fijn dat het budget werd gerespecteerd…
fijn dat het budget werd gerespecteerd van begin tot eind
Badkamer Renovatie Amersfoort is dé specialist in badkamerrenovaties in de regio Amersfoort. Vanuit ons adres aan Vanadiumweg 11, 3812 PX, Amersfoort (Utrecht) helpen wij particuliere en zakelijke klanten met hoogwaardige renovaties die functionaliteit, comfort en stijl perfect combineren. Met jarenlange ervaring en een team van vakmensen staat badkamerrenovatieamersfoort.com bekend om zijn oog voor detail, betrouwbare service en duurzame materialen. Onze diensten variëren van complete badkamerrenovaties tot maatwerkoplossingen zoals tegelwerk, sanitairinstallatie, loodgieterswerk en modernisering van bestaande ruimtes. Wij begeleiden klanten in elke fase van het proces – van ontwerp en planning tot uitvoering en oplevering – zodat elk project zorgeloos en volgens afspraak verloopt. Klanttevredenheid staat centraal; wij luisteren naar uw wensen, denken mee en leveren oplossingen die jarenlang meegaan. Dankzij onze transparante communicatie, eerlijke prijzen en uitstekende afwerking kiezen steeds meer klanten in Amersfoort en omgeving voor badkamerrenovatieamersfoort.com. Voor vragen of het plannen van een vrijblijvend adviesgesprek kunt u ons bereiken via +31 33 369 0664. Ontdek zelf waarom wij de vertrouwde partner zijn voor badkamerverbetering en renovatie.
Vanadiumweg 11, 3812 PX, Amersfoort, Nederland
Vraagt klanten om een review
fijn dat het budget werd gerespecteerd van begin tot eind
heel proper werk geleverd bij de tegelhoeken naast het toilet
geen enkel punt waar het niet goed ligt alles netjes vlak
in de badkamer elke dag alles opgeruimt voordat ze weg gingen
Wat opvalt is dat de douchevloer perfect afloopt richting de afvoer
Ik voelde geen verkooppraatjes bij het uitzoeken van tegels