Tijdens een avondje speuren op internet vonden we deze online winkel met de allerleukste bikini’s. Een mooie overzichtelijke site en handig bestelproces. Keurige bevestiging. En na een paar keer knipp... Toon meer

Een hele set bestelt en het antrasiet. Mooie kwaliteit, mooie kleur, voor een hele redelijke prijs. De badlakens en handdoeken van het huismerk besteld, prima, de gastendoekjes en washandjes van walra... Toon meer

Ik heb pas drie artikelen bij deze webwinkel gekocht, de bestelwijze was zeer duidelijk en efficiënt, alles verliep zeer eenvoudig en er was veel keuze en goede prijzen. Laat in de middag besteld... Toon meer

Ik heb nu voor de tweede keer besteld bij badenstrand. Ze hebben een overzichtelijke site, bestellen gaar snel en betalen kan via verschillende vormen, waaronder ideal. De producten zijn ook ten opzic... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Strandlakens zijn er in allerlei soorten en maten. Badenstrand is de webwinkels met misschien wel het grootste assortiment kwaliteit-strandlakens van Nederland. De collectie bestaat uit grote badlakens, kinder strandhanddoeken en zelfs 2-persoons strandlakens in verschillende maten, kleuren en merken. Naast de normale strandlakens kunt u bij ons ook terecht voor een grote collectie hamamdoeken, fouta's en kikoys. Dit zijn zeer dun geweven doeken met prachtige kleuren die in Kenya worden gemaakt en geschikt zijn als strandhanddoek maar ook als omslagdoek. Het voordeel van deze producten is dat ze vocht goed absorberen, snel drogen en vooral licht en klein zijn zodat ze gemakkelijk meegenomen kunnen worden. Buiten deze strandartikelen bestaat de collectie uit een breed assortiment badgoed zoals badmatten, washandjes, gastendoeken, handdoeken, douchelakens en badlakens. Wij bieden uitsluitend badlinnen van bekende topmerken zoals Walra, De Witte Lietear en Yumeko aan.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Hele fijne kleding

Hele fijne kleding, alleen een minpuntje omdat het toch nog best duur is. Maar voor zo’n goede en fijne kleding is dat ook niet het eind van de wereld

23 juli 2023

Goede ervaring

Voor het eerst hier besteld, 2 bikini’s. Helaas ontbrak bij 1 het bovenstukje. Direct gemaild en kreeg snel een reactie. Helaas was het bovenstukje niet meer leverbaar, maar de klacht is uitstekend opgelost

28 maart 2023