1. Badmodewinkel

Meer dan een Badjas. Balboa maakt luxe bamboe loungevesten voor heren, dames en kinderen. Zijdezacht, super stevig en prachtig afgewerkt. Balboa wordt de badjas van de toekomst genoemd vanwege het innovatieve design, gemaakt om maximaal mee te chillen. Met ruime capuchon en rits. Verkrijgbaar in vele kleuren.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Super gave badjassen

Super gave badjassen! Zoveel mooier dan andere merken. Je kan met deze gewoon zelfs even de honden uitlaten ;) als vest aan ook dat staat super leuk! Of gewoon open over je pyjama! Het zit heerlijk! Ik heb er eentje kado gedaan voor mijn broer en schoonzus en mijn moeder en uiteindelijk ook eentje voor mijzelf ;)

De klantenservice is ook top! Reageren super snel en zelfs in weekend. Wil je de maat ruilen geen probleem! Gaat super snel! Heel blij mee!

Van de winter bestel ik de langere versie ;) en als kado ook weer een andere kleur voor mijn familie van de winter ;)

1 mei 2026

Dit is echt de beste badjas die ik ooit…

Dit is echt de beste badjas die ik ooit heb gehad! Ik wil echt geen andere meer :) ik ben een dame met een maatje meer dus het is niet makkelijk om eentje te kopen die echt goed past, maar deze Balbao badjas zit echt als gegoten! Ik draag maatje 48 en dit is echt goed ruim. Ik heb alvast de lange versie en de slippers op mijn verjaardagslijstje / kerstlijstje gezet. Ik heb nu de korte versie gekocht voor de sauna🥰🤗

7 februari 2026

Mouwen te strak

Mooie, goed afgewerkte badjas maar helaas zitten de mouwen te strak op mijn bovenarmen. Ik heb confectiemaar 44 en heb dit probleem nooit bij blouses,truien o.i.d.

12 januari 2026

Zeer goede kwaliteit

Gister besteld, vandaag ontvangen. Geweldig, zacht, zo comfortabel om in weg te kruipen. Hele goede kwaliteit!! Aardig persoonlijk kaartje erbij geleverd, mooi verpakt id doos, veel meer dan een badjas, mooie kleur!

10 mei 2025

Top service

Top service! Badjas kwam mooi verpakt aan met een persoonlijk kaartje. Mooie kwaliteit. Ruilen voor een andere maat was geen probleem en de communicatie verliep heel snel & behulpzaam.
Ik schrijf niet vaak reviews maar ik waardeer deze klantvriendelijkheid! Bedankt!

8 februari 2025

Fijne snelle levering. Top product

Fijne snelle levering. Hand geschreven kaart erbij. Hand geschreven verzend etiket. Alles top verzorgd. Het product voldoet aan alle verwachtingen. Een super mooie fijne badjas. Wel duur, maar zijn geld meer dan waard. Ben erg tevreden. Ik ben de laatste tijd nogal in 'chinese website' gestonken. Dus was ik wantrouwig. Ook met Trustpilot reviews. Maar deze wilde ik graag schrijven!

4 oktober 2024
Logo Balboa

Antwoord van Balboa

Bedankt Johan voor deze goede review! Veel plezier van je Balboa. Groet Robin

Vaderdag cadeautje Heb voor vaderdag van mijn vrouw een…

Heb voor vaderdag van mijn vrouw een balboa badjas gekregen. Deze kwam in eerste instantie in de verkeerde kleur binnen. Maar zonder problemen werd er een andere kleur verstuurd. Een super service . Maar wat een super fijne badjas. Fantastische pasvorm en heerlijke kwaliteit. Heerlijk met rits en fijne manchetten. Ik weet nu wat ik mijn vrouw ga geven voor haar verjaardag. Superrrrrrrr👍🏻😉 dikke duim voor Balboa

16 juni 2024

Super snel geleverd en goede kwaliteit

Gisteren bestelling geplaatst en vandaag ontvangen.
Mooi verpakt, ziet er goed uit en voelt echt heel zacht.
M'n Balboa is lekker warm en erg fijn voor de zondagochtend op de bank. :-))

Keep up the good work Balbao.nl

13 november 2021