Baboon - World of Motorcycle Parts Reviews 346

4,6

Fijne klantenservice. Had een foutje gemaakt bij het bestellen, maar ze konden het nog makkelijk aanpassen toen ik hiervoor belde. De telefoon werd overigens vlot opgenomen. Helaas was het verzenden v... Toon meer

Hier meermaals onderdelen besteld voor mijn GSX1400 en M109R. Duidelijke foto’s, producten zoals omschreven. Goede prijzen en snel verzonden/ontvangen.

1. Motoraccessoirewinkel
  2. Motorzaak
  3. Motorfietsonderdelen winkel
  4. Motorwinkel

Baboon® - 500.000+ nieuwe en gebruikte motorfiets onderdelen op voorraad. Kom afhalen of bestel direct in onze webshop. Baboon.EU levert al jaren lang motoronderdelen aan particulieren en bedrijven. Snelle levering en wereldwijde verzending vanuit Heerenveen - Friesland. Het kopen van onderdelen en accessoires kan gemakkelijk en snel via onze website. Mochten er nog vragen zijn dan staat ons serviceteam klaar voor u per email of telefoon.

4,6

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Erg vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel

Erg vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel. Meerdere keren teruggekomen vanwege goede ervaringen met dit bedrijf.

24 maart 2026

Antwoord van Baboon - World of Motorcycle Parts

Super bedankt voor uw positieve feedback! Heel veel succes met de onderdelen.

Achterlicht Pan European

Achterlicht Pan European in zeer goede staat.!!
Goede prijs en zeer snelle levering.
Bedankt.
Robbie

20 maart 2026

Antwoord van Baboon - World of Motorcycle Parts

Dank u wel voor uw waardevolle feedback. Veel plezier van uw nieuwe achterlicht!

Fijne site, snel, goedkoop, makkelijk en duidelijk

25 februari 2026

Antwoord van Baboon - World of Motorcycle Parts

Super bedankt voor uw review!

Snelle reactie, goed product…

Snelle reactie op vraag en goed product geleverd. Voldoet aan mijn verwachting.

18 februari 2026

Antwoord van Baboon - World of Motorcycle Parts

Super bedankt voor uw beoordeling!

Duidelijke website en snel geleverd.

Duidelijke website en snel geleverd.
Goed verpakt.
Bestel hier zeker weer.

17 februari 2026

Antwoord van Baboon - World of Motorcycle Parts

Super bedankt voor uw positieve feedback! Heel veel succes met de onderdelen.

Ontevreden over manier van handelen

Aantal dagen voor kerst een formulier ingestuurd betreffende schade motor. Toen een tijd niks vernomen en uiteindelijk even gebeld. Toen te horen gekregen dat door kerstvakantie etc het formulier waarschijnlijk over het hoofd is gezien en dat ik hem even opnieuw moest indienen. Dit kan allemaal gebeuren en had ik ook begrip voor. Toen dus opnieuw het formulier ingevuld en weer ongeveer 2 weken gewacht, maar weer niks vernomen. Vandaag maar weer gebeld en kreeg toen de vraag of het via de link was of via email. Daarna weer teruggebeld omdat ik dit eerst aan mijn zoon moest vragen. Toen kreeg ik een man aan de lijn en die vertelde me dat het 24-48 uur kan duren totdat je een reactie krijgt. Toen heb ik gezegd dat ik ondertussen al 2 weken zit te wachten en kreeg toen te horen dat er dan vast en zeker wel geen interesse zal zijn. Hierop heb ik gezegd dat er dan op z’n minst een reactie zou gegeven kunnen worden zodat ik op de hoogte ben. Toen zat hij allemaal uitvluchten te geven waarom dit nou niet gebeurd zou zijn. Hij zei toen dat ik maar nog een keer het formulier moest indienen, terwijl ik dit nu al voor de tweede keer had gedaan.

Ontzettend slechte, onprofessionele en klantonvriendelijke manier van communiceren. Niet eens de moeite willen doen om het goed uit te zoeken of dergelijke. Was eerst zeer tevreden over Baboon ivm aankopen die ik heb gedaan, maar hoe ze me nu behandeld is echt schandalig. Als mensen in mijn directe omgeving (motorgroepen van mijn zoon) beginnen over Baboon, dan zou ik dit verhaal aan hun vertellen en Baboon ten zeerste afraden om in ieder geval zaken mee te doen, waarbij je zelf iets aan hun wilt verkopen. Voor onderdelen kopen via hun is het zeker nog een goed bedrijf.

23 januari 2026

Antwoord van Baboon - World of Motorcycle Parts

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de afhandeling van uw ingestuurde formulier niet naar verwachting is verlopen. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij bij Baboon willen bieden.

Wij begrijpen dat het frustrerend is om meerdere keren hetzelfde formulier in te dienen en niet tijdig een reactie te ontvangen. Normaal gesproken streven wij ernaar om aanvragen zo snel mogelijk te verwerken en onze klanten tijdig te informeren, en het spijt ons dat dit in uw geval niet goed is gegaan.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We waarderen uw eerdere positieve ervaringen met ons bedrijf en hopen dat we u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.

First time used Baboon Very satisfied…

First time used Baboon Very satisfied with my order Well done Greetings 👍

9 december 2025

Antwoord van Baboon - World of Motorcycle Parts

Thank you so much for your feedback. We are always grateful to hear our customers are satisfied.

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf. DHL heeft fout na fout na fout gemaakt met de bezorging van het bestelde pakket. Baboon heeft gedurende dit gehele proces snel en proactief actie ondernomen en hier helder over gecommuniceerd. Zo heb ik mijn pakket gelukkig alsnog kunnen ontvangen. Dikke pluim!

7 november 2025

Antwoord van Baboon - World of Motorcycle Parts

Super bedankt voor uw positieve feedback, wij zijn erg blij dat u tevreden bent over onze onderdelen en service.

First time right

Easy to find, easy to order, quick delivery as per expectations and first time right.

4 november 2025

Antwoord van Baboon - World of Motorcycle Parts

Thank you very much for your valuable feedback. We truly appreciate hearing that our customers are satisfied.

Luchtfilter zx7r

Bestelt luchtfilter voor motor volgende dag in huis,super

2 november 2025

Antwoord van Baboon - World of Motorcycle Parts

Super bedankt voor uw beoordeling. Fijn te horen dat het luchtfilter zo snel bij u binnen was.

Goede en snelle levering

Gisteren meerdere occasie onderdelen besteld voor een wat oudere motorfiets. Vandaag al de onderdelen aangekregen. Zeer tevreden van! Onderdelen zien er uit zoals op de foto's en alles is zeer zorgvuldig ingepakt zodat er geen schade kan onstaan tijdens transport. Ik zou het iedereen aanraden!

30 oktober 2025

Antwoord van Baboon - World of Motorcycle Parts

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de onderdelen goed zijn aangekomen en dat alles naar wens was. We hopen dat je motor snel weer vlot draait, tot de volgende keer!

Tot nu toe altijd goed te spreken over…

Tot nu toe altijd goed te spreken over de aangekochte onderdelen nieuw en gebruikt

2 oktober 2025

Antwoord van Baboon - World of Motorcycle Parts

Bedankt voor uw positieve feedback, wij zijn erg blij dat u tevreden bent over onze onderdelen en service.

Top Firma en top team !!!

Tijdje geleden motor gekocht bij baboon ,een zeer aangename ervaring , 2weken geleden naar het keuringscentrum vertrokken om de inschijving in belgie in orde te maken , bleek dat er problemen waren met de 4de versnelling .
heel teleurgesteld dit aan baboon laten weten ,maar deze stelden mij meteen gerust ,ze zouden dit oplossen .
En hoe , 200% service motor is opgehaald , motor gewisseld en teruggebracht , over dit probleem is zeer goed gecommuniceerd en alles is zeer goed en snel opgelost.
hele team inclus chauffeur zeer vriendelijk en behulpzaam , top team .
Bedankt allemaal !!!

25 september 2025

Antwoord van Baboon - World of Motorcycle Parts

Dank u wel voor uw fijne reactie! We vinden het vanzelfsprekend om problemen goed op te lossen, maar het is altijd leuk om te horen dat het gewaardeerd wordt. Top dat alles nu in orde is – veel rijplezier!

Betrouwbaar

Betrouwbaar, meedenken.

18 september 2025

Antwoord van Baboon - World of Motorcycle Parts

Super bedankt voor uw mooie woorden. Heel veel succes met de onderdelen.

Goede snelle service

Super snelle en goede service dankzij de duidelijke uitleg van Tjalling.
Goed adres dus voor alle motor-onderdelen.

11 september 2025

Antwoord van Baboon - World of Motorcycle Parts

Goedemorgen, ontzettend bedankt voor uw feedback! Wij zullen de complimenten overbrengen naar onze collega Tjalling. Bedankt en een fijn weekend.

Snelle levering en precies goede…

Snelle levering en precies goede kwaliteit past prima

19 augustus 2025

Antwoord van Baboon - World of Motorcycle Parts

Goedemorgen, ontzettend bedankt voor uw feedback. Wij zijn erg blij te horen dat u tevreden bent. Veel succes met de onderdelen.

Vlugge ontvangst en snel.

Vlugge ontvangst en snel.
Wat ik besteld heb is goed netjes verpakt.
Onderdeel is mooi nieuw product en begrijpen meteen precies wat nodig hebt.👍

27 juli 2025

Antwoord van Baboon - World of Motorcycle Parts

Bedankt voor uw feedback. Heel veel succes met de onderdelen.

Altijd de juiste produkten

Altijd de juiste produkten, en super snelle levering.

26 juli 2025

Antwoord van Baboon - World of Motorcycle Parts

Bedankt voor uw review! Erg goed te horen dat u tevreden bent.

Echt een super bedrijf

Echt een super bedrijf. Wij stonden in Annecy met een kapotte stator. KTM kon het onderdeel pas 17 juni leveren. Baboon had er nog 1 op voorraad en het onderdeel was na een telefoontje binnen 24 uur in Annecy. Heel fijn, want zo konden wij onze vakantie voortzetten. TOPPERS ZIJN JULLIE!

27 mei 2025

Antwoord van Baboon - World of Motorcycle Parts

Wat een geweldige review, dank jullie wel! We vinden het heel bijzonder om te lezen dat we op zo’n belangrijk moment iets konden betekenen. We blijven altijd bescheiden – we doen gewoon ons werk – maar stiekem zijn we natuurlijk ook heel trots als het dan zo goed uitpakt. Dat het onderdeel zo snel bij jullie in Annecy was en jullie vakantie gewoon door kon gaan, dat is precies waar we het voor doen. Nogmaals bedankt voor het mooie compliment en het vertrouwen. Geniet van de rest van jullie reis!