4,5

Uitstekend

Voor een snelle vakkundige oplossing van je bandenprobleem

Ik kwam dit weekend met lek gereden achterband bij huis te staan. Deze was niet te repareren.
Aangezien er bij mijn Mercedes geen reserveband meer zit had ik probleem.
Dit is door BANDENPECH prima opgelost door aan huis de band te vernieuwen. Vooraf prima gecommuniceerd over prijs, tijdstip en welke bandenmerk.

7 april 2026

Geweldige service op locatie!

Wat een geweldige service op locatie. 2 lekgestoken banden van 2 bedrijfswagens. 1 telefoontje... bandenmaat doorgegeven...we komen eraan!
Paar uurtjes later, banden vervangen en weer mobiel!

GEWELDIG!!!

26 november 2025

Snel & vriendelijk

Bedrijf was behoorlijk snel ter plaatse, verving de kapotte band voor een goed merk band (Michelin) en een zeer vriendelijke/ persoon kwam de band vervangen. Uiteraard is op deze manier een band vervangen een stukje duurder maar als je geen tijd meer hebt om naar je garage te gaan is binnen enkele uurtjes hulp voor de deur wel superservice! Bovendien waren ze nog altijd goedkoper dan de concurrent die ik eerder mee sprak. Dit was de tweede maal dat ik dit bedrijf inschakel en ben zeer tevreden. Aanrader

20 september 2025

Op Hemelvaart met een lekke band staan…

Op Hemelvaart met een lekke band staan waarvoor een propje in de band geen oplossing bood... na vele garages gebeld te hebben die allen gesloten waren, bij banden-pech.nl uitgekomen. Snelle communicatie, een nieuwe band op voorraad, snelle prijs onderhandeling en dezelfde dag nog op locatie. Enige minpuntje is dat ik 3 uurtjes op ze heb moeten wachten. Eenmaal op locatie zat de nieuwe band er zo op. Zij namen de oude band mee, hebben rondom alles op spanning gebracht en uitgelijnd en ik kon nog dezelfde dag zonder zorgen naar Frankrijk. Top! Daar waar alle garages gesloten zijn, is banden-pech.nl bereikbaar.

29 mei 2025

Goede ervaring met bandenpech

Top service!
Goede ervaring met Bandenpech.nl. Door vandalisme 2 autobanden nodig. Snelle en duidelijke reactie na telefonisch contact. De nieuwe banden waren binnen 1 dag besteld en montage en balanceren op locatie is op de afgesproken datum snel en uitstekend gedaan. Weer een zorg minder dankzij de goede en snelle service van Bandenpech.nl.

26 februari 2025

Top service!!!

Goede communicatie, snel op locatie. Ze weten wat ze doen. Ze werken zorgvuldig en netjes. Top mannen, ik hoop van niet maar als ik weer een lekke band heb dan bel ik zeker jullie weer op! Nogmaals super bedankt vandaag en een dikke aanrader voor iedereen die met een lekke band staat!

27 oktober 2024

Lekke band in het weekend op locatie vervangen

Lekke band in het weekend. Bij nader inspectie te ver versleten. Geen garage in de buurt die de juiste banden op voorraad hadden of gewoon geen tijd. Via Google kwam ik dit bedrijf tegen, met meer dan genoeg positieve reviews. Na contact te hebben gehad via WhatsApp bleek dat zij de band niet op voorraad hadden (zaterdag) maar zondag ochtend wel konden halen. Ik heb gelijk gevraagd of ze dan beide banden achter konden vervangen. Zojuist (zondag middag 12:00) zijn beide achterbanden vakkundig thuis voor de deur vervangen. De prijs voor het vervangen van beide banden inclusief de service om dit op locatie te doen viel mij reuze mee. Aanrader voor wie met een kapotte band staat.

14 juli 2024
Toon reviews in alle talen. (15 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken