Wat een oplichters! Kreeg kleding van waardeloze kwaliteit geleverd. De maten vallen kleiner uit dan de standaard maten. De knopen en knoopsgaten aan de verkeerde kant aangebracht enz. Na 1x mail co... Toon meer
Bestelling komt maar niet, er wordt niet meer gereageerd op emails, inmiddels lopen de kosten bij Klarna op, vandaag gezien dat site niet meer bestaat en emailadres ook niet. En Klarna zegt niks te ku... Toon meer
Mooie fotos van prachtige truien op de website.... na het uitpakken bleek het bij lange na niet wat de fotos suggereerden. Retourkosten 20.50 euro! Prulspul verkopen met mooie prachtige fotos op hu... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Goede en snelle afhandeling van mijn klacht
Na het indienen van een klacht betreffende de kwaliteit van mijn bestelde trui is deze klacht binnen 1 dag afgehandeld en heb ik mijn geld terug gekregen.
Wat een nepperij is dit
Wat een nepperij is dit. Je bestelt een trui, denk je, maar in werkelijk een slechte kwaliteit t shirt en daar betaal je dan de hoofdprijs voor. Terugsturen kost bijna net zoveel als je ervoor betaald hebt, dus geen optie!!
Oplichterij van de eerste orde!!!
1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel. Een mooie trui volgens foto. Wat krijg je een flut shirt.
Wat een oplichterij is dat.
Mensen bestel niks bij dit bedrijf.
niet kopen
je ziet een mooie kabel gebreide trui maar krijgt een bedrukt afscheurlijk t shirt
en je kunt het niet terug sturen want dat kost meer dan het houden
wat een k.u.t site
je krijgt ook geen adres
koop hier nooit iets ik ben genaaid door balindo
Gewoon verkopen wat ze laten zien
Gewoon verkopen wat ze laten zien. En niet terug sturen naar weet ik veel terwijl ze in Schiedam zitten. Maar goed dat ze het adres geheim houden vieze oplichters.
Eén ster is echt teveel, malafide site
Eén ster is echt teveel! Wij kregen 3 kledingstukken, slechte kwaliteit heel dun en synthetisch. Wilden retour sturen, maar kregen te horen dat het “uitverkoop” was of “koop met hoge korting”.
Gelukkig hadden we via Klarna achteraf betalen!(maar je blijft bij hun betalingsplichtig!!!!!)
Ondertussen gemaild dat iedereen in Nederland 2 weken recht van retour heeft!!! …kregen 50% korting, maar geen retourticket! Nog 2 keer gemaild, maar nu ook met cc naar Klarna én consumentenbond ( gaf voorbeeldbrief).
Toen ineens mail terug dat er grote fouten zijn gemaakt. Ik kan het terugsturen naar 😳……..China!!!vanwege duurzaamheid maar één magazijn.🤣🤣PS als je iets bestelt, bestellen zij het bij een bedrijf in China.
Balindo is trouwens gestolen naam van een eerdere Nederlandse gesloten website. De beheerder(Balindo.nl is nog zijn website) wordt overladen met klagers.
Inmiddels ligt er een onderzoek bij Klarna(op de site van Balindo staat Klarna er niet meer bij!!!!👍)
Ook zijn er veel meer bedrijfsnamen bekend die ook zo werken. Kijk altijd of er een Nederlands adres én telefoonnummer bij staat. Zo niet , NOOIT IETS BESTELLEN!!!!
Ik vind 1 ster nog teveel
Ik vind 1 ster nog teveel ik had een warme wollen trui met leer op de mouwen besteld en wat krijg ik een dunne glimmende trui zonder leer bestel hier dus ook nooit weer
Een trui besteld bij Balindo,deze komt…
Een trui besteld bij Balindo,deze komt niet overeen met de bestelde trui.
Wil deze retourneren, 3x een mail gestuurd en nooit geen antwoord gekregen.SCHANDALIG.
Dus bestel nooit meer iets bij BALINDO.
Ten eerste de levering veel later dan…
Ten eerste de levering veel later dan vermeld. Excuses dat ze veel bestellingen hebben. Daarnaast bestelde jurk wijkt totaal af van het beschreven en getoonde. Kleur komt niet overeen en materiaal al helemaal niet. Wat een spijt heb ik dat ik bij hun hen gekocht. Nooit meer
Na lang wachten eindelijk verkeerde jurk binnen
Na lang wachten eindelijk verkeerde jurk binnen. Lijkt helemaal niet op de jurk die ik besteld had. Kwaliteit ook bagger. Helemaal enge nylon. Ik heb ze gemaild of ik retourneren. Ben bang van niet. Ik moet nog betalen via klarna afwachten maar. Maar mijn advies koop hier niet wat een troep.
Waardeloze producten
Waardeloze producten, verkeerde, kleur, verkeerde maat, verkeerd model. Goedkope troep, oplichtersbende, niets bestellen hier!
Dropshipper, slechte ervaring
Dropshipper.... Bevestiging met track &trace vanuit China, maat niet realistisch en model lijkt er zelfs niet op.... Zeker NIET aan te bevelen
Schandalig
Schandalig. Adverteerd met mooie plaatjes waarbij de realiteit gewoon bagger is. Het beleid omtrent retourneren naar China slaat ook alles. Hier wordt niets over gezegd in het verkoopverhaal. Dus...let op. NIETS BESTELLEN BIJ BALINDO!!!
Lelijkste kersttrui ooit...…
Ik bestelde hier een trui die erop de website ontzettend mooi uitzag... Na 4 weken kreeg ik de trui eindelijk toe. Het is echter de lelijkste trui die ik ooit zag. Op de website leek de trui te bestaan uit verschillende soorten stofjes, in het echt is het daar slechts een fotoprint van. Gelukkig ga ik binnenkort naar een foute party!
Tevreden
Toen ik deze reviews las had ik spijt van mijn bestelling. Toen de top eenmaal binnen was totaal geen spijt meer. Mooie top en met een aantal werkdagen binnen. Ik kreeg via de mail steeds updates over mijn bestelling. Misschien heb ik geluk gehad Maar ik ben er enorm blij mee👍🏻
LET OP-----LET OP_____LET OP_____LET OP
LET OP-----LET OP_____LET OP_____LET OP
KOOP hier NIKS.
Betalen maar GEEN levering
Glitter top besteld
Glitter top besteld, nu 5 weken later nog niets ontvangen!
Absoluut nooit iets bestellen bij Balindo!!
Na meerdere e mails vandaag de top ontvangen, helaas totaal andere kleur als besteld en veel te klein.
Retour moet voor eigen rekening naar China…..
Kosten bijna €20,-.
Gekozen voor geld terug, dit bleek slechts 10% van het aankoopbedrag te zijn.
Schandalig, uiteindelijk dus betaald voor niets.
Vooraf had ik Balindo bekeken, en alles leek gewoon in Nederland te zitten. Postadres, e-mail etc.
Pas na bestellen bleek dat het toch uit China komt.
Niet kopen aub!
2 truien besteld, wat een mooie , op de foto dan! In het echt prul en na wat heen en weer gemail ook niet terug kunnen sturen, moest gewoon betalen voor nepadvertentie, slechte kwaliteit en nog slechtere service.
Groene glimmerlove elegante blouse…
Groene glimmerlove elegante blouse besteld: na 3 weken geleverd, maar lijkt in niets op de foto. Slap, nylon stofje enpast ook niet mooi aan.. Een foto van de blouse kan je plots ook niet makkelijk meer terugvinden. Speciaal. Dikke tegenvaller...
1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel , maanden geleden 3 bestellingen geplaatst , geld weg , nog steeds niets ontvangen , afzetterij , schande dat FB dit toelaat om advertentie te plaatsen in oktober kersttruien besteld , zal ze misschien bij Pasen hebben , ALS IK ZE ZAL KRIJGEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!