Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Azora hjemmesiden er nu lukket, hvad starter de så op af fusk? Hold øje derude, nogle mennesker er bare primitive!!! Er der en voksen tilstede?????? Hvem er den voksne af jer i dette omdeling... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stjernen er en 0 stjerne, bestilte en koalabjørn der skulle kunne bevæge sig for 2 måneder siden, den kom i dag. Pengene trukket dagen efter bestillingen. Ren svindelfirma. 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬Kont... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Madrasbeskyttelse er der, hvor disse sengelagner gør det godt. Bredere hjørneankre ville gøre dem mere sikre for urolige sover. Rengøringen går klart hurtigere nu. De gør jobbet, selvom de ikke er per... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De skule have haft minusstjerner. Har bestilt en Koala bamse d. 23. august, hvor de også har trukket pengene. Firmaet svare ikke ordentligt på mine utallige henvendelser, de skriver bare de ikk... Toon meer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte nogle byggeklodser til mit…

Jeg bestilte nogle byggeklodser til mit barnebarn d. 8 august - har stadig ikke modtaget noget - har skrevet til dem flere gange og fået en sludder for en sladder. Pengene har de da husket at hæve!
Nu ser det ud som om hjemmesiden ikke eksisterer mere?? Svindel og humbug!!

Annette

6 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte den 21/7 et par jeans hos…

Jeg bestilte den 21/7 et par jeans hos Azora, den 23/7 trak de Kr. 299 på min konto. I dag den 8/9 har jeg stadig ikke modtaget min bestilling af jeans. Har skrevet til dem 7 gange og hvergang har jeg fået den samme besked, at jeg skal have tålmodtighed. Den sidste mail jeg sendte hvor jeg skrev at jeg ville have min penge retur, samt annullerer bestillingen, har jeg så ikke hørt fra dem. Jeg vil derfor politi anmelde dem samt skrive til forbrugerstyrelsen om at de skal få lukket Azora da det er et fup firma og der er mange der åbenbart er ikke har modtaget deres bestilling men pengende er trukket på deres konto. Det er noget svineri at de kan blive ved med at eksisterer.
Jeg har så efter diverse trudsler endelig modtaget mine jeans, den 10/9-25 dermed ikke sagt at jeg syntes at de ikke fortjener en opsang. Men er dog glad for endelig at have modtaget min bestilling.

8 september 2025

SNYD

Jeg har stadigvæk ikke modtaget min støvsuger..
KØB IKKE
Spild af penge.
De har fortjent 5 stjerner i SNYD

8 september 2025

Lad være!!

Lad være!!
Bestilte den 17.8.25 en clean buddy, fik omgående bekræftelse og pengene blev hævet. Der blev sendt en mail med track and trace, men det er ikke valid.
Jeg har skrevet til dem to gange og begge gange modtaget samme standard svar om jeg efter 3-5 dage modtager track and trace nummer - det virker så bare stadig ikke.
I min ordre ligger støvsugeren i transit og det har den gjort hele tiden og der sker intet. Så 379 kr ud af vinduet, ingen kontakt og ingen støvsuger.
De burde have 0 stjerner .

18 augustus 2025

Svindel

Svindel. Det er nu 3 uger siden jeg har bestilt og der er stadig ingen status på levering. Har dog været heldig med svar på forespørgsel at jeg blot skal være tålmodig men har ingen svar på om min pakke overhovedet kommer eller hvornår. Hold jer langt væk

7 september 2025

Øv eller måske

Øv, jeg har vist smidt penge ud af vinduet.
Bestilt en Koala, men ikke læst trustpilot, som jeg ellers plejer at gøre, før jeg handler på nettet.
Nå men, måske jeg bliver en af de heldige " der får det jeg har betalt for??

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Du får ikke din bestilling

Jeg har d. 4/8-25 bestilt en koala bamse til mit barnebarn, som endnu ikke er modtaget. Trackingnummeret findes ikke, og firmaet svarer ikke ved henvendelse. Pengene er trukket fra min konto men ingen bamse. Så hermed en advarsel til andre der overvejer at købe fra siden, som jeg ville ønske at jeg selv havde kigget efter inden jeg købte

Værste svindler firma

Værste svindler firma.
Nu 14 dage siden jeg bestilte en koala bamse, og intet modtaget.
Skrevet og får et svar tilbage om nedbrud i system. Tydeligvis usandt.
Trackingnummer eksisterer ikke.
Hold jer langt væk fra dette firma.

Dårlige undskyldninger!

Venter en evighed på min pakke, og får kun dårlige undskyldninger, og at pakken er sendt og. Bla bla. Passer ikke en skid.
Pakken er ikke sendt.

De nægter at give mine penge tilbage. Derfor er jeg også gået videre med det her, da de skal udbetale pengene tilbage!

3 september 2025

Bestilte støvsuger d 16/8 2025

Bestilte støvsuger d 16/8 2025, bekræftet samme dag. Men ingen varer er kommet, deres egen hjemmside siger min ordre ikke eksisterer men kundeservice siger om få dage så kommer den, det har de gjort nogle gange nu. Pengene er trukket

16 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte en ting penge vise truget

Bestilte en ting penge vise truget, og bestilles d 19 juli og ikke sket noget de siger det tager 7 til 14 dage og snart gået 14 dage og ikke motaget nogen pakke eller noget, de har kun en e mail den ser mærkligt ud når de sender den samme hver gang man skriver, man ikke har modtaget noget, så siger de bare man skal se og det den er sendt og de ting, man kan ikke ring til dem eller noget og modtage vare efter 1 månede, og vare var ikke som på billide, af den måde sider lyver og svindler stort

28 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Desværre kan jeg ikke give nul…

Desværre kan jeg ikke give nul stjerner. Jeg bestilte en koala til et af mine børnebørn som har det svært.Jeg glædede mig vildt til at give ham den og tjekkede hver dag mails og postkasse. Havde tjekket trustpilot som raidede højt men desværre nok ikke det rigtige sted. Et stort svindelfirma som jeg vil politianmelde- og hvor må de mennesker bag det have det skidt. Desværre er de nok udenfor terapeutisk rækkevidde😔😡føj 😡😡😡

1 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter en måned har jeg forsat ikke…

Efter en måned har jeg forsat ikke modtaget de (forholdsvis dyre) trygheds bamser jeg købte til mine børn og jeg harefterhånden indset det er et fordækt firma som konstant skyder skylden på deres fragtfirma- som de ikke har givet navnet på eller tracking link til som lovet.

1 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekte sandaler lige ud af æsken

Jeg var lidt nervøs for at bestille sandaler online, da størrelser kan være svære, men de her passede perfekt lige fra starten. De er behagelige nok til at have på hele dagen, og svangstøtten er fantastisk. Jeg har allerede brugt dem både til jeans og kjole, og de fungerer super til begge dele.

13 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

På hjemmesiden ser man en bamse der…

På hjemmesiden ser man en bamse der krammer og står tekst med den sanser dig osv. De viser fin video at noget der bevæger sig. Det man modtager en bogstavligt en bamse. Og læser man bare beskrivelsen er de også det man modtager. Så deres video vildleder.
Ud over det krævede det mange email frem og tilbage og Pakke var væk men kom frem trods alt efter en 5-6 uger . Og er selvfølgelig fra Kina et sted

29 augustus 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.