Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde från Bakecake för första gången och är verkligen nöjd! Produkterna är av superbra kvalitet och leveransen var mycket snabbare än jag trodde. Allt var noggrant förpackat, vilket jag verkl... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

SUPERBRA kundservice. Köpte Bride Tribe sashes. Dom var i jättedålig kvalitet, som papper bara så de gick sönder direkt. Hade önskat att butiken haft koll på kvaliteten på produkterna. Det som ä... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Väldigt dålig service!! Fick inte min produkt. Mailade dem. Fick mail att de skickar igen, men varan kom inte. Jag fick betala ändå via klarna, fast 148 kr efter att bake a cake dragit av 99 kr för de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är otroligt nöjd med mitt köp av chokladformar. Kundservicen var både hjälpsam och professionell – verkligen serviceminded från början till slut. Jag fick snabb och tydlig hjälp med mina frågor, o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bakkerijbenodigdheden winkel
  2. Kookwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos oss på BakeCake finner du ett brett sortiment av bakformar men också andra bakredskap och bakprodukter till tårtdekorering. För det där lilla extra. BakeCake karakteriseras av inspiration, kreativitet och förmånliga priser. För att möta varje hobbybagares och tårtkonstnärs behov och önskan.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fantastisk förbättring!

Jag har varit en trogen kund hos Bakecake under en längre tid, och jag är glad att kunna dela med mig av hur mycket servicen har förbättrats sedan det nya teamet tog över. Skillnaden är som natt och dag! Tidigare hade jag flera utmaningar med försenade leveranser och inkonsekventa leveranstider, vilket var ganska frustrerande. Men alla dessa problem känns som ett minne blott nu.

Allt har blivit otroligt effektivt och kundfokuserat. Det första jag märkte var de snabba leveranserna av mina beställningar. Inga fler oroliga väntetider och undringar om när mina läckra godsaker skulle anlända. Nu levereras allt enligt schema, och ibland till och med tidigare än förväntat!

Det som imponerar mest på mig är nivån av kundservice. De är inte bara lyhörda utan bryr sig också verkligen om kundnöjdheten. Alla frågor eller bekymmer jag haft har besvarats snabbt och professionellt. Det är uppenbart att det nya teamet värdesätter sina kunder och strävar efter att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen.

Kvaliteten på produkterna har alltid varit förstklassig, men nu är hela processen från beställning till leverans sömlös. Webbplatsen är användarvänlig, vilket gör det enkelt att lägga beställningar, spåra leveranser och till och med kommunicera med kundservice vid behov.

Jag måste berömma teamet för deras engagemang för att vända saker och ting. De har framgångsrikt skapat en tjänst som inte bara är pålitlig utan också en fröjd att använda. Jag är mer än glad att fortsätta stödja Bakecake och rekommenderar dem varmt till alla som letar efter en fantastisk bageritjänst.

Tack, Bakecake, för den enastående förvandlingen och den exceptionella servicen. Fortsätt med det fantastiska arbetet!

12 juli 2024

Inte fått min produkt ÄN

Beställde en chokladform för ca 3 veckor sen. Inte fått hem det än. Fick maila några gånger och sedan få svar att dom skickar på nytt. Gör rätt första gången istället. Ser här i flödet att jag inte är den första som har samma problem.

20 mei 2024

Nöjd kund

Snabb leverans. Bra utbud. Låga priser. Trevlig kundtjänst. Nöjd kund. Återkommer.

2 december 2023

Utebliven leverans, noll kommunikation

Beställt två uppsättningar muffinsformar. Endast den ena har levererats fast båda står på följesedeln. Ingen förklaring om varför den ena inte levererats. Har mailat x flera utan svar tillbaka. Tyvärr första och sista köpet hos Bakecake.

4 december 2023
Logo Bakecake

Antwoord van Bakecake

Hej Camilla!

Tack för din feedback! Vi beklagar djupt den besvärliga situationen du har stött på och den otillfredsställande servicen du upplevt. För det första vill vi tacka dig för att du tog dig tid att kontakta oss om problemet med din beställning och den uteblivna muffinsformen som fanns med på följesedeln. Vi har krediterat den saknade varan och beklagar att det tog längre tid än förväntat för dig att komma i kontakt med vår kundtjänst. Detta är inte standarden på BakeCake, och vi beklagar för eventuella olägenheter som detta kan ha orsakat.

Vi uppskattar åter igen din feedback och ser den som ett tillfälle att förbättra våra interna processer för att undvika liknande situationer i framtiden. Vi hoppas att du ger oss en chans att återvinna ditt förtroende och visa den exceptionella kundservice som vi strävar efter. Vänliga hälsningar

Bästa Bakecake

Bästa Bakecake! Alltid snabb leverans och fantastiskt bemötande! När det blev en miss i senaste beställningen skickades nya produkter ut omgående, aldrig något krångel!

10 december 2022

Bra service!

Snabb leverans, varan var mycket bra och ett extra plus då jag fick väldigt snabb och fin hjälp från deras kundservice med ett problem som egentligen var bortom deras kontroll.

Stort tack!

5 december 2022

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.