Babystyling Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Ik had een leuk boxpakje gezien als kraamcadeau. Getwijfeld over de maat. Toch de maat gewijzigd, nog twijfels, weer de maat gewijzigd. Maar toen vergeten het haarbandje in maat te wijzigen. Gebeld, u... Toon meer

Ik heb een eerste bestelling geplaatst bij babystyling, en daarna wat vragen gekregen. Ik heb ze gesteld en ontzettend snel antwoord gekregen en mega goede service! Echt super! Daarnaast hebben ze... Toon meer

Babystyling een van mijn favoriete merkjes. De kwaliteit is super goed! Ook na een aantal keer wassen blijft de kleur en de print heel mooi. Mijn dochtertje heeft inmiddels alle kleding wel gehad, van... Toon meer

Ik wou iets bestellen dat ik online niet direct terug vond. Ik heb dan een berichtje via whatsapp gestuurd. Vrij snel antwoord gekregen dat ik dit pre-order kan bestellen als ik dit wou. Zij heeft dit... Toon meer

1. Babykledingwinkel
  2. Kinderkleding

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Awesome babybrand for babies and toddlers♡

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer leuke shop!

Een verkeerd shirtje ontvangen maar dit werd direct opgelost. Heel makkelijk kon dit via de app.
Erg leuke kleding voor leuke prijzen.

6 oktober 2025

Leuke webshop

Prachtige baby kleertjes, goede kwaliteit. Binnen enkele dagen in huis, als er een probleem is wordt snel en vakkundig opgelost. Ik kan deze site iedereen aanraden

4 oktober 2025

Vaste klant!

Al enige tijd vaste klant; geweldig leuke outfits, goede kwaliteit en voor een eerlijke prijs! Kleding wordt tevens altijd snel verzonden. Ook de service tot heden als uitstekend ervaren.

2 oktober 2025

Super goede en fijne kwaliteit kleding

Super goede en fijne kwaliteit kleding. Goede service en altijd leuke collecties.. zowel voor m'n dochter als zoontje ligt de kledingkast vol met jullie leuke collecties. Erg tevreden altijd!

16 september 2025

Super mooi merk

Super mooi merk. Mooie kwalitijt kleding en een prachtige style.Snelle levering en goede service. De kleding blijft mooi ook na meerdere keren wassen. Mijn apsolute favoriete merk

11 september 2025

Babystyling goede kwaliteits kleding

Babystyling verkoopt leuke stijlvolle kwaliteits kleding, ook al aantal keer mystery bag gekocht en elke keer een groot succes! Kleding valt goed op maat. Ook word het snel verzonden, ik ben groot fan

4 september 2025

In een woord: GEWELDIG!

Wat een heerlijk merk is dit!

Speels, netjes en stijlvol! Onze kleine man is altijd gek op de diertjes die subtiel op kleding aanwezig zijn.
Je denkt snel, het is licht dus wordt snel vies. Gelijk even wassen en de vlekken blijven er bij ons gewoon uit!

Wij zullen hier veel gebruik van blijven maken, goede service en snelle levering!🩵💖

3 september 2025

Fijne service!

Fijne service!
Snel geleverd en mooi aanbod!
Per ongeluk een te klein maatje besteld van een sweater. Via whatsapp contact opgenomen om te kijken of de bestelling nog gewijzigd kon worden, echter bleek dit niet het geval, wat ik later ook terug las in de FAQ. Wel reactie gekregen via de app en als service een tegoedbon ontvangen om de verzendkosten van de 2e bestelling (met de juiste maat) te compenseren. Had niet gehoeven, maar wel erg fijn dat ze mee denken!

3 september 2025

Babystyling is een heel fijn merk

Babystyling is een heel fijn merk. Mooie ontwerpen, goede pasvormen en mooie materialen. Niet onbelangrijk, het blijft mooi in de was! Onze dochter en zoon dragen het met veel plezier en spelen heerlijk in de kleding van babystyling

19 juli 2025

Na 1.5 maand was een jasje wat ik had gekocht voor mijn zoontje kapot. Er miste een knoop. Via de whatsapp al gauw contact, ze geven snelle reacties en denken met je mee. Er is nu binnen een week contact al een nieuw jasje onderweg. Erg fijne service.

1 september 2025

Top service

Top service! Voor 23:00u besteld volgende dag in huis klopt, zelfs op vrijdag! Op het nippertje besteld 22:55u zie ik op m’n bank afschrift en de volgende dag is het er allemaal al terwijl het een grote bestelling is. Love it!! Moest een handtekening zetten, wat ook op het pakketje vermeld staat dus dat doen ze goed! Ik ben fan, van de service en van de kwaliteit/hoe mooi de kleertjes zijn. Al vaker besteld en blijf ik zo doen!

3 mei 2025

Super goede en snelle service

Super goede en snelle service.
Jasje gekocht dat na nog geen twee maanden drukknopen stuk van gingen,mailtje gestuurd, zeide dit mag niet zo snel stuk gaan, u krijgt een nieuwe opgestuurd, volgende dag lag er een nieuw jasje in de brievenbus.
Top,nogmaals bedankt.

17 april 2025

Hele fijne website en een super snelle levering. Mijn bestelling was binnen 24 uur bij mij thuis bezorgd. Daarbij, niet geheel onbelangrijk is de kleding ook nog eens supermooi

6 november 2024

Hallo, laatst leuke kleertjes besteld, alleen tijdens het kraambezoek precies het zelfde gekregen, retour was helemaal geen probleem.
Goede ervaring met de klantenservice.
Kleertjes zijn van een mooie kwaliteit, mijn zoon heeft het ook altijd gedragen en nog steeds echt een heel fijn merk!

11 juli 2024

Babystyling

Super leuke kleertjes voor de kids gekocht! Heerlijke stofjes en te leuke printjes. Was snel binnen dus helemaal top!

10 juli 2024

Super fijne webshop!

Super snelle levering! Al 3 jaar een blije en vaste klant voor onze kindjes en iedere keer weer verrast hoe de kwaliteit is. Ideaal om je kindjes ook matchende setjes aan te trekken

15 juli 2024

Zeer goede service.

Zeer goede service..
ik ben oma van 3 kleinkinderen..
En met zoveel plezier koop ik hier hun kleding.. de kleinste kan de kleding van grote zus aan:) dat is toch prachtig om te zien 🫶

15 juli 2024