babymarkt.com Reviews

55.170

4,5

Mooie producten met mooie prijsjes. Pink or blue verkoopt handige babyspullen voor een mooie prijs, hierdoor kunnen wij extra genieten van ons kleintje! Daarnaast bieden ze ook vaak mooie deals... Toon meer

Ik heb inmiddels meerdere keren besteld bij dit bedrijf en ben er erg tevreden over. Leuk aanbod, prettige website en goede verzending. Leuke acties/kortingscodes en prettig dat je punten kunt sparen.... Toon meer

Mn maxi-cosi en isofix base zijn netjes binnen een week geleverd. Wel in 2 aparte bestellingen binnen gekregen, waar gek genoeg een dag tussen zat. Beide items hadden wat mij betreft wat steviger verp... Toon meer

Ik heb onlangs een co-sleeper aangeschaft via pink or blue en ben enorm tevreden! Het product is van uitstekende kwaliteit, makkelijk te plaatsen en biedt zowel veiligheid als comfort voor mijn baby.... Toon meer

Uitstekend

55K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(55.170)

1.479 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

autostoel

Een zeer grote keuze aan producten tegen een goede prijs. Snelle verzending en toffe kortingscodes. Aanbevelen!

30 september 2024

Teleurstellende klantenservice

Ik heb op deze site een product gekocht wat zogenaamd met een korting was aangeboden op de website. Ik heb besteld en tijdens het wachten op de levering kijk ik op de website en zie ik tot mijn verbazing dat het product nog ruim €22 goedkoper is aangeboden. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice maar ze willen mij niet tegemoet komen! Erg teleurstellende klantenservice en ik voel me bekocht. Laatste keer dat ik hier wat heb gekocht en ik zal het ook iedereen afraden.

18 september 2024
Logo babymarkt.com

Antwoord van babymarkt.com

Lieve klant, bedankt voor je review. Onze acties zijn altijd maar beperkt geldig en onze prijzen veranderen regelmatig, zoals je wellicht terug hebt kunnen zien in de voorwaarden daarvan. Helaas kunnen wij hiermee geen rekening houden i.v.m de vele verschillende acties. Ik kan je adviseren om je in te schrijven voor de nieuwsbrief of ons te volgen op Social Media: instagram.com/pinkorblue.nl & facebook.com/pinkorblue.nl indien je geen acties wil missen.
Er komen regelmatig leuke acties voorbij!
-jouw pinkorblue team.

Fijne overzichtelijk webshop

Fijne overzichtelijk webshop. Mooie producten en ruime keuze aan verschillende producten. Van kleertjes tot speelgoed tot aan autostoelen. Handig dat je alles kan filteren. Kortom een tevreden klant!

4 september 2024

Klntenservice heel slecht bereikbaar!

Klantenservice heel slecht bereikbaar!
Pakket nog steeds niet ontvangen inmiddels 2 weken geleden..

2 augustus 2024
Logo babymarkt.com

Antwoord van babymarkt.com

Lieve klant, bedankt voor je feedback. Helaas was het rond deze tijd enorm druk, vandaar dat we niet aan de verwachte levertijd of reactietijd (en de door ons geschatte vertragingen) konden voldoen. We hopen natuurlijk dat je bestelling alsnog goed is bevallen.
We wensen je nog een fijne dag en onze excuses!
-jouw pinkorblue team.

onwijs blij!

onwijs blij dat ik een broek heb gevonden bij jullie, die nergens anders meer te krijgen was! ik heb deze broek zo vaak aangehad toen ik zwanger was van mij dochter. en wilde hem heel graag weer hebben.

2 augustus 2024