Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold Jer langt væk! Har selv været så uheldig at have valgt dem som kurator. Et forfærdeligt forløb i over tre år. Kontakt mig via FB eller Linkedin. Journalister er velkomne.

Bedrijfsgegevens

1. Advocatenkantoor
  2. Faillissementsadvocaat
  3. Arbeidsrechtadvocaat
  4. Advocaat
  5. Juridische dienstverlening

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi er et landsdækkende advokatfirma, som er specialiseret i insolvens, ansættelsesret og som forsvarsadvokat i sager om økonomisk kriminalitet.

2,7

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,7

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hold Jer langt væk

26 juni 2026

Dårlig kundeservice

Var ikke klar over, man skulle læse på trustpilot INDEN man ringede til et advokat firma. Men det skulle jeg vidst have gjort. De påstår under en telefonsamtale at de KUN står for konkursbehandlinger - men hjemmesiden er fyldt med referencer til netop det jeg skal bruge hjælp til. Samtalen varede i ca 30 sek. Ganske ubrugeligt som man andre har oplevet.

18 juni 2025

Fantastisk hjælp fra Camilla

Fantastisk hjælp fra Camilla

Camilla var en stor støtte gennem min sag. Hun var professionel, nærværende og altid tilgængelig, når der var behov for det. Kan varmt anbefale hende!

11 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fredag i vinterferien sidst på…

Fredag i vinterferien sidst på eftermiddagen, tog telefonen og ærlig om at min virksomhed ikke var moden til konkurs, men at jeg i stedet for selv burde kontakte de to største kreditorer. Den tilgang sætter jeg pris på i stedet for bare at score en hurtig sag.

14 februari 2025

Fornem rådgivningshjælp

Jeg havde brug for rådgivning / hjælp ifm min virksomhed. Fik hurtigt kontakt med advokaten og modtog ønsket info venligt, præcist og professionelt. Kan klart anbefales.

10 juni 2024

Hurtig kontakt i påsken

Selvom det var påskeferie kom jeg i kontakt med Morten Bjerregaard, jeg havde besluttet at min virksomhed skulle være klar til konkurs efter påske, for regningerne kunne ikke betale mere - god og effektiv proces.

31 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg fik udfyldt formularen og lørdag…

Jeg fik udfyldt formularen og lørdag eftermiddag ringede Morten advokaten, jeg stillede et spørgsmål og spurgte om jeg skulle give flere detaljer før at han kunne svare og det sagde han ja til.

Efter lidt forklaringer og nogle svar, siger han det kan jeg ikke hjælpe dig med og lige efter siger han nu har jeg rådgivet nok.

Jeg havde ikke bedt om gratis rådgivning, vi skulle finde frem til hvad han kunne hjælpe med og han smækkede røget på.

Enormt kynisk type, nedladende og usympatisk, jeg sagde endda jeg behøver din hjælp og betaler hvad det koster, og han smækkede røget i.

Følt mig som en taber efter opkaldet, og det var så den uforpligtende samtale.

2 maart 2024

Egenbegæring af restaurant

Efter i mange år at have drevet vores restaurant måtte vi erkender vi ikke kunne fortsætte. Vi troede det var en lang proces, men Bjerregaard Advokatfirma hjalp med at opstille en egenbegæring om konkurs og få dage senere behandlede retten sagen uden at vi behøvede at møde op. Vi er trods alt glade for at processen var kort, da det var hårdt at indse hvor stor gælden var blevet.

15 november 2023

Mit tømrer-ApS gik dårligt

Mit tømrer-ApS gik dårligt, og jeg kontaktede advokatfirmaet i weekenden, hvor de havde tid at tale. Jeg troede at man kunne sælge tingene før konkursen, men fik at vide at det kan man ikke, så jeg er glad for at jeg fik vejledning, så der ikke opstår problemer. Hjalp med egenbegæring om konkurs.

7 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God rekonstruktion af mit selskab

Jeg var parat til at melde mit selskab konkurs, men efter snak med advokaterne og henvisning til en god revisor blev der i stedet lavet en rekonstruktion, hvor to afdelinger lukkede mens en kørte videre. Det sætter jeg pris på i dag.

4 januari 2024

God tilgængelighed

Har lige haft en lang telefonsamtale med badv.dk selvom det er søndag, det synes jeg er god service. Brugbar rådgivning om egenbegæring om konkurs.

3 december 2023

Hurtig behandling af konkurssag

Da mit firma gik konkurs valgte jeg selv at indgive konkursbegæring. Jeg var varsom med beslutningen fordi jeg havde hørt at sagsbehandlingen ville trække ud i flere år. Mit konkursbo blev behandlet på 4,5 måned og hvis jeg havde vidst det, så havde jeg truffet beslutningen noget før.

2 november 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hjalp med rekonstruktion af min frisørforretning

Mine to frisørforretninger gik dårligt - troede jeg. Advokatfirmaet hjalp mig med at få styr på tallene, og at finde ud af at den ene faktisk gik godt, men den anden skulle lukkes. Det er jeg meget taknemlig for. Dog sagde de nej til at hjælpe med min mands sag om et bilkøb.

6 september 2023

Realistiske og professionelle

Mit firma skrantede i noget tid, og endelig fik jeg samlet mig sammen til at kontakte en advokat. Sammen med advokatfirmaet indså jeg, at virksomheden ikke stod til at redde, og de hjalp med at indgive konkursbegæring. Det var en god proces, og rart at komme videre.

10 juli 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Camilla Puggård er under alt kritik

Camilla er under alt kritik. Ingen samtaler med klienten inden evt retssag. Er aldrig tilgænglig på tlf, sætter sig ikke ind i tingene og aner ikke hvad hun skal gøre eller sige. Møder op 30 sekunder før retssagen starter og forbereder ikke klienten eller vidner på noget. Hvis du vil dit liv det godt så er det ikke hende du skal vælge.

10 september 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De praler af deres "evner".

De praler af deres "evner".
Har haft dem til at hjælpe i en sag, som de nævner sig selv som super til at få afværget.
Det lykkedes ikke! Til trods for at alle informationer kom frem.
Brug dem ikke.

18 juni 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.