Babyblid Reviews

4,4

* Skønne produkter * Value for money * Supergod kundeservice. Ved mit seneste køb havde Babyblid ved en fejl sendt en forkert ordre. Dette berigtigede de før jeg overhovedet havde opdaget, de... Toon meer

Jeg forudbestilte deres produkt, der skete en fejl fra lagerets side så jeg desværre modtog mindre end hvad jeg havde bestilt, skrev en mail og samme dag fik jeg svar! Udover et rigtig dejligt... Toon meer

Jeg har kun gode ting at sige om dette produkt. Jeg startede med at få det i en gratis babypakke, hvor jeg hurtigt fandt ud af at det er helt fantastisk at have med i pusletasken på farten, da man bru... Toon meer

Pas på det er en scam hjemmeside! Fik aldrig produkterne eller tilbagemelding på mail. Deres tlf nummer er lukket og har været på deres adresse. Fik fortalt af naboerne at de ikke har set Sabrine i ov... Toon meer

1. Babywinkel
  2. Babykledingwinkel
  3. Bevallingslessen
  4. Kinderwinkel
  5. Hygiënedienst

Pusleprodukter med fokus på økologi. Babyblid Diaper Change Care og økologiske billige babypads, for et mildt bleskift der passer godt på din babys sarte hud. Vores Diaper Change Care med økologisk ekstra jomfru olivenolie, er uundværlig for din babys bleskift. Mindsker rød numse og holder bleområdet rent, tørt og velplejet.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering. Sidst blev ordren dog sendt med dao og ikke gls som jeg havde valgt - pakken skulle derfor hentes et andet sted end forventet, længere væk.

20 november 2024

Tak for din anmeldese 😍
Vi beklager at din pakke ikke blev sendt med gls som ønsket.

Dejlige produkter og hurtig levering.

Dejlige produkter og hurtig levering! Var så heldig at der var massere af udsalg og dejlige baby pads til en god pris, og så skulle vi selvfølgelig også prøve bleskifte cremen ✓

10 oktober 2024

Antwoord van Babyblid

Det er vi så glade for at høre 😍

SÅ lækkert produkt til en god pris

SÅ lækkert produkt til en god pris! Vi har brugt det i 8 uger - uden skyggen af rød numse ;)

17 september 2024

Tak for at dele din positive erfaring med os 😍

Gode produkter

Gode produkter, billigere end Olivý og samme gode kvalitet.

15 augustus 2024

Tak for at dele din positive erfaring med os 😍

Virkelig god kundeservice og lækre…

Virkelig god kundeservice og lækre produkter!! Der er fokus på kvaliteten men priserne holdes stadig på et niveau hvor alle kan være med. Kun roser herfra :)

1 juli 2024

Antwoord van Babyblid

Tak for den gode anmeldelse 😍