Goede service, gelukkig had deze webshop mijn de kleur van het voegmiddel dat ik zo mooi vind al leverbaar.(pas nieuw) 1 van de weinige. Snel geleverd, maandag 17.00 besteld woensdag middag zat het... Toon meer
Eerste reactie na levering: Prima bedrijf. Ontvangen wat ik heb besteld, op tijd en in goede orde tegen een goede prijs. Tweede reactie: Helaas nu ik een probleem heb, krijg ik ze met geen mogeli... Toon meer
Begin maart hebben we 2 bestellingen gedaan. Met 1 van de 2 bestellingen is het mis gegaan in de levering (door de bezorgdienst). Het probleem is door Badpunt keurig opgelost. Telefonische bereikbaarh... Toon meer
Nergens, ook bij gespecialiseerde sanitair winkels, kon ik een kapot onderdeel van een douchedeur krijgen. Was niet te bestellen. Door Badpunt met een paar drukken op de knop had ik het onbestelbare o... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Sanitair & Tegels webshop met service
Pettemerstraat 18, 1823 CW, Alkmaar, Nederland
- 0320 262640
- info@badpunt.nl
- badpunt.nl
Product werd niet geleverd
Product werd niet geleverd ondanks in stock. Badpunt blijft al 2 weken compleet onbereikbaar hierover, zowel telefonisch als per e-mail.
Het onderdeel past goed.
Het onderdeel past goed.
Bedankt voor de snelle levering.
Levertijd max 21 dagen? Na 33 dagen nog niets gehoord!
Inmiddels ruim 33 dagen geleden tegels besteld en betaald. Nog steeds niets gehoord. Geen mail, geen telefoontje. Badpunt reageert niet op mail. Al regelmatig heb ik ze gebeld, je hebt geluk als er iemand opneemt. En dan krijg ik een verhaal over 'de groothandel' waar ik niets mee kan. Inmiddels is de verbouwing thuis begonnen, ik dacht dat ik wel op tijd was met bestellen. Nu moet ik bij badpunt helaas een schadevergoeding gaan eisen, want de kosten voor vertraagde verbouwing komen voor mijn rekening.
Zeer negatieve ervaring dus. Vooral het ontbreken van enige communicatie. Ik ben benieuwd of ik de tegels nog ooit ga ontvangen of mijn geld terug ga zien.
Heel tevreden
Heel tevreden, en snel geleverd, begin van de avond besteld en de volgende morgen om 8uur afgleverd.
Snelle en correcte levering
eenvoudig en snel
Snelle correcte levering en communicatie
Degelijke webshop
Prima afgerond, correct geleverd en duidelijk gecommuniceerd.
Uitstekende service!
Uitstekende service!
Douchedeurwieltjes besteld. Kreeg keurig uitleg aan de telefoon. Na bestelling heb ik het heel snel ontvangen. Prima service!
zeer tevreden !!!
prima spul aan te raden
douchekolom denver
douchekolom denver besteld. Toen deze arriveerde bleek dat de aansluitslangen van extreem slechte kwaliteit waren. Bij het buigen om deze aan te sluiten knikten ze dubbel en sloten daardoor de watertoevoer af. Na enkele uren prutsen naar de bouwmarkt om betere slangen. Badpunt was telefonisch niet te bereiken en via de mail kwam geen enkel antwoord of reactie zeer onbeschoft moet ik zeggen. Dus een KOUDE douche namens mij.
Ik zal zeker geen reclame maken voor dit bedrijf!

Antwoord van Badpunt.nl
groot assortiment en zeer snelle…
groot assortiment en zeer snelle levering!
Snel en betrouwbaar
Goede communicatie, snel handeling en betrouwbaar..
Snelle en goede levering