Altijd goede service
Prachtig Hermes gekocht, altijd een topservice.
From vintage treasures to the most recent it-bags, we have your next handbag right here! Baghag is a Belgium-based webshop selling designer handbags. We offer the highest level luxury bags at the best prices. All items are 100% authentic.
België
Prachtig Hermes gekocht, altijd een topservice.
Baghag wordt geleid door een bijzonder vriendelijke en betrouwbare dame. Onlangs kocht ik er een prachtige Chanel-handtas in perfecte staat, en kort daarna verkocht ik er zelf ook een vintage Chanel-tas. Beide ervaringen verliepen uiterst vlot en aangenaam.
In de toekomst zal ik zonder twijfel opnieuw gebruikmaken van haar diensten.

Antwoord van Baghag
Zowel voor verkoop als aankoop is Baghag een aanrader! Eerlijk, goede communicatie & vlotte afhandeling. Geen slecht woord over deze zaak ❤️

Antwoord van Baghag
Ik had een fantastische ervaring met Karlien bij BagHag. Wat een gedreven en gepassioneerde dame! Haar kennis van authentieke designer tassen is indrukwekkend, ze wist meteen de juiste details te benoemen en gaf me het vertrouwen dat ik in goede handen was.
Karlien neemt echt de tijd voor je, luistert naar je wensen en deelt haar expertise op een rustige en toegankelijke manier. Je voelt gewoon haar liefde voor het vak en haar oog voor kwaliteit.
Dankzij haar hulp heb ik niet alleen een prachtige tas gevonden, maar ook veel bijgeleerd over het herkennen van echtheid en vakmanschap. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een unieke, authentieke tas en een fijne persoonlijke service.
Dank je wel, Karlien! Tot snel voor mijn volgende aankoop. 👜💫
lievelingsplek om preloved te kopen en ook te verkopen! Niet alleen heeft ze het mooiste aanbod, haar prijzen zijn correct en je ziet gewoon dat ze dit met heel veel passie doet. Daarbovenop is ze heel discreet en wist ze het voor elkaar te krijgen dat mijn man me kon verrassen op onze huwelijksdag met een unieke vintage beauty.
Karlien, Leading Lady van de vintage handtassen.
Van mijn eerste, tot (waarschijnlijk niet) mijn laatste Vintage Chanel…
Elke keer een stukje geschiedenis over de tas, hoe ze best te verzorgen/bewaren of gewoonweg te dragen ❤️!
Top service en Top handtassen 🙏🏻!
One thing is for sure, I’ll be ‘Bag’ ❤️
Ik heb al verschillende handtassen gekocht (waaronder een vintage Chanel Diana bag, Balenciaga Graffiti City bag en een nieuwe Louis Vuitton Diana bag) bij baghag en ben steeds zeer tevreden van de topservice. Ze is heel professioneel en je mag haar alles vragen. Ze staat steeds klaar om te helpen en advies te geven. Ik vertrouw niemand anders meer om tweedehands handtassen bij te kopen want enkel bij haar ben ik zeker dat ze authentiek zijn.

Antwoord van Baghag
Mijn eerste Chanel bag bij Baghag gekocht. Ik ben zeer vakkundig geholpen en ze hebben een zeer mooie vintage collectie! Raad het zeker aan.

Antwoord van Baghag
Karlien biedt niet alleen de mooiste en leukste vintage tassen aan, maar ook steeds de beste prijs!
Geen vraag of geen foto teveel!
Absolute aanrader.
BAGHAG ❤️
Onlangs ontdekte ik Baghag op Instagram en werd al snel verliefd op een handtas. Prachtige vintage handtassen die met oog voor detail, zorg en heel veel liefde worden uitgezocht. Achter dit bedrijf staat een fantastische dame die top kwaliteit bezorgd voor haar klanten. Ik ben super tevreden over mijn aankoop en raad dan ook iedereen Baghag aan! Prijs-kwaliteit en een top service. Ondanks dit geen dagelijkse aankoop is word je niet vergeten als klant en word je steeds met open armen ontvangen. Baghag kortom top top top!

Antwoord van Baghag
Al meermaals prachtige items gekocht van Baghag. Steeds met uitstekende service, items zijn in prachtige staat zoals omschreven op de site. Wanneer je zoekt achter een (vintage) item stelt Baghag je niet teleur. Eerlijke prijzen met een fijne communicatie. Maar vooral prachtige items! Baghag weet wat je zoekt en wat je nodig hebt. Wie een sterke passie heeft voor vintage items hoort zeker thuis bij Baghag. Steeds met TOP service maar vooral met de meest perfecte items! 10/10

Antwoord van Baghag
Snelle verzending, goede afhandeling, snelle feedback bij vragen. Tas was in topstaat zoals beschreven op de website. Goede omschrijving en foto’s. Ik ben fan!

Antwoord van Baghag
Ik kocht en verkocht al enkele handtassen via Baghag en ben zeer tevreden over de vlotte service. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar vintage designer handtassen!
Mooie en kwaliteitsvolle handtassen, nagekeken door een echte kenner! Heel klantvriendelijk en goede service.
Al een paar heel mooie tassen gekocht! Ben er super blij mee! De communicatie verloopt altijd heel vlot. Absolute aanrader als je op zoek bent naar prachtige designertassen!
Net eerste handtas gekocht bij Baghag en wat voor één! :) de koop ging erg vlot en was meteen in orde. Geweldige service! Zeer leuk aanbod en vooral erg betrouwbaar! Een echte aanrader voor iedere liefhebber van designerhandtassen!

Top Top Top
De mooiste designerbags aan betaalbare prijzen!
Bij Baghag is er altijd een mooi aanbod van prachtige vintage designer handtassen, die van zeer goede kwaliteit zijn en voor een zeer schappelijke prijs.
Je mag ook altijd zeker zijn dat het echte designer handtassen zijn die met een passie geselecteerd zijn. Ik heb er al meerdere gekocht bij haar en ben er altijd zo blij mee. Ik blijf terug komen voor meer!