Kleindochter wordt één jaar, naarstig op zoek . De omschrijving en de foto's zien er zeer aantrekkelijk uit. Ga voor de grootste en gele uitvoering. De bestelling geplaatst en tot mijn verbazing gebe... Toon meer
Sinds 4 juli wacht ik nog steeds op retourlabels voor grondbox vermits zij de verkeerde kleur gestuurd hadden. Gebeld retourlabels gingen via mail verstuurd worden. Na enkele weken de juiste kleur on... Toon meer
Babyparadijsje | Veel ruimte om veilig in te spelen! Tevens uit te breiden met allerlei leuke accessoires. Onze boxen zijn draagbaar en te verkrijgen in verschillende maten en thema’s. Onze producten zijn duurzaam en vrij van giftige stoffen.
Edisonstraat 8, 7903 AN, Hoogeveen, Nederland
Een erg mooie grondbox. Onze baby heeft er al veel mooie momenten in beleefd
Oplichters!
Je krijgt u geld niet terug! Ik moest mijn adcovaat een bericht laten sturen zodat ik mijn geld terug kon krijgen!
Zijn oplichters!! Niet kunnen leveren en daarna kunnen fluiten naar je geld!!
We hebben een ander artikel gekregen dan wat we hadden besteld. In plaats van een hobbelpaard is het een soort hobbeldino. Verder duurde het erg lang voordat we het kregen. Terwijl op de website staat 'voor 12 uur besteld, morgen in huis', duurde het bij ons twee weken, zonder dat we op de hoogte werden gehouden.
Spullen niet allemaal gekregen, een klantenservice waar je gaat van lopen en je geld kwijt. Mijn kind kan er zelfs geen gebruik van maken. Hier zal mijn advocaat wel werk van maken!
Incomplete levering. Al 7 maanden aan het wachten op de ballenbak. Contact gehad maar ze houden je aan het lijntje. De laatste weken helemaal geen contact meer mogelijk via mail fb of Whatsapp. Als je als klant zegt dat je er geen vertrouwen meer in hebt, krijg je als antwoord lachende smiley’s.
Een reactie op die van jullie.
Leugens en beloftes en verder word er niet veel gedaan

Antwoord van Babyparadijsje.nl
Veel vroeger dan verwacht geleverd! Mijn kleinzoon is er gek van! Echt een paradijs!
Incomplete levering. Wacht al enige tijd op de nalevering. Mailcontact verloopt niet soepel

Antwoord van Babyparadijsje.nl
Nog steeds niet alles gekregen (we zijn ondertussen enkele maanden verder), talloze keren gebeld en niemand neemt op. Op mails wordt er niet geantwoord…..een echte ramp!

Antwoord van Babyparadijsje.nl
Geen bestellings bevestiging gekregen , mensen zijn zeer moeilijk te bereiken . Na 3 maanden eindelijk contact ,daarna kregen we de bestelling in delen en je moest alles goed nakijken want er ontbrak nogal eens iets.Maar nu eindelijk na ca.4 maanden hebben we de volledige bestelling ontvangen .
Het speelgoed is wel leuk ,de kinderen spelen er graag mee

Antwoord van Babyparadijsje.nl
Mooie en kwalitatief goed spullen, lichtgewicht, in vrolijke kleuren.
Besteld in oktober, ondertussen zijn we mei en hebben we nog niets ontvangen.

Antwoord van Babyparadijsje.nl
Dit is mijn tweede bestelling. Eerst had ik een box voor binnen besteld en deze beviel prima. De eerste bestelling was eerst niet compleet, dit is heel goed opgepakt door een van de medewerkers. Hierna hebben we ook een box voor buiten besteld. Dit verliep bijzonder vlot!
Er was een onderdeel kapot, dit werd super snel nageleverd en ook hier was de communicatie top.
Erg bedankt voor alles en we zijn ontzettend blij met de veilige omgeving van zowel binnen als buiten voor onze kleine man. En de kleine man is vooral blij met de glijbaan :).
wij wachten al 3 maand op onze box en krijgen nu totaal geen reactie meer op mails berichten en telefoons.wij wachten nog steeds en hopen ons geld nog terug te zien. zeer ontevreden van

Antwoord van Babyparadijsje.nl
Berijkbaarheid klanten service. En leveringstermijn informatie kunnen beter.
Mooi product.

Antwoord van Babyparadijsje.nl
Ik wacht al 4 maanden op mijn bestelling en er worden beloftes gedaan om men maar aan het lijntje te houden. Communicatie is uber slecht. IK ben de geen die contact moet leggen als dat überhaupt lukt. Ik krijg al 2 weken geen gehoor, niet via WhatsApp niet via Telefoon. Ik wil 0 sterren geven maar dat kan helaas niet.
En er ontbreken nog steeds delen van mijn bestelling. ONGELOFELIJK!!

Antwoord van Babyparadijsje.nl
Heb nog steeds niet alles ontvangen, en contact zoeken is ook bijna onmogelijk er wordt niet opgenomen of niet gereageerd via Messenger of whatsapp
Toen ik wilde bestellen werd er meteen gereageerd

Antwoord van Babyparadijsje.nl
Ik kan niet echt een goede beoordeling geven want ik heb de schommel trappetje basketbal en glijbaan moeten nog komen duurt wel lang vind ik … laten we hopen op het beste dat het snel eraan komt !