Babyboogiewoogie Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er helt med på, at kundeservice i en virksomhed som denne er vigtig, dog ikke en selvfølge. Når det er sagt så er der kun én ting at sige. WOW! Jeg købte en slyngvugge i går og finder... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Genial idé, gode produkter og den bedste service! Vi oplevede en manglende del i pakken, men Nynne tog hånd om sagen og vi havde den ekstra del dagen efter. Returprocessen var også let som en l... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig godt initiativ i en verden af utrolig meget babyudstyr som for en hel del kun kan bruges i kortere tid. Ser frem til at der kommer flere mærker at vælge mellem, som jeg forestiller mig sker i t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og god service! Vi lejede en vuggemotor som var nem at tilslutte og som virkede upåklageligt i de ca. 4 måneder, vi lejede den. Vi har kun opsagt lejemålet, fordi vores baby ikke længere har... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Babywinkel

Geschreven door het bedrijf

Baby BoogieWoogie er et cirkulært univers med baby- og småbørnsprodukter. Vi udlejer udstyr på månedsbasis og du kan endda købe lejeprodukter fri indenfor 3 måneder, hvor dine lejeudgift fratrækkes prisen. Mellem udlejninger bliver vores produkter professionelt renset og klargjort til perfektion. Alle produkter sikkerheds-/kvalitetstjekkes og kun perfekte produkter udsendes! Produkterne kan herefter elskes af endnu en familie.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Lækkert koncept

Lækkert koncept. Alting spillede bare. Lækre varer, som blev leveret og afleveret nemt og som aftalt.

6 december 2021
Logo Babyboogiewoogie

Antwoord van Babyboogiewoogie

Kære Maria. 1000 tak for dine fine ord og anerkendelse, det betyder bare så meget. Vi ønsker dig og familen en dejlig jul :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fuldstændig fantastisk service og…

Fuldstændig fantastisk service og virkelig vidunderlig kundeservice!
Kan ikke andet end at anbefale Baby BoogieWoogie 😊
Hvis vi ikke skulle have en baby mere inden for den nærmeste fremtid og det bedre kunne betale sig selv at købe en, havde vi forsat brugt dem <3

25 september 2021

Flot og overskuelig hjemmeside

Flot og overskuelig hjemmeside. Vi blev fanget af Babyboogiewoogies focus på bæredygtighed og miljø.
Da vi hører til farmor og farfar generationen, var det en fin måde at give en gave til vores barnebarn.
Vi brugte "gavekortet" - så kunne forældrene jo selv vælge hvad der var brug for her og nu.
Betalingen foregik nemt. Så hjemmesiden er rigtig god også til bedsteforældrene, der ikke lige ved, hvad de unge miljøbeviste har brug for på dagen.

23 september 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt, stor værdi og god service

Vi havde en baby, der var meget ked af det, så vi ville gerne anskaffe os en slyngevugge. Jeg bestilte den kl. 9.30 og fik den leveret af deres cykelbud allerede kl. 11.30. Virkelig god service!

Vi valgte at bruge Babyboogiewoogie, da vi ikke var sikre på om vores dreng ville kunne lide slyngevuggen, så det virkede som den perfekte mulighed at leje en for 249 DKK/måned, så vi kunne teste den af. Nu har vi valgt fortsat at leje den indtil vi ikke har brug for den længere. Vi tror det vil være billigere end at købe en fra ny, og så skal vi ikke brænde inde med den, smide den ud eller finde et nyt hjem til den efter et par måneder. Det er godt for os og miljøet, og så er det hammer nemt!

21 september 2021

Så fint et koncept

Så fint et koncept. Og søde og rare mennesker bag. Hurtig levering, og hurtig tilbagemelding såfremt man er i tvivl om noget. Jeg er vild med jer, og jeg er ellers kræsen :)

21 september 2021