Bestellen ging goed, levering duurde lang via DPD. Vooraf vroeg ik speciefiek naar de oudheid van de banden, kreeg dit ook op mail : Belangrijk om te weten: Bij ons gelden banden tot 2 jaar oud... Toon meer
2 weken heeft het geduurd voordat de banden eronder konden worden geplaatst. (wel paasdagen en goede vrijdag ertussen) Bovendien lastig om een statusoverzicht te krijgen. Die moet je per mail aanvrage... Toon meer
Productiedatum banden iets aan de oude kant (ca. 1.1/2 jaar). Recente datum is voor vouwwagenbanden wel belangrijk. De door mij opgegeven garage voor de bandenwissel, kon deze banden niet op druk kri... Toon meer
Het bestellen gaat prima. De prijzen zijn concurrerend, maar de levertijd en de track and trace info is waardeloos. Vrijdag besteld en anderhalve week later pas op maandag geleverd waarbij GLS pas op... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Banden tegen lage prijzen in de band Guru - banden-guru.nl. Zomer, all-season of winterbanden sterk verminderd online kopen in hoge kwaliteit als een restpost.
Duitsland
- banden-guru.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Bestellen ging goed
Bestellen ging goed, levering duurde lang via DPD.
Bij ons gelden banden tot 2 jaar oud als nieuw. Dit is een gangbare standaard in de branche.
Jammer dat de DOT 1222 is, en als je ze hierover mailt krijg je geen enkel anwoord retour.
Ondertussen meerdere malen gemaild. Ze willen compenseren maar dan opeens moeten de banden ook retour binnen een dag terwijl ze weten dat ze gemonteerd zijn!
De juiste band keurig geleverd.
De juiste band keurig geleverd.
Moest een echt reservewiel hebben omdat ik alleen zo'n reparatie setjes in de kofferbak heb. Als je een klapband hebt is dat waardeloos. Dus bij bandenguru de juiste band besteld en laten monteren op een geschikte stalen velg. Na een week werd hij geleverd. Top!
Snel besteld en prima aflevering
Snel besteld en prima aflevering. Enige wat echt beter moet is het volgen van de bestelling.
Zeer vlotte levering van prima…
Zeer vlotte levering van prima kwaliteit banden.
Waardeloze klantenservice
Eind december een set all season banden besteld. Deze zijn begin januari geleverd. De banden hebben een DOT code 110 WH. Dat is opmerkelijk omdat DOT codes voor zover ik weet uit vier cijfers horen te bestaan. Een hele week geprobeerd om de klantenservice van Banden Guru te bereiken om te vragen wat de productiedatum van deze banden is. Telefonisch ben je nummer 122 in de rij, na 10 minuten wachten nog steeds nummer 122. 😡 Via de mail zijn ze ook niet bereikbaar omdat je niet langs Captcha komt. 🤬 Kortom, is je bestelling in orde dan is er niets aan de hand. Maar heb je een vraag oid en wil je contact met de klantenservice, dan begint de ellende. Waardeloos 👎
Een band had een fabrieks fout waardoor…
Een band had een fabrieks fout waardoor die op de wang van de band lek was.
Ik moest een video opsturen en kreeg een nieuwe band.
Echter achter af leek dat het middels reclamatie formulier een nieuwe band moest worden geleverd en niet via een video.
Daarbij bleek ook dat de oude band retour moest.
Allemaal niet zo erg, echter de oude band was achtergebleven bij het demontage bedrijf en kon niet meer retour.
Dan sturen ze je doodleuk als nog een factuur dat noemt men service. 👎🏻👎🏻
Ik heb het wel 4x per mail aan ze uitgelegd maar ze willen niet luisteren ze geven het gewoon uit handen aan een incassobureau.
Vriendelijke bedrijf die Banden Guru 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Ze maken gewoon van hun problemen jou probleem.
het is de derde keer dat ik banden…
het is de derde keer dat ik banden bestel bij de Banden Guru met de reden dat zowel de bestelling als levering perfect is en ik keuze kan maken waar ik ze wil laten monteren ,kortom een goede aanrader voor alle automobilisten die banden moeten vervangen
Het is makkelijk te bestellen en de…
Het is makkelijk te bestellen en de levering is correct en snel. Heel prettig!
de juiste banden binnen 4 dagen keurig…
de juiste banden binnen 4 dagen keurig verpakt geleverd op het moment dat het aangekondigd was. Banden zijn 10 maanden oud. Uitgebreide prijsvergelijking (zelfs met Duitsland en België) gedaan en Bandenguru kwam er als goedkoopste uit. En dan kon er ook nog met Amex betaald worden!
langer dan 10 dagen onderweg
Ik heb bij twee bedrijven tegelijkertijd banden besteld op vrijdag 27 nov 2020.
De eerst 2 kwamen op dinsdag 1 december aan. De twee bij Banden Guru besteld zijn meer dan een week geleden bij DPD in Polen afgeleverd en pas op 7 december werd bekend dat ze eventueel op dinsdag 8 december afgeleverd zouden worden. Ook de T&T van DPD gaf niets aan en leek wel geblokkeerd. Nog nooit zo lang op banden moeten wachten
kan beter
ze houden je niet op de hoogte van de aflevering van de banden
Fijn zaken doen.
Bestelproces verliep uitstekend. Levertijd gunstig.
In een geheel nieuwe wereld (corvid 19)…
In een geheel nieuwe wereld (corvid 19) banden besteld en netjes met 4 dagen geleverd.
Geen gevoel dat ik veel te veel heb betaald.
En inmiddels onder de auto gemonteerd, rijdt prima. Goodride 205-55-17.
Prima banden.
Goede prijs-kwaliteitverhouding en…
Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle bezorging. Warm aanbevolen.
Zeer tevreden
Ik heb vaker banden besteld bij bandenguru en ben zeer tevreden. Snelle levering en prima banden voor een goede prijs!
Goede en snelle levering van de band…
Goede en snelle levering van de band duidelijke site de band is goed aangekomen bij een montage bedrijf Niesing in Heerlen deze is snel en goedkoop en goed ik zou altijd weer bestellen bij jullie
slechte voorraad had maar een band van…
slechte voorraad had maar een band van dat type,
en geeft zich graag uit als groot bedrijf.
Betrouwbaar snel en geen gedoe . Zeker aan te raden voor iedereen
makkelijk online bestellen , afleveren bij een montagepartner.afspraak maken en klaar .
Het is zo handig allemaal. Snelle levering en geen gedoe.
Je word prima op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Waren alle bedrijven maar zo correct en snel.
Wederom prima geregeld . Top !!!!!!!
Veerubber scooterband
Zeer zeer tevreden, kan eigenlijk niet beter.
Prijs kwaliteit is perfect, snelle verzending en goed verpakt en netjes aangeleverd.
Ook heb ik netjes bericht gehad dat het verstuurd was..... Ik heb en zou banden guru zeker aanraden.
En je kan blijven vergelijken maar ze zijn ook nog eens de goedkoopste.
Als cijfer een dikke 10!!!!
8 augustus 2 banden besteld en deze…
8 augustus 2 banden besteld en deze zijn binnen 5 werkdagen geleverd! (De 5de dag). Alles is goed verlopen, alleen 1 verbeterpunt; de leverdienst, GLS, geeft geen elektronische updates door waardoor je jouw pakket niet kan tracken. Pas op de leverdatum wordt alles getoond.