Hej Tonny,
Tak for din feedback. Jeg vil gerne forklare situationen på en respektfuld måde. Din søn er voksen og fuldt ud i stand til selv at kommunikere og træffe sine egne beslutninger.
Han kontaktede mig direkte angående reparation af sin iPhone 12. Jeg informerede ham fra starten om prisen, og han accepterede den. Da jeg åbnede telefonen, opdagede jeg, at den havde vandskade. Jeg ringede derefter til ham igen og forklarede, at reparationen derfor kunne koste mere. Jeg gennemgik også priserne med ham: 949 kr. for skærmen, 749 kr. for SIM-kort connectoren og 999. kr. for udbedring af vandskaden. Det samlede beløb skulle derfor have været højere, men jeg tog kun 2500 kr. i alt for hele arbejdet.
Jeg har endda optaget hele processen, og jeg ringede også til ham for at forklare, at reparationen ville tage længere tid på grund af vandskaden. Han ønskede alligevel, at jeg skulle fortsætte og få telefonen repareret hurtigst muligt. Jeg arbejdede i over fire timer på hans telefon for at sikre, at alt blev lavet korrekt. Reparationen omfattede udbedring af vandskade, udskiftning af skærm og SIM-kort connector, og jeg gav ham desuden et gratis panserglas med.
Prisen, han betalte, var faktisk lavere end, hvad en sådan reparation normalt koster, og jeg gav ham endda en ekstra rabat, fordi han arbejder i en butik, der ejes af en god ven af mig.
Angående kvittering – jeg har allerede givet den til din søn, men hvis han har brug for en kopi eller yderligere dokumentation, er han altid velkommen til at komme forbi min butik.
Jeg vil dog venligst bede om, at kommunikationen omkring denne sag foregår direkte med din søn, da det er ham, der er kunden. Der er ingen grund til at ringe og tale til mig på en ubehagelig måde. Jeg behandler altid mine kunder med respekt og forventer det samme den anden vej.
AZ Mobile Service