Mooie producten. Klein probleempje snelle reactie en oplossing. Zelfs nog op vrijdagmiddag om 17:30! Top!

Badgoed.com heeft een nieuwe start gemaakt. De nieuwe eigenaar, dhr Luc Zwetsloot steekt er alle moeite in om het te doen gelukken, nadat de vorige eigenaar failliet is gegaan en vele gedupeerde ko... Toon meer

Lees veel slechte reviews, vandaar mijn ervaring. 10 setjes washandjes besteld, werden er 5 setjes geleverd. (Levering verliep er vlot) diezelfde dag nog 2 maal telefonisch contact proberen te leggen,... Toon meer

Nieuwe eigenaar deed prachtige geste door aankoop van vorige eigenaar ( die failliet ging ) te vergoeden. ( Aankoop was betaald, maar nooit geleverd) Mooie geste en als we in de toekomst nog badk... Toon meer

1. Beddengoedwinkel

Verwen jezelf met luxe badtextiel van Badgoed.com! Van heerlijk zachte handdoeken tot elegante badjassen en badmatten – wij brengen comfort en stijl naar jouw badkamer. Sinds 1 november 2024 is Badgoed.com van Luc Zwetsloot, ook eigenaar van Beddenspecialist Verkade in Noordwijk, een familiebedrijf met generaties aan expertise in slaap- en badcomfort. Wij selecteren alleen de beste, duurzame materialen voor een luxe ervaring, elke dag opnieuw. Heb je advies nodig? Ons team helpt je graag! Ontdek het zelf en geef je badkamer een upgrade met de premium collectie van Badgoed.com.

4,5

Uitstekend

14-9-22 handdoeken e.d

14-9-22 handdoeken e.d. besteld, bevestiging zelfde dag per mail ontvangen
1wk later getracht te bellen maar niemand neemt telefoon op, gemaild en weer gebeld. Zelfde verhaal, ze reageren nergens op! Bestel hier niks want je kunt fluiten naar je geld!

28 september 2022

Wat een slechte webwinkel is Badgoed.com

Nog nooit zo'n slechte webwinkel meegemaakt!!
Eind vorig jaar een aantal sets handdoeken en washanden besteld.
Zijn na een aantal maanden volledig versleten.
Al sinds juli 2022 probeer ik een passende oplossing met de klantenservice af te spreken.
Reageren nooit op mails. En als ze een keertje reageren nadat ik meerdere mails hebt gestuurd, krijg je te horen dat zij de mail wel versturen maar het niet bij mij aankomt. Maar dat mailtje waarin ze dat beweren komt direct bij mij aan.
Nu 3 maanden verder en nog steeds beweren ze dat ze aan het wachten zijn op een reactie van de leverancier.
Maar de leverancier heb ik gesproken en verteld dat zij helemaal geen mail hebben ontvangen van Badgoed.com.
Geen zaken mee doen beste mensen.

1 juli 2022

Slechte communicatie!!

Slechte communicatie (nou ja, eenzijdige communicatie), inmiddels heb ik al 4 mails gestuurd en geen één reactie terug ontvangen. Ze werken samen met dpd (die het niet zo nauw nemen met het bezorgen) en daardoor is mijn pakket retour gegaan. Nu heb ik geen product, maar zij wel mijn geld. Eerste en laatste keer dat ik hier iets besteld heb.

10 augustus 2022

Sturen je ongevraagd 2 pakketten

Sturen je 2 pakketten. Vervolgens stuur ik 2 pakketten retour en krijg maar geld terug van 1 pakket. Refereren naar hun voorwaardes om ze in te dekken. Maar hierin ontwijken ze het probleem dat ze zelf hebben veroorzaakt. Ik heb 1 bestelling geplaatst, en zij sturen 2 pakketten. Reden van retour is: dunne kwaliteit handdoeken.

4 maart 2022

Ik probeer inmiddels al ruim 3 weken in…

Ik probeer inmiddels al ruim 3 weken in contact te komen met badgoed.nl, vanwege een klacht over een product. Verschillende mails en telefoontjes eraan gewijd, maar helaas geen gehoor. Dit laat toch wel erg te wensen over.

16 september 2021

Slecht bereikbaar

Slecht bereikbaar!
Ook bestelling in delen verzonden, waren iets vergeten .. kreeg allen washandjes eerst en daarna de handdoeken.

Vervolgens wil ik handdoeken omruilen in ander formaat.. ik wachtverbod nog steeds op en ook op het geld wat ik retour moet krijgen!!

Het is maandag en zijn telefonisch niet bereikbaar, terwijl er op t bandje wordt gezegd “bereikbaar van ma-vrij 10.00-17.00u

2 augustus 2021

Oplichting met terugsturen van…

Oplichting met terugsturen van producten. Handdoeken en washandjes besteld in twee kleuren. Voor 1 kleur was de handdoek nog niet leverbaar en bleek uiteindelijk ook niet meer te komen. Washandjes dus maar teruggestuurd. Maar geen geld terug!!! Onderstaand reactie van badgoed (geld weg en product weg!)

“Ik heb zojuist bij u even nagekeken waarom het bedrag nog niet is teruggestort.

Uw bestelling was €34,85. Omdat u de washandjes daarna geretourneerd hebt is uw bestelling onder de €30,- uitgekomen.
Hierdoor berekenen wij als nog de verzendkosten van de heenzending (zoals ook vermeld op onze retourpagina.)

Hierdoor komt het in uw geval dus uit op een terugbetaling van €0,-.”
——

Meteen na de review werd ik gebeld door badgoed.com en even flink afgesnauwd.
Regels zijn regels zeggen ze. Prima hoor, maar jullie sturen mij het retour label op na aanmelding van de retour. Jullie hadden we even aan kunnen geven dat we geen geld terug zouden krijgen omdat we dan op 29,90 uitkwamen (dus onder de 30🤣)

15 april 2021
Toon reviews in alle talen. (95 reviews)