Konstant längre leveranstid än utlovat. Lagersaldo som inte stämmer överens med verkligheten. Men bra priser som gör att man återkommer. Men det finns goda potential för förbättring.
Lees wat reviewers zeggen
Beställda enligt hemsidan innan den 16 december för att vara säker på att julklapparna skulle hinna fram innan jul. Har maiatl2 gånger, inget svar och nu ser jag på alla andras omdömen att det verka... Toon meer
Så dåligt! Beställde barnens julklappar den 9/12 för att vara säker på leverans innan jul och det har inte kommit än ! Inte går det att få tag på kundtjänst heller! Köp aldrig nått härifrån då man int... Toon meer
Beställde JULKLAPPAR!! och lovades att leveranstiden skulle vara 2-5 dagar. Idag den 22/12 (10 dagar efter beställning) har klapparna ej dykt upp. Verkar inte som att paketet lämnat lagret!! Andra för... Toon meer
Varnar för att beställa varor från …
Varnar för att beställa varor från Bamba under någon form av rea eller inför jul. Räkna inte med att få dina varor på några veckor, och räkna inte heller med att kunna tala eller få skriftlig kontakt med någon i kundtjänsten angående ditt ärende. Oacceptabelt.
Fruktansvärt!
Jag beställde en vara på black friday via cdon. Men det var tydligt redan från början att bamba skulle levera varan. Efter två veckor utan någon information trots en bekräftelse på att varan skickats och tom ett kollinummer fick jag. Jag ringde först till bamba som hänvisade till cdon. Där fick jag till svar att bamba hade hanterat min order och att jag snart skulle kunna söka på kollinumret. En vecka till går, då får jag plötsligt ett Mail från cdon att min order hos bamba är cancellerad. Nu är varan slut överallt online och min son blir utan en efterlängtad julklapp. Aldrig någonsin kommer jag rekommendera den här butiken till någon.
La en beställning under black friday …
La en beställning under black friday och har nu 2,5 veckor senare inte fått några varor. Beställde b.la adventskalendrar, barnen frågar varje dag när de kommer. Fick ett mail att de hade mycket att göra och det enda de kunde garantera är att de kommer innan jul. Fick dock erbjudande om att avbeställa allt men hade inte kunnat drömma om att det skulle ta så här lång tid. Tycker de borde varit mer förberedda för black friday eller skrivit något på sidan att det blir MYCKET längre leveranstider. Vet flera som inte fått sina varor. De har i alla fall svarat på mitt mail men kan fortfarande inte ge några besked om när varorna kommer.
Väldigt dyrt och 49 kr i frakt ovanpå …
Dyrt och 49 kr i frakt ovanpå det höga priserna. En JoJo Siwa rosett från Bamba kostar 179 kr, tre (3) finare rosetter med frakt kostar 199 kr med frakt från Clairs.com.
Okej
Bra sida med bra produkter. Enda jag har att kommentera är att man som kund får stå för returen och fixa med allt själv. Kommer inga returpapper med i beställningen som dom flesta andra sidor har..
Bra utbud och snabb leverans
Jättenöjd!
Bra utbud, bra priser och snabb leverans även vid högtryck som black friday då jag la min beställning.
Bra & pålitliga
Inte alltid billigast & har inte alltid de leksaker man söker men fri frakt & trevligt bemötande uppväger.
Mycket bra
Fri frakt för tusan! Bra priser på sina produkter och bra utbud. Snabb leverans och guld att få ett handskrivet litet meddelande på packsedeln. Mycket trevligt koncept!
bamba är ok men undvik klarna alternativet
Bamba är ett helt ok företag men de använder Klarna för betalningar
Undvik Klarna!
Google vad folk tycker om dem
I mitt fall fick jag ingen faktura - sedan lämnade de en till inkasso under julhelgerna!
Klarna är ett ski...bolag och det är det många som tycker på google.
Kolla tex vad SVD skriver om dem.
Kanonbra!
Bra priser! Hade lite strul nu inför julen med fel lagerstatus och kommunikationsfel med Klarna, men allting löste sig.
Måste passa på att ge en stor eloge till de som jobbar på kundtjänst, båda personerna jag pratade med i telefon var väldigt vänliga och gav en service som många andra företag borde ta efter! Rekommenderar Bamba.se starkt!
Super!
Bra priser, snabb levering och en av de bästa och trevligaste kundservice jag mött på inom e- handel! Rekomenderas varmt!
/ Ewylina
Bra butik, bra sortiment bra priser
Allt var bra i butiken. leveransen kom i tid och var väl paketerad. Alltså inga konstigheter överhuvudtaget. Rekommenderas!
Kanonservice och bra priser!
Den trevligaste kundservice jag har stött på! Ofta lägsta pris dessutom! Har handlat flera gånger, klockrent varje gång.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.