De Baaap bank die al even op mijn verlanglijstje stond werd razendsnel geleverd (en dit zonder verzendkosten) mijn vraag die ik online stelde werd de volgende dag enorm vriendelijk beantwoord. De bank... Toon meer
Deze speelbank toevallig ontdekt op een bekende website waar ze niet meer voorradig was. Bij het opzoeken op google op deze website terecht gekomen die meteen een goede, toegankelijke indruk gaf. De... Toon meer
Heel goed contact via whatsapp gehad, snelle levering. Flexibel toen we toch nog van kleur wilden wisselen. We hebben 3 BAAAP banken in huis (elke kinderslaapkamer) en er wordt dagelijks gebruik v... Toon meer
Toen ik bestelde stond er levering na 1-2 werkdagen. Is ondertussen al 5 werkdagen geleden. Op de bestel informatie staat dat het pakket verzonden is, echter nog niets mogen ontvangen noch een t... Toon meer
BAAAP dé modulaire speelbank voor kinderen om eindeloos te spelen. Laat de creativiteit van je kind de vrije loop met deze fantasierijke modulaire speelbank. BAAAP is de meest speelse kindersofa voor kinderen van alle leeftijden.
Plantageweg 12A, 3833 AZ, Leusden, Nederland
- info@baaap.store
- baaap.store
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fantastisch speelgoed voor de fantasie!
Hele fijne speelbank voor onze dochter van 3
Hele fijne speelbank voor onze dochter die 3 jaar is geworden! Ze gebruikt hem zowel om op te rusten als op te spelen (alleen en met vriendjes). Samen een lekker leesplekje en zelf verbaasd over hoe relaxed hij zit! Heel blij mee. Ze kan er echt haar energie mee kwijt. Hebben de roze en kleur komt mooi overeen met de afbeeldingen!
Super product!
Helemaal happy mee
Helemaal happy mee. Zowel mijn kleine mannetje als ik.
Hij is nog geen jaar dus hoop hier jaren plezier van te hebben.
Nu spelen we lekker op de grond en zit ik relaxed al klimt en klautert hij er vol overgave overheen.
Straks kan hij naar zijn slaapkamer om op te ravotten en hutten te maken.
Top cadeau voor onze kinderen
Top cadeau voor onze kinderen (4 en 6 jaar) zu kunnen er heel creatief mee spelen, en het is ook als logeerbed te gebruiken.
Ik ben blij met de kwaliteit tot nu toe.
Snelle levering en prettig contact
Snelle levering ,
Ik had een aantal vragen , prettig contact met meedenken

Super mooie speelsofa
De sofa was heel rap geleverd . Mijn dochter is er super blij mee . Het mooiste verjaardagscadeau die ze ooit gehad heeft .

Hele mooie speelbank
Hele mooie speelbank! Wij hebben de donker blauwe kleur besteld. De stof is lekker zacht en makkelijk afneembaar met een doekje. De kussen zijn stevig en ook als wij er zelf op zitten zakt de bank niet door. Onze zoon van 14 maanden is er heel blij mee en kan hier hopelijk nog een hele tijd mee vooruit :)

Uren speelplezier
Duidelijke site, product snel geleverd en voldoet keurig aan de beschrijving.
Ik denk dat onze kleine hier een hoop plezier van gaat hebben!
Geweldige koop
Geweldige koop. Hutten bouwen, ‘chillen’, logeren - het kan allemaal. Makkelijk om te bouwen naar de gewenste vorm.
Veel speel plezier in het verschiet :-)

Antwoord van Baaap
Dochter is er erg blij mee
Dochter is er erg blij mee. Stevige en grote speelbank. Het zou nog beter zijn als de prisma blokken iets langer waren. Als je nu het huisje bouwt met de prisma blokken eronder wankelt het als dochter erin zit. Het is niet erg,want je komt zacht terecht.
Het speelgoed is even mooi als wordt…
Het speelgoed is even mooi als wordt voorgesteld op de site. Mijn drie kleinkinderen hebben er aan vanalles mee gebouwd, zetel, glijbanen, turnmatten, huisjes….heel leuk speelgoed.

Antwoord van Baaap
Het bankje is precies zoals beschreven
Het bankje is precies zoals beschreven. M’n kids (6 en 2 ) spelen er heel erg graag mee.
Levertjjd was precies zoals afgesproken. Ik zou zeker nog eens hier een bestelling plaatsen

Antwoord van Baaap
Snel gereageerd op een mail die ik had…
Snel gereageerd op een mail die ik had verstuurd daar hou ik van.

Topper!
De speelbank voldoet volledig aan de verwachtingen. We hebben ze goed ingepakt ontvangen. Zoontje vindt ze super. Geeft een gezellige toets aan zijn speelkamer.