Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kundeservice og hurtig betjening. Bestilte et cover der var sat meget ned i pris, der stod på hjemmesiden at det grundet at coveret sad stramt på telefonen. Tog chancen og købte det, det passed... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig super god service. Bestilte et ur hos Balar.dk som desværre blev defekt en måned efter jeg havde købt det. Jeg skrev derefter til Balars kundeservice om de defekte ur, og efter lyn hurtig r... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fik det forkerte leveret (dog hurtigt) og skrev straks en mail - da dette er fremgangsmåde ifølge deres hjemmeside... Dog skriver de at man kan bruge char-funktionen som IKKE findes... Og ri... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kundeservice der yder ekstra. Jeg har købt et AI fuglehus fra BALAR.dk Og har været meget tilfreds med produktet. Da der dsv kom en fejl i kameraet på fuglehuset, blev dette hurtigt sendt... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  2. Elektronicawinkel
  3. Kantoorbenodigdhedenwinkel
  4. Kantoorbenodigdheden winkel

Geschreven door het bedrijf

Balar.dk er en del af distributørvirksomheden BORN Nordic ApS, der holder til i Odense. Som distributør har vi adgang til et stort udvalg af produkter fra mange forskellige leverandører rundt omkring i verden. Vi køber altid store partier hjem til lager, hvilket giver os muligheden for at tilbyde attraktive priser til dig på balar.dk.

4,4

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,4

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hurtig levering til pakkeshop

Hurtig levering til pakkeshop. Det er en julegave, så jeg ved ikke om produktet er godt.
Dejlig med email og sms information 😊

18 december 2023

Hej Linda

Tak for de 5 stjerner.
Jeg håber vedkommende bliver glad for julegaven - god jul.

18 december 2023

Hej Hanh

Tak for de 5 stjerner.
Dejligt du havde en god oplevelse hos os. Håber vi ses på shoppen en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Modtog desværre den forkerte vare

Modtog desværre den forkerte vare, men efter at have snakket med kundeservice gik det stærkt … de bad mig returnere varen ( som de betalte ) og ville selv samme dag sende mig den rigtige vare. Og dagen efter kunne jeg så hente den vare jeg havde bestilt … Tror aldrig jeg har oplevet så god en service !!!!!!

11 december 2023

Hej Karina

Mange tak for de 5 stjerner.
Jeg er glad for vi kunne rette op på vores fejl hurtigst muligt, og at du har haft en god oplevelse trods den forkerte vare til at starte med.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Levering fra dag til dag

Levering fra dag til dag! Prima!

8 december 2023

Hej Klaus

Tak for de 5 stjerner - vi går meget op i at kunne levere hurtigst muligt, så det er dejligt du har haft den oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bum bum havde uret dagen efter

Bum bum havde uret dagen efter. Hurtig levering. God pris.

1 december 2023

Hej Steffen

Sådan - kort og godt!
Mange tak for anmeldelsen - håber du bliver glad for produktet.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God kvalitet

Det det gik okay hurtigt og det kom i god kvalitet

30 november 2023

Hej Jannick

Tak for den fine anmeldelse.
Sig endelig til hvad vi kan gøre for at få 5 stjerner.
Skriv til info@balar.dk - vi sidder klar til ros, kritik, feedback og spørgsmål, og vil rigtig gerne høre hvordan vi kan få den sidste stjerne.

super duper 1

3 november 2023

Hej Bo

Tak for de 5 stjerner - er glad for du havde en god oplevelse hos os.

Rigtig god service

Fik købt en forkert vare og havde pengene tilbage på min konto 2 dage senere. Rigtig god service.

6 oktober 2023

Hej Carsten

Mange tak for de 5 stjerner trods den uheldige start. Er glad for vi hurtigt fik rådet bod på det.
Ønsker dig en rigtig god dag.

Godt godt godt

16 september 2023

Hej Christian

Jeg er glad for du har haft en rigtig god oplevelse hos os.
Mange tak for de 5 stjerner.
Ønsker dig en god dag - håber vi ses på shoppen igen.

Tobias, Powerbanken.dk

Meget hurtig ekspedition

Meget hurtig ekspedition. Ret god hjemmeside med lave priser

30 augustus 2023

Hej Brian

Mange tak for de 5 stjerner.
Dejligt at høre du synes om priserne og ekspeditionen - det er 2 af vores vigtigste felter, så det er fedt at vi lever op til det.

Den gør livet nemmere

Den gør livet nemmere, og skal ikke spekulere på stikkontakter ... når solen bare skinner lidt ...

19 augustus 2023

Hej Jan

Dejligt at høre du er glad for produktet. Kontakt os endelig, hvis der skulle opstå det mindste.
Ønsker dig en rigtig god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og personlig kundeservice og hurtig…

God og personlig kundeservice og hurtig levering. Produktet er som forventet.

18 augustus 2023

Hej Søren

Dejligt at det hele levede op til forventningerne, og at vores kundeservice var behjælpelig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt at bestille og hurtig ekspedition.

Nemt at bestille og hurtig ekspedition.
Levering var hurtig, men det er jo ligesom udenfor deres ansvarsområde. Så det de kunne gøre ved og påvirke, 5 stjerner.

10 augustus 2023

Hej Jannick

Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for at du havde en god oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Let bestilling og hurtig levering

10 juli 2023

Hej Flemming

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for vi kunne levere hurtigt og at du havde en god oplevelse.
Ønsker dig en god sommer.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Betalt for hjemmelevering

Pakken kom hurtigt - men jeg havde bestilt og betalt for hjemmelevering, men pakken blev alligevel sendt til et posthus, selvom jeg var hjemme hele dagen. Jeg forhørte mig hos GLS som skrev, at de fået at vide, at pakken skulle sendes til et posthus. Det er bare lidt irriterende at give 39 kroner for hjemme levering, som jeg alligevel ikke fik.

15 juni 2023

Hej Emilie

Øv - det er meget beklageligt.
Det har været en fejl fra vores side.
Jeg har sendt dig en mail - tjek venligst din indbakke.

TOP service

Hurtig levering. Efterfølgende valgte jeg at returnere varen, og fik top sød og venlig hjælp fra Tobias. Dagen efter jeg havde sendt pakken, kunne jeg se refundering af penge allerede var på vej.

7 juni 2023

Hej Iben

Tak for den fine anmeldelse og de søde ord.
Er glad for jeg kunne hjælpe.
Ønsker dig en rigtig god sommer.