Vil fraråde alle, at handle fra denne side. Personen bag firmaet ejer også boligminister.dk Købte et el løbehjul hos boligminister.dk har aldrig hørt fra dem eller set nogle kvittering eller ordre... Toon meer
Hvis du går op i ekstra god kvalitet og bæredygtighed, så er Bambii lige noget for dig! Jeg er så positiv overrasket over hvor lækre produkterne er, og hvor behagelig de er i forhold til så mange andr... Toon meer
Jeg var lidt skeptisk overfor at bestille herfra, da der ikke var nogen anmeldelser på Trustpilot, men jeg må sige, at jeg er mere end tilfreds med min bestilling. Alt klappede bare - hurtig leverin... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Bæredygtigt bambustøj, der sikrer dig maksimal komfort og en kompromisløs kvalitet i din hverdag. Vores produkter er temperaturregulerende, svedabsorberende og har en naturlig antibakteriel effekt - dette fjerner eventuelle lugtgener efter brug og er velegnet til personer med følsom hud.
Denemarken
- info@bambii.dk
- bambii.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Vil fraråde alle
Købte et el løbehjul hos boligminister.dk har aldrig hørt fra dem eller set nogle kvittering eller ordrebekræftelse på køb, der er kun trukket et beløb på min konto med navn "bambii.dk"
Manglende levering og kommunikation
Jeg bestilte og betalte for seks par underbukser, men fik kun leveret tre. Efter 12 dage og fem mails har jeg intet hørt fra bambii.dk.
Underbukserne er gode, men tvivlsom forretning.
Lækker kvalitet
Har været meget tilfreds med den hurtige levering af mine nye Airforce 1
Super kundeservice
Super kundeservice, hurtig levring - skønne økologiske produkter♻️
Bedste strømper jeg har haft
Bedste strømper jeg har haft! Kæmpe anbefaling
De er dejlige at have på så må vi se…
De er dejlige at have på så må vi se hvor slid stærk de er.
De bedste strømper jeg nogensinde har…
De bedste strømper jeg nogensinde har haft🧦De er super bløde og virkelig lækre at ha på. At de er miljørigtige er et stort plus for mig☘️
Skønne footies og super hurtig levering
Super lækkert koncept
Super lækkert koncept - hurtig levering og virkelig god kvalitet.
Kan klart anbefales!
Virkelig behageligt undertøj.
Er overrasket over hvor behagelige deres bambusunderbukser er. Kan klart anbefales og samtidig støtter man godt dansk iværksætteri.
Best product ever
Best product ever! Both practical and luxurious. Double thumbs up, approved
Er stor fan af deres strømper! Derudover var leveringen super hurtig. Helt klar pengene værd :-)
Super god kvalitet og hurtig levering!
Fantastiske strømper
Fantastiske strømper, ingen svedlugt på hverken fødder eller i sko efter brug, super pasform og er yderst behagelige at have på. Jeg har købt bamusstrømper andet sted før, men hver gang jeg tog dem af, var der fnuller overalt og samtidig sad de ikke ordenligt fast. Stømperne fra Bambii sidder ordenligt fast på hælen grundet silikone i hælen og der er ingen fnuller. Kan kun varmt anbefale bambii's strømper
Lees meer over geverifieerde reviews.