Bandenprijzen24 Reviews

4,4

De service is prima. Ik moest een set verkeerde banden terugsturen, en dat werd zonder gemor geaccepteerd en geregeld (zo hoort het ook, sterker nog, het is fundamenteel om met vertrouwen via een inte... Toon meer

Een prima en duidelijke site. De prijzen van de banden waren prima. Ik had een vraag over eventuele garantie. Het antwoord werd zeer snel en naar mijn tevredenheid beantwoord. Alleen de leverdatum wa... Toon meer

Echt super, banden gevonden en besteld. Ging erg makkelijk en ook gelijk een firma waar ze heen gestuurd zijn eronder gezet. Je kon de firma zelf uitzoeken. Ik heb er een gekozen waar hun goede ervari... Toon meer

1. Bandenwinkel
  2. ook in
  3. Auto-accessoire winkel
  4. Velgenshop

Over Bandenprijzen24

Bandenprijzen24.nl is uw persoonlijke online specialist voor banden van alle merken en in alle maten. Vind de juiste band voor uw voertuig in het unieke en enorme assortiment – of het nu gaat om een kleine auto, een limousine, een motorfiets of een lichte bestelwagen, u vindt altijd de juiste band tegen een scherpe prijs.

Snelheid is troef bij Bandenprijzen24.nl: van het internet direct de weg op. Zelfs in de piekseizoenen in de lente en de herfst zorgt de online bandenspecialist voor een continue beschikbaarheid dankzij een enorme voorraad direct op voorraad.

Bandenprijzen24.nl biedt een ongeëvenaard breed assortiment aan banden en auto-accessoires in verschillende productcategorieën, zoals:

Als exploitant van Bandenprijzen24.nl behoort Delticom AG tot de pioniers van de online bandenverkoop, met webshops in meer dan 40 landen. Sinds de millenniumwisseling in 1999/2000 biedt het bedrijf een uitgebreid assortiment banden online aan.

Daarnaast biedt een uitgebreid netwerk van montagepartners klanten de mogelijkheid om hun nieuwe banden tijdens de bestelling direct naar een professionele monteur te laten sturen.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top site

Vele keuze uit div.autobanden, makkelijk te bestellen duidelijk en overzichtelijk website.
Zeer snelle levering en goedkoop. Top

18 februari 2020

Onder nummer 40432848 heb ik twee…goede banden gekocht.

Onder nummer 40432848 heb ik twee banden besteld en vrij snel ontvangen. Ik vind de prijs en kwaliteitsverhouding heel goed want met diverse andere merken banden werd ik steeds weer teleurgesteld. Ook anderen heb ik op deze firma gewezen en ook zij hebben tot tevredenheid goede banden ontvangen. We zijn Mercedes rijders en merken dat de peperdure banden van z.g.n. bekende merken niet langer mee gaan! Bandenprijzen24 Dank voor de snelle hulp!

20 november 2019

Prima levering, maar wel oudere banden

Ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering, maar communicatie met de garagist verliep niet heel soepel. Garagist heeft me uitstekend geholpen overigens.

1 groot nadeel. Banden zijn al 11 maanden oud.

19 november 2019

Duidelijke internet site met alle…

Duidelijke internet site met alle banden die je maar zou willen, de juiste gegevens om de banden te vergelijken en natuurlijk een goede prijs. Snelle levering vanuit Duitsland.

11 oktober 2019

Prijs schiet omhoog tussen productselectie en winkelwagen

Had winterbanden op stalen velg uitgezocht en even gewacht met bestellen omdat er wat tussen kwam. Klik ze later in de winkelwagen en ineens is een compleet wiel 27 Euro duurder geworden! En dan is de prijs met TPMS (bandendruksensor) plotseling lager terwijl met TPMS altijd duurder is. Oppassen dus met dit soort spookprijzen.

14 september 2019

Super service bij dit bedrijf

Super service bij dit bedrijf , niet alleen een van de goedkoopsten maar ook snel geleverd, keurig verpakt en afgeleverd nog voor de afgesproken datum .
Heel blij mee !!

5 juni 2019