op zn geld. Ook hij wordt niet ingelicht. Dit is een financiele dienst onwaardig. Mocht ik zelf een dringende transactie nog willen uitvoeren dan is dit het laatste platform om zaken mee te doen.

23 augustus 2022

Dear Peter,

Thanks for taking the time to leave a review and our apologies for not replying sooner.

Can we ask that you share a few more details with us so we can target the  issue in question? If you could kindly share the ID number of your transfer.

Thanks again for your patience.

Best regards,
Marta from Azimo Customer Support

Er worden meerdere vragen gesteld…

Helaas was mijn ervaring niet optimaal.

24 maart 2022

Dear Peter,

Thank you for taking the time to leave us a review. We're really sorry your experience with Azimo was anything less than positive due to our recent request for further information.

We appreciate this isn’t always convenient for our customers, but as a regulated financial services company we are committed to maintaining the highest security standards. This occasionally requires that we ask our customers for more documents or information. We always try to keep these disruptions to a minimum and appreciate your patience in these matters.

Thank you for choosing Azimo.

Have a great day today.

Kind regards,
Marta from Azimo Customer Support

Heb bij Azimo op 1 dag 2x geld…

Heb bij Azimo op 1 dag 2x geld overgemaakt. Zaterdag al gedaan. Nu is het alweer dinsdag en de begunstigde heeft het geld nog niet. Dat is schandalig. Nooit meer met Azimo een overboeking

20 december 2021

Dear G H,

Thanks for taking the time to leave a review.

We’re sorry to hear about your experience and would love to help with your transfers.

Could you please update your review with your transfer ID so we can assist you?

Alternatively, please contact us through the support section in our app or on our website and we will be happy to help.

Thank you for choosing Azimo.

Best regards,
Marta from The Azimo Team

Ik vind dit het meest onbegrijpelijke…

Ik vind dit het meest onbegrijpelijke service ooit!!!

Ik heb mij ingelogd en komt ineens de naam niet overeen, terwijl ze bankrekeningnummer met naam erop kregen en id kopie. Snap ze niet!!! Daarnaast wil ik mijn naam veranderen, gaat het ook niet. Ligt het daaraan dat het niet overeen komt?? Zeggen ze ook niet!

Contact opnemen gaat ook niet. Geld is gestort naar azimo, maar komt ook niet optijd aan naar de persoon naar wie het hoort te gaan, door jullie service. En ik hoef niet te lezen dat het jullie spijt, wil mijn geld terug en uitschrijven. Hoe zorg ik ervoor dat mijn geld terug komt!!

11 mei 2021

Hi Clean,

Firstly, let us thank you for taking the time to leave us a review. I am truly sorry that we cannot offer you assistance in your language, as we assist our customers in English, German, French, Spanish, Italian, Portuguese, Russian, or Polish at the moment. Please find our response in English:

We're very sorry to hear that you're not happy with our service. To explain briefly, we received funds for your transfer from a person other than you, or from a joint account. In such cases we always ask for confirmation that you are a co-owner of the account as we can only process payments from the owner of an Azimo account.

We hope this adequately explains the issue and we thank you for your patience in this matter.

If you’d like to speak to any member of our Customer Support team, we’ll gladly answer any questions.

Kind regards,
Dominika from Azimo Customer Support