Po długim czasie i przyzwyczajeniu zmieniłem seedshop na Babcie i ogromne pozytywne zaskoczenie. Nowości, gratisy, obsługa i czas dostawy to tylko miodzik na moje serduszko. Ceny w połączeniu z... Toon meer
Z całego serca polecam zakupy w tym sklepie ,renoma sama mówi za siebie .Jestem bardzo zadowolony z zakupów oraz dodatkowych gratisów napewno jeszcze nie raz tu wrócę😉100%Pozytyw
Sprawdzony dostawca nasion konopi. Sklep Babcia Ganja - posiada wiele odmian nasion marihuany. Zapraszamy do naszego sklepu już teraz. Więcej informacji pod numerem telefonu +48 531 506 120 lub napisz kontakt@babciaganja.pl.
Ultra szybka wysyłka i wszystko zgodne, super i do następnego 🤪

Antwoord van Babciaganja
Świetny kontakt sprzedawca-klient, uczciwy i rzetelny. Produkt 5/5, gorąco polecam.

Antwoord van Babciaganja
Swietny kontakt, ceny super i ekspresowa wysylka. Polecam

Antwoord van Babciaganja
Gute Auswahl an verschiedenen Sorten ein paar schon Angebaut wachsen schnell und kräftig. Kleines Problem gab´s mit der Überweisung eine Email geschickt und alles hat geklappt, sieben Tage später Bestellung bekommen.

Antwoord van Babciaganja
Mam za sobą zaledwie dwa zamówienia ze sklepu, oba zrealizowane mega szybko i w 100% jestem zadowolony z produktów. Dziś otrzymałem paczkę, a tu niespodzianka!! Jedno dodatkowe nasiono od Sweet seeds w oryginalnym opakowaniu, młynek i bletki (właśnie mi się skończyły, więc trafiony gratis). Polecam kolekcjonerom :)